Big Brother All Stars България 2013 - 2

• 103 411
  • 2 531
  •   1
Отговори
# 2 520
  • Варна

Само на мен ли Пенка не е супергрозна? Нормално изглежда, Особено като се понаправи...

# 2 521
  • Никога на земята...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=616104408448945&set=a.525884887470898.1073741828.525864357472951&type=1&theater

Само на мен ли Пенка не е супергрозна? Нормално изглежда, Особено като се понаправи...

Не само на теб  Peace

# 2 522
  • София
Маги без грим, не е по различна от Пенка, дори и в повече ми идва горилската й муцуна . да ме извинят почитателите й, но мое си  мнение... Simple Smile

# 2 523
Съвсем обичковено лице има, не ми е грозна и на мен. Без грим и с прибрана коса никоя от жените вътре не блести с особен чар.
Райна ми е особено грозна с новата уста, направо обезобразява преди красивото и лице.
Маги е груби черти, Златка черната и тя. Русата има едно мише излъчване.
Когато се гримират и си оправят косите, тогава вече ги харесвам всички, малко или много.

# 2 524
Пенка не е първа прелест, но не е и чудовищно грозна. И аз съм от тези, за които е поносима. Мисля, че ако се пипне от професионалист/стилист и най-вече й се оправи безумния цвят на косата, може да си е ок.

В последните няколко дни не съм гледала и изобщо не знам какво се случва, ще се връщам назад за информация. Simple Smile

# 2 525
Финдо не тренира чак толкова много,  всъщност той каза ,че стои във фитнеса около час,  час и половина всяка сутрин,  колкото и бяга по пътеката Райкова и всъщност си говори доста с Райна,  Златките, Маги и Киро,  но покрай щуротиите на ДБЛ няма кога да покажат някакви други неща , случващи се в къщата.

И как разбра?

Гледам постоянно предаванията на живо Simple Smile

# 2 526
  • SF

Тя не е СУПЕР грозна.  Дразнят се от това, че има самочувствие на красавица, а не е и красива. Участие в Мис България, претендентка за титла - ето такива факти карат хората да коментират външността й. Такива женички като нея с лопата да ги ринеш и която и от тях да се изцепи, че е най-хубавата и с най-готиното тяло, а друга, доста по-красива, че за нищо не ставала и е тапициран скелет, и веднага им се обръща внимание да погледнат първо себе си в едно огледало.
Пенка няма много правилни черти. Русото не й отива и с тези зъбки... Извинявай, ама... Айде да не я наричам супер грозна, а само грозноватичка и неприятничка.

# 2 527
  • SF
Маги без грим, не е по различна от Пенка, дори и в повече ми идва горилската й муцуна . да ме извинят почитателите й, но мое си  мнение... Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. От Пенка не отвръщам глава, но Маги, ако я покажат в близък план, задължително съм стиснала очи!

# 2 528

Не само на теб  Peace
Пена ми прилича на една мармозетка, нямам логично обяснение, но ми е симпатична newsm78......а когато видях визитката и, бях ето така -  ooooh! Sick

# 2 529
  • SF

Гледам постоянно предаванията на живо Simple Smile

А ти познаваш ли Финдо лично?

# 2 530
  • София
Относно красавиците, Златки два броя,не виждам каква красота има и в тях,по-скоро са ми груби травестити. А относно снимката на Пенка как децата се плашели от торбалан,торбалан се плашел от Пенка,а Пенка смятам,че трябва да се плаши -- ОТ МАГИ!

# 2 531
НОВА ТЕМА

Въпрос:    Излизането на Джийсън: 

е по сценарий    - 65 (35.3%)
е без сценарий    - 59 (32.1%)
не ме интересува    - 60 (32.6%)

Общ брой гласове: 184

Общи условия

Активация на акаунт