Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 483
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 385
Не харесвам Златките и Маги,защото  поведението им е в  голяма степен  поза.Надявах се ,че Райна може да е приятна изненада,но уви. За съжаление в къщата  няма контрапункт на тяхното изкуствено държане, гарнирано с огромно самочувствие.За сега изключение прави само Лео.А що се отнася до другия отбор -от зле ,по-зле.Що се отнася до Маги,аз също имам желязодефицитна анемия от години.Ако не пиеш лекарства ,вида на храната е от огромно значение.

# 2 386
  • Варна
Стига де, Есме.
Ясно е че изобщо въпроса не опира до бюджета или храната. Едната група каза на другата, че няма чест, защото участва в унизителни мисии.

# 2 387
Аз пък оправдавам ЧЗ. Загуби близък, мъчи се и иска явно да се промени. И мен ще ме е яд да загубя заради кифли като Киро и Пенка. Щото Киро си е точно кифла.
Всеки, който е влязъл във формата, си има трески за дялкане.
То май не остана на кого да симпатизирам.

# 2 388
Що се отнася до Маги,аз също имам желязодефицитна анемия от години.Ако не пиеш лекарства ,вида на храната е от огромно значение.
Ако е толкова загрижена за здравето си и не приема медикаменти, вероятно не би избрала да отиде на място, където необходимата й храна не е гарантирана и тя прекрасно знае това.

# 2 389
  • SF
И тя затова ли ревна?
Аз я чувах как докато ревеше, нареждаше за изпуснатата мисия и гладът, който предстои. Не говореше за честта си.
Дадоха епизод, наситен с емоции и случки. А аз се впечатлих от това, че тя се разплака.
Виж, другата Златка с русите коси, се държи мъжката. Тая по-печена ще се окаже.
Бургаската Златка не е от моята кръвна група.

# 2 390
Добре това не го разбирам ... защо когато в хола се говорят някви неща,  независимо дали са интересни или не , не дават разговорите,  а как спят.... това не е особено забавно.... :ддд

# 2 391
  • Варна
Аз пък оправдавам ЧЗ. Загуби близък, мъчи се и иска явно да се промени.

Тц, не иска да се промени. Иска да се покаже променена.
Когато РЗ и каза в един разговор: Замисли се, не може без да няма нищо, другите да се дразнят.
ЧЗ каза: Ами аз съм си такава - и въобще не пожела да се замисли.

# 2 392
Аз пък оправдавам ЧЗ. Загуби близък, мъчи се и иска явно да се промени. И мен ще ме е яд да загубя заради кифли като Киро и Пенка. Щото Киро си е точно кифла.
Всеки, който е влязъл във формата, си има трески за дялкане.
То май не остана на кого да симпатизирам.

да бе, загуби близък и пак вътре  Tired
и за Боби, можеше, щом толкова я толерират от Нова, да си води кампанията и от вън  Naughty

Миналия сезон я харесвах до някъде, но този... Уви и ах  ooooh!

# 2 393
  • Варна
И тя затова ли ревна?
Аз я чувах как докато ревеше, нареждаше за изпуснатата мисия и гладът, който предстои. Не говореше за честта си.

Обидена беше. Така го усетих, може да не съм права.

# 2 394
Аз пък оправдавам ЧЗ. Загуби близък, мъчи се и иска явно да се промени.

Тц, не иска да се промени. Иска да се покаже променена.
Когато РЗ и каза в един разговор: Замисли се, не може без да няма нищо, другите да се дразнят.
ЧЗ каза: Ами аз съм си такава - и въобще не пожела да се замисли.

защото КП и е наляла "мозък" а щом тя я е одобрила, кой сме ния да се съмняваме?  #Crazy Simple Smile

# 2 395
Да се оправят! Twisted Evil
Мисълта ми е че ако ти се е насъбрало много и от най- малкото ще ревнеш.
Преценила, останала.
Нищо че за мисията нищо не се разбра и трябваше да ровя да видя каква е.
Да вкарват пак Лил или друг, да ни омае, и да си ходи с джипчето.

# 2 396
Райна я тъкмят за победител.

# 2 397
Добре това не го разбирам ... защо когато в хола се говорят някви неща,  независимо дали са интересни или не , не дават разговорите,  а как спят.... това не е особено забавно.... :ддд

забавно ще е на лайфа в понеделник  Joy

нали трябва да си скалъпят версиите ББ, а ако дават разговори, вместо спалня, това няма как да изглежда достоверно  Mr. Green

# 2 398
  • SF
Вероятно са много чувства - обида, желание да се покаже заинтересована, разочарована, сериозно подхождаща към мисиите. Правеше някакво глупаво сравнение с "хората, които ходели на работа цял месец, за да си получат заплатите". Странно й звучи това. Малко абстрактно й се струва.
А понеже аз съм от тези със заплатите, се чудя къде ме набута да ме сравнява с някакви игри в ББ.
Доста ексцентрична идея разви в ефир умната Златка.
А, пардон! Тя беше добра.

# 2 399
  • SF
Да се оправят! Twisted Evil
Мисълта ми е че ако ти се е насъбрало много и от най- малкото ще ревнеш.
Преценила, останала.
Нищо че за мисията нищо не се разбра и трябваше да ровя да видя каква е.

Предполагам, че хонорарът й не е лош или поне тя няма как да го изкара за 1 месец навън. Трагедията се е случила. Животът продължава.  Аз не искам да се хващам за това защо е останала. Това са много лични решения и аз имам своето обяснение за тях. Ако не се беше върнала след това, което й се случи, какво би променила?

Общи условия

Активация на акаунт