Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 433
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 415
  • София
Пак са се изцепили в заглавието, Сем не е глобил никой, а ,че зрителите искат така е друго нещо.

# 2 416
аз обаче пак не разбирам, имат телешко, свинско... картофи  Thinking

на това ли му казват няма храна?

и като заобсъждаха какво да сготвят, ББ резна звука Mr. Green

п.п. и гладните изхвърлиха цяла тенджера пюре, само защото ДБЛ го бил направил..

тия се подиграват направо с хората.

Последна редакция: нд, 01 дек 2013, 11:29 от verhtormashka

# 2 417
Това дали е вярно Thinking "Малцина са тези, които наистина са видели играта на Джийсън в истинския смисъл. Всъщност думите на Брад Люис от тази сутрин може и да се окажат истина, защото слуховете гласят, че той е протеже на Азис и именно фолкаджията го е уредил в „Биг Брадър Ол Старс“. Освен това, не само го е вкарал в Къщата, но Азис е заповядал на Людмил как да се държи. Васко изпитвал ненавист към Златка Райкова, заради което Джийсън трябвало да я напада.

Всичко това обаче е по непотвърдена информация, но резултатът не е никак приятен на Джийсън Брад Люис. Игра или не, той се превърна в един от най-мразените герои в цялата история на Биг Брадър у нас."

# 2 418
Аз пак да попитам - някой помни ли дали при предишните издания някой друг е бил гонен? За Найден и Гроши помня, но все ми се струва, че е имало и друг случай.

# 2 419
  • Варна
Това дали е вярно Thinking "Малцина са тези, които наистина са видели играта на Джийсън в истинския смисъл. Всъщност думите на Брад Люис от тази сутрин може и да се окажат истина, защото слуховете гласят, че той е протеже на Азис и именно фолкаджията го е уредил в „Биг Брадър Ол Старс“. Освен това, не само го е вкарал в Къщата, но Азис е заповядал на Людмил как да се държи. Васко изпитвал ненавист към Златка Райкова, заради което Джийсън трябвало да я напада.

Всичко това обаче е по непотвърдена информация, но резултатът не е никак приятен на Джийсън Брад Люис. Игра или не, той се превърна в един от най-мразените герои в цялата история на Биг Брадър у нас."

Не е вярно.  Stop
Очевидно ДБЛ е човек на НОВА, участвал и е един от редкторите на Черешката.
 НЕма нужда Азо да го урежда за участие в ББ.

# 2 420
  • Варна
Аз пак да попитам - някой помни ли дали при предишните издания някой друг е бил гонен? За Найден и Гроши помня, но все ми се струва, че е имало и друг случай.

Чувала съм в ББ4 някой се сбил и го изгонили, но този ББ не съм го гледала и не знам подробности.

# 2 421
За Киро се замислих, защо се почувства обиден и с накърнено достойнство от мисията?! Защо не се почувства така от зелените бански?! А ги носеше, че и позираше  ooooh!

# 2 422
  • Ямбол
То пък е върхът на достойнството да се изпикаеш в мивката в присъствието на жена и не знам още колко хиляди зрители.

# 2 423
То пък е върхът на достойнството да се изпикаеш в мивката в присъствието на жена и не знам още колко хиляди зрители.

Нали те са бунтарите и революционерите на шоуто. ooooh! От прост,по-прост са се събрали в групата на Киро. Че и алкохолици. А Киро вика,че и у тях така пикаел в мивките. Да бе,сигурно.

# 2 424
  • Бургас

Нали те са бунтарите и революционерите на шоуто. ooooh! От прост,по-прост са се събрали в групата на Киро. Че и алкохолици. А Киро вика,че и у тях така пикаел в мивките. Да бе,сигурно.
Да, мен това с Киро и пишкането в мивката ме отврати.Какъв имидж гради с това, не знам, по-скоро се получи разпад на един идеализиран рицар на Бял кон/трон  Laughing

# 2 425
Според мен Биг Брадър трябваше да го предупреди за тази му постъпка. А Ели определено харесва Киро и се възхищава на всяка негова постъпка. Как се ухили до уши и му каза: "Аааа, пикай си бе, не ми пречиш, аз ще се обърна настрани" ooooh!

# 2 426
  • Варна
За Киро се замислих, защо се почувства обиден и с накърнено достойнство от мисията?! Защо не се почувства така от зелените бански?! А ги носеше, че и позираше  ooooh!

Почувства се. Нали затова прекрати мисията.
А позирането също беше част от мисията.

Киро го е яд , че е в групата на загубеняците.
 На първите елиминации разбра, че ДБЛ има повече гласове от него. Според мен целият му революционен плам е с цел да бъде интересен.

# 2 427
  • Ямбол
Е, да не забравяме все пак Ели с какъв е живяла.

# 2 428
Е, да не забравяме все пак Ели с какъв е живяла.
Да, много си права Grinning

# 2 429
  • somewhere near the sea
Много смешна беседа- Денди разказва на Ели за някакъв шкаф, който бил много ценен, как го препродал и от сделката спечелил 200 евро. Ели изпада във възторг и участва в разговора с : "ауу", "аха", "йее", "ами да"... Накрая отпери: "Никога не съм виждала такъв шкаф!"
Денди се ококори. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт