Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 690
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 190
нямаше писъци и скандали от Райна... учудващо спокойно реагира на простотията на идиота

# 2 191
Райна пък и тя Финдо веднага щял да скочи да бие ДБЛ ooooh! Тя защо не скочи да го набие? А се ската
Тя е жена все пак. Sick
Жена е, но Финдо не е единственият мъж в къщата. Всички гледаха като застреляни, само жените се разтичаха насам-натам. Много грозно поведение

# 2 192
  • UK
Финдо изобщо не го виждам да скочи да се бие, па било то и за перлата на фолка  Mr. Green

# 2 193
Направи ли ви впечатление, че Финдо май не беше в къщата и то доста време? Thinking

# 2 194
ДБЛ ИМА ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ  ... Sick

# 2 195
Райнето я гласят май за джипката  newsm73
И на мен ми стана смешно като се изказа,че Финдо щял да скочи на бой заради нея  Joy

# 2 196
Райна пък и тя Финдо веднага щял да скочи да бие ДБЛ ooooh! Тя защо не скочи да го набие? А се ската
Тя е жена все пак. Sick
Жена е, но Финдо не е единственият мъж в къщата. Всички гледаха като застреляни, само жените се разтичаха насам-натам. Много грозно поведение
Как да не е единствения мъж??? Аз мъже там не виждам...всичките са п....и и психопати останалите

# 2 197
Райна си го заслужи. Като ще се прави на кучка, да си понася последствията.

# 2 198
Финдо изобщо не го виждам да скочи да се бие, па било то и за перлата на фолка  Mr. Green
Като ДБЛ хвърляше по Златка разни предмети от затвора, той посегна да го спре. Ама далеч съм от мисълта, че ще тръгне чак да бие ДБЛ. Ама Райна каква мазна и самодоволна усмивка вкара, докато го казваше....  Sick

# 2 199
От епизода най- ме впечатлиха репликите на Златките за работа и изпълнения на задължения по време на работния ден  Sunglasses От опит говорят сигурно  Grinning

А и Маги като каза, че Златка Р. можела да ги сложи набързо на мястото им групичката, нали я познавала...та явно наистина железни нерви да се покрива вътре, браво.

Иначе се колебая, но повече клоня към това, че има сценарий и Джийсън е бил в роля. Е, добавил е и от себе си доста неща сигурно, но като цяло може би са му "дали наклон" накъде да върви. И последните му думи нали бяха - да виждат зад очевидното, или нещо такова...

# 2 200
  • София
   Колко лесно приемате нещата, но понеже не сте там.Ако бяхте там, дали същото щяхте да мислите?Всички казват,че вътре всички усещания, емоции и впечатления са по-интензивни.Мен жените не ме дразнят, освен Ели и Пенка , а духовно извисените мъже ме дразнят.Киро се думка с прахове и хапчета,не яде храна,дреме му за другите и за храната. Но другите,ядящите защо се правят на светци, пък после тъпчат като невидели?

И да питам защо Финдо и Лео липсваха?

# 2 201
  • София
Много страшен аватар! Sick

# 2 202
Хехе Алекс пък каза че за пръв път в историята на ББ ще гонят някого  Laughing А Гроши и Нед?  Grinning

Златка Д. и тя ме разочарова, по лабилна от и от Лилето, онова поне тихо подсмърчаше по ъглите, а тая бреца ли бреца  #Crazy Все рИве, изглежда зле, доста понапълняла, повехнала, изобщо не е свежа и готина  Peace

smile3501 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo

# 2 203
Киро сега се сети, че имал чест, а не като подписваше договора за хонорарчето)))) Смешник!

# 2 204
Ми супер, аз пък искам да гледам такъв ББ

а не курорт за "Звизди"  Sunglasses

Утре е неделя. Излез на мегдана у ваше село и си спретнете поредния епизод с комшиите.

много смешно  ooooh!

сори, ма не си падам по лигли, фолк певици със висшу (без покритие)
и к..ви  Sunglasses

който играят играта само ако е ол инклузив  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт