Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 576
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 355
така между другото - все се чудя защо ББ си позволи да не даде пресата за коса на Пенка? Да изключим за момент, че е циганка, а е момиче, което се бори за място под слънцето и осъзнава, че не е умница, не е и първа красавица. Държи на външността си и работи до колкото може върху нея.
ББ решава, че ще я унизи като И покаже, че освен, че е проста, ами и грозна. Срива И всякакво самочувствие...
ББ разчиташе Пенка да е активна и устата както в другото реалити, но като сринете самочувствието на човек- какво очаквате? Каквото повикало, такова се обадило (бих казала аз) - инат, меланхолия, агресия и отказ от участие, разбира се.

И какво непрекъснато ми го набивате, че Пенка се интересува единствено от пресата си.. и на РЗ да бяхте скрили гримовете, на ЧЗ нещо на което държи и те щяха да го повтарят непрекъснато. А щяхте ли да ги показвате тях?

# 2 356
.. и на РЗ да бяхте скрили гримовете,

Бяха и скрити по едно време.  Peace

# 2 357
  • Варна

Ама не всичките. Laughing

И аз се чудя защо ББ не даде на Пенка пресата. Ясно е че да я провокира, но май не им се получи желания резултат.

# 2 358
ББ решава, че ще я унизи като И покаже, че освен, че е проста, ами и грозна. Срива И всякакво самочувствие...
ББ разчиташе Пенка да е активна и устата както в другото реалити, но като сринете самочувствието на човек- какво очаквате?
Не харесвам Пенка особено, но днес ме подразни, че когато изброяваха участниците в техния отбор, останалите бяха изброени само по име, докато нея я обявиха като " ромката Пенка".

Бяха и скрити по едно време.  Peace
Да, но не от ББ, а от ДБЛ. Видяхме ги после с ЧЗ колко честни бяха с останалите, след като откриха къде са скрити гримовете.

# 2 359
така между другото - все се чудя защо ББ си позволи да не даде пресата за коса на Пенка? Да изключим за момент, че е циганка, а е момиче, което се бори за място под слънцето и осъзнава, че не е умница, не е и първа красавица. Държи на външността си и работи до колкото може върху нея.
ББ разчиташе Пенка да е активна и устата както в другото реалити, но като сринете самочувствието на човек- какво очаквате? Каквото повикало, такова се обадило (бих казала аз) - инат, меланхолия, агресия и отказ от участие, разбира се.

И какво непрекъснато ми го набивате, че Пенка се интересува единствено от пресата си.. и на РЗ да бяхте скрили гримовете, на ЧЗ нещо на което държи и те щяха да го повтарят непрекъснато. А щяхте ли да ги показвате тях?

много точно казано  Peace

# 2 360
мнението ми за Джийсън - нагласено! нагласено! нагласено!

само 1% приемам, че не е сценарий - тогава ББ защо не му даде шанс да го предупреди... да му покаже, че изпълненията му са на ръба на приетото? Подозирам, че ще кажат, че са го сторили - тогава защо не показаха този разговор? Не вярвам!!

# 2 361
Райна и Лео спят в общата спалня/стая Peace

Това не е спалнята /кабинет 13/, а Лео се е преместил от снощи на леглото на Гейсън.

# 2 362

Да, но не от ББ, а от ДБЛ.

И затова ББ изкара ДБЛ защото не си вършеше работата ефективно.  Wink Аматьор!  Crossing Arms Все ББ ще върши всичко.  Joy

# 2 363

Ама не всичките. Laughing

И аз се чудя защо ББ не даде на Пенка пресата. Ясно е че да я провокира, но май не им се получи желания резултат.

а какъв резултат са очаквали  Rolling Eyes

на мен лично в тази драма нещо ми убягва и съм склонна да мисля, че е поредния сценарий  newsm78

# 2 364
подозирам, че ако Пенка се е отказала - то ББ е намерил всякакъв начин да я върне до елиминациите. Там още веднъж ще я унижи...
инак ще излезе или скъпоценния им Лео или РЗ... а това не влиза в плановете им!

# 2 365
Не знам защо се хващате на късите откъси, в които реват, че са гладни.
Колкото предните гладуваха, толкова и тия.
 Направо ми е неудобно вече да ги слушам какнаричат 3-4 степенно меню глад. Отделно рекламните боклуци, да не говорим че и Кировите вафли и шоколади хапват всички.

Ами то има ли за какво да се хванем? Thinking   Считай колко е тъпо, щом още  не можем да се разделим на лагери тука и да се пооскубем виртуално, както е редно   Mr. Green 
То не, че сме се вързали толкова, де  - ясно, че не са в Аушвиц, а и нали излизат и навън едва ли стоят гладни.  Peace
бтв. Анемията на Желязкова ми напомни за диабета на Червенкова.  Wink Още щом го каза се сетих за Фотка и как прилапа буркана с меда.  Laughing

# 2 366
мнението ми за Джийсън - нагласено! нагласено! нагласено!

само 1% приемам, че не е сценарий - тогава ББ защо не му даде шанс да го предупреди... да му покаже, че изпълненията му са на ръба на приетото? Подозирам, че ще кажат, че са го сторили - тогава защо не показаха този разговор? Не вярвам!!

В едно от онлайн излъчванията, самия той каза, че има от Биг Брадър предупреждения и накара Пенка да направи това, което беше намислил.

# 2 367
  • Варна

Да, но не от ББ, а от ДБЛ.

И затова ББ изкара ДБЛ защото не си вършеше работата ефективно.  Wink Аматьор!  Crossing Arms Все ББ ще върши всичко.  Joy

По-скоро,  ББ е толкова ......(дума по желание), че няма контрол над собствените си марионетки.

# 2 368
бтв. Анемията на Желязкова ми напомни за диабета на Червенкова.  Wink Още щом го каза се сетих за Фотка и как прилапа буркана с меда.  Laughing
И жалването за единия бял дроб, последвано след време с хленч за цигари.

# 2 369
Цялата работа е, че не могат да се дишат едни други и си намират поводи да се карат. За храната обикновено. Че им липсва не мога да повярвам.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт