Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 433
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 400
Златка си казва защо реве. Заслушайте се, между всеки вой се чува ''ама какво ще кажат хоратаааа''.

# 2 401
Когато Джийсън Брад Люис попълни анкетната си карта, той написа възраст 100 години, каза психоложката Ани Владимирова. Още тогава искаше да ни провокира. Цялото негово поведение е провокативно, защото след наш анализ установихме, че той има две личности, които живеят заедно. Едната е на 29 годишното момче Людмил от Тръстеник, а другата е на певеца, който иска да стане известен. Това в никакъв случай не означва, че е луд или психично болен, уточни веднага Владимирова. Има такива хора, които живеят във фантазиите си и с фантазиите си. Той умишлено изтласква образа на момчето от малкото градче край Плевен и се вживява в образа на големия артист, който иска да бъде. Всичко, което прави в Биг Брадър е игра и роля, която си е избрал. Не е лош, не иска и няма да нарани никого. Едното, което иска е да привлече вниманието върху себе си и виждаме, че го прави успешно. Другото е, че той наистина мрази Златките и явлението Златка у нас, защото те са станали известни с изкуствените си гърди и устни, с многото грим и силикон. Забележете внимателно, че той често носи сценичен грим. Причината е не да се скрие зад него, а да потърси отново внимание. Да го запомнят и да стане известен. Тъй като не може като Златките да си сложи силиконови гърди, или да ни направи изкуствени устни, той ползва единствено грима. И затова подсъзнателно ги мрази. Те се издигат със средства, които той не може да си позволи. Той се труди, работи, влага всеки изкаран лев в проектите си да пее, но никой не го знае. Те влагат пари в гърдите си и стават известни в цяла България. На него това му се струва несправедливо и се бори със собсвени средства. Неговто мото е да бъдеш, или да имаш. Не бива да бъде наричан и гей. Той е с дифузна сексуалност, тоест все още е в процес на осъзнаване към кой пол да се ориентира и засега нито харесва жени, нито мъже. Затова и се чувства тийнейджър, държи се като такъв, затова и се сприятели с Пенка, защото тя е най-близка до тийнейджърското в него. Това също не е болестно състояние, има много хора с подобен проблем. Не бива да го характеризираме като луд или болен, а просто като различен от общоприетите норми, допълни психоложката.

# 2 402
  • SF
Финдо си оправи леглото в кабинет 13. Тества лампите - тъмно, светло, тъмно, светло.
Показват Пенка, която спи или лежи в тъмното със затворени очи.

# 2 403
Определено с размислите за заплатите вкараха известно чувство за хумор за нас, зрителите.
Щото всеки месец се подписват под фиша.
 hahaha

Ако не се беше върнала щеше да си кюта навън като обвързана жена и пак щеше да намери начин да се чуе за инициативата й, предполагам.
Ама нямаше да знаем каква е домакиня. Mr. Green

# 2 404
Сега Райнето като се върне в спалнята, лошо ще й стане като види, че Финдо го няма  Laughing Mr. Green. Всъщност той с Пена ли ще спи?  Shocked

# 2 405
  • Варна
Мисля, че Злати каза, че иска да е сред хора и да не мисли много за случилото се, или нещо такова. Това по повод случилото се с баща и. Аз донякъде я разбирам, защото и да си беше излязла нищо нямаше да се промени. Така поне си отвлича вниманието с други неща, иначе щеше да е в още по-голяма депресия.... Така си мисля аз, де...

# 2 406
Златките се ядосаха ,че революционерите не  вземат на сериозно задачите на ББ и вече втора мисия провалят,а им оставаше още 1 ден до края.
И аз да съм щях да се ядосам.
ЗДимитрова наистина има някакъв по - слаб ангел,но какво да се прави.Симпатяга е.  Mr. Green

Другият отбор тотално ме разочарова - Елка е ясна - лицемерна и неприятна,Киро си е изперкал от химията,Пена -  ooooh! изобщо не ми  се коментира,а Денди ме разочарова много.
За единия алкохол изгубиха и Жип и всичко - от сутринта да пият е голям кеф (както казва моят любимец - Финдо).
Радвам се ,че най - накрая изгониха това злобно и мазно същество.

Киро чест и достойнство :
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRWIe9za7cP … _JOTPaBbdpMJP-8aQ
Позьор си е от всякъде  Sick

# 2 407
Златка си казва защо реве. Заслушайте се, между всеки вой се чува ''ама какво ще кажат хоратаааа''.

здраво чисти имидж...

# 2 408
Когато стане въпрос за Киро, винаги се сещам за един кадър с Виолета Здравкова в тогавашния ВИП Брадър, когато той й беше застанал в гръб, тя с някакви трикотажни панталонки или анцунг беше, той дръпна ластика им и се изплю. Тя не разбра тогава, но като излезе й го пуснаха на заплис.

# 2 409
Това в никакъв случай не означва, че е луд или психично болен, уточни веднага Владимирова.

Ани Владимирова е психоложка, не психиатър.

# 2 410
Златките ме дразнят много. Другия отбор също не харесвам. Най-вече ме дразни това, че момичета като Златките ще станат още по-харесвани след голямата "промяна", настъпила в тях. ooooh! Но изглежда не са толкова съобразителни и постоянно споменават, че се въздържат и ако бяха навън... Tired

Дори и хипотетично да повярвам, че РЗ се е променила Mr. Green, защото се беше покрила за доста време, то ЧЗ я гледахме преди 1 година... Ако толкова бързо настъпваха промените у хората...

Май Лео ми е най-симпатичен за момента, а и ще е някак интересно този сезон на ББ да се печели за 2-ри път от чужденец. Grinning И Денди харесвам, но не гледам задълбочено дейлитата, а и понякога ги пропускам, но пък нищо не изпускам. Mr. Green

# 2 411
  • somewhere near the sea
Голяма работа е Big brother! Избира определени типове, слага ги в непривична ситуация и само чака... Crossing Arms Не мисля, че има сценарий, просто момчето е предсказуемо, както казва Ани Владимирова. Но аз друго исках да повторя: Гадно е, че продукцията иска да изкара от участниците най- долните инстинкти, че залага на скандали и обиди. Златка Д. участва в няколко подобни формата. Възгласът й "Какво ще кажат хората" се отнася за зрителите, които гласуват, тези, които определят кой да излезе.

За всичко са виновни организаторите- дадоха писта от първия миг на скандалите и караниците fight

Не бих нарекла групата на Киро революционери, въпреки че на тях им се иска. По-скоро за мен са саботьори. Единственото нещо, което имал Киро била свободата му и Те му я отнели... Ами да не са го вкарали насила. Взел е пари за това.  Да покаже хубавата страна на характера си, знанията си, уменията, нека ги забавлява, дори да ги обучава(имам предвид Пенка), а не да ги насъсква, разчитайки на първосигналната им система. Нали има много опит.

Той се дразни, че никой освен застаряващата Елка и малоумната Пенка не се захласват от него...Та тук има плеймейтки, за бога, това е точно неговият ресор. bombs  hahahaА те ми тръгнали да градят имидж на домакини, говорят за храна, бебета и нещата от живота... newsm75 1dishes Искат да се харесат на публиката. Е ми няма да стане- той е БГ Хефнър, няма да го позволи. Пък и нали не яде човешка храна...

Денди е на принципа: "Иска ми се, ама не ми стиска". Затова предпочита да гледа, да изчаква и последен да направи язвителен анализ. И понеже е свикнал на лишения, дави раздвоението си в алкохол и словесни абракадабри.

Очаквам продукцията да изкара от тях хубавите им качества, да им дава повече състезания, не само скандали, които им възложи още от първата минута.

# 2 412
  • Варна
Има живо излъчване!

# 2 413
  • Варна
Златките не могат да остържат картофеното пюре на ДБЛ от тенджерата. Ядосват се , че не е бил изгонен преди да направи пюрето.

Скрит текст:

Навалица около мивката. ЗД казва, че ако имало достатъчно тенджери, щяла да остави тенджерата на ДБЛ да хване мухъл

# 2 414
  • somewhere near the sea
СЕМ ГЛОБЯВА солено „Биг Брадър ол старс

Нидялко е при свинята в ТВ7

Общи условия

Активация на акаунт