Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 564
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 370
  • Никога на земята...
така между другото - все се чудя защо ББ си позволи да не даде пресата за коса на Пенка? Да изключим за момент, че е циганка, а е момиче, което се бори за място под слънцето и осъзнава, че не е умница, не е и първа красавица. Държи на външността си и работи до колкото може върху нея.
ББ решава, че ще я унизи като И покаже, че освен, че е проста, ами и грозна. Срива И всякакво самочувствие...
ББ разчиташе Пенка да е активна и устата както в другото реалити, но като сринете самочувствието на човек- какво очаквате? Каквото повикало, такова се обадило (бих казала аз) - инат, меланхолия, агресия и отказ от участие, разбира се.

И какво непрекъснато ми го набивате, че Пенка се интересува единствено от пресата си.. и на РЗ да бяхте скрили гримовете, на ЧЗ нещо на което държи и те щяха да го повтарят непрекъснато. А щяхте ли да ги показвате тях?
Чудесно мнение  Peace
Явното лицемерие на Златките дразни останалите.А и не вярвам да се виждат за пръв път,така че всеки има някаква представа какво представлява другият.

# 2 371
мнението ми за Джийсън - нагласено! нагласено! нагласено!

само 1% приемам, че не е сценарий - тогава ББ защо не му даде шанс да го предупреди... да му покаже, че изпълненията му са на ръба на приетото? Подозирам, че ще кажат, че са го сторили - тогава защо не показаха този разговор? Не вярвам!!

В едно от онлайн излъчванията, самия той каза, че има от Биг Брадър предупреждения и накара Пенка да направи това, което беше намислил.

както ББ кара него да ги прави, така и той въвлече Пенка. Това е за мен истината.

Да, истината може и да е друга, но с тези наклони и лъжи на НК на лайфовете само това ми остана... не им вярвам.

# 2 372
подозирам, че ако Пенка се е отказала - то ББ е намерил всякакъв начин да я върне до елиминациите. Там още веднъж ще я унижи...
...като покаже колко е неграмотна, например.
Не че Пена е претендирала да е гений, напротив, но друго си е да се възмутим дружно и да и се подиграем. Нейното невежество не е като това на Златките и Райна.
 Тяхното е с глитер и  пера! Пример за подражание!

Banshee, аз викам да се скараме за Кънчев. Всяка ще вика ''взЕми го ти''! Mr. Green

# 2 373
Пуснах живото, Райна плаче в леглото, подсмърча и бърше сълзи...  Shocked

# 2 374
  • Варна
Абе, хора, сега гледам живото излъчване и доколкото виждам дават Райна, но ясно се чува, че плаче. Да, точно тя е.

# 2 375
Като плаче не нарежда ли нещо, че да хванем защо е таз драма?  newsm78

# 2 376
Да,  точно и аз това забелязах,  че плаче .... дали е заради ДБЛ ама това вече ми се струва, че отмина ... хмм

# 2 377
  • UK
при мен не тръгва
няма ли кой да я утеши  Mr. Green

# 2 378
Малко по-рано Лео и разкаваше под секрет, че някой е споделим че навън ще му се смеят, че си е общувал с Райна. Видя ми се странно, че не реагира особено, нещо смоталеви, че иначе човекът знаел всичките и песни. Първоначално си помислих че става въпрос я за Киро, я за Денди, но като я гледам как кахърно рони сълзи, може и Финдо да е. Той показа днес завидни познания в областта на поп-фолка.

# 2 379
  • Варна
Тя питаше преди малко Лео дали спи. И той и каза не. И се чудеха защо не им се спи. Иначе сега точно обсъждат, че Денди хърка, то се и чува де. Лео каза сега, че ако продължи отива да спи оттатък. А тя наистина плачеше за нещо, защото си бършеше очите.

# 2 380
  • SF
Не я виждам да плаче.
Тя ли е седнала в леглото с превръзката на лицето?

# 2 381
  • Варна
Да, тя е. Сега вече не плаче, но каза, че отива в хола понеже не и се спи.

# 2 382
ми самосъжалява се момичето
или си е измислила тъжна приказка за лека нощ  Rolling Eyes

преди са заспят, съветваше Лео да си мисли за хубави сънища...

e, явно на нея не и се получава, все пак е в компанията на Лео, а не на Финдо Thinking

p.p.

не я свърта, ще ходи в другата стая, а после каза в хола...  Mr. Green

# 2 383
Не, подозирм, че Финдо не й е обърнал внимание и е заспал  Mr. Green, защото тя нещо такова каза на Лео (не за вниманието, а че много бързо бил заспал). После си говориха малко, от време на време след това се проверяваха дали спят (с Лео), тя му каза да си мисли за какво иска да му се случи и така ще заспи, тя това правела, но таза вечер не можела да заспи. Лео се събуди и я пита дали плаче, тя му каза, че е сънувал сигурно  Laughing. Сега тя стана и отиде в хола...

# 2 384
  • SF
Може и да сте го обсъдили вече, може и да не сте, но тази вечер най-много се впечатлих от рева на ЧЗлатка и начинът, по който тя прие провала на мисията и загубата на бюджета. Как може така да реагира това момиче?

На мен ми се стори доста пресилена тази реакция. Вярно, че мацката си реве на почивки, но с някои изблици направо почва да ме приеснява.

ДБЛ-то си беше за гонене. Цигането да си заминава в понеделник, но Черната Златка да отива спешно на лекар. Трябва да си пази нервите това момиче. Как хлипаше само.
А може би аз съм жестока.

Общи условия

Активация на акаунт