Първи номинации Книжни малини 2013

• 15 047
  • 245
  •   1
Отговори
# 30
1."50 нюанса сиво" -  Е. Л. Джеймс
2.Кросфайър - Силвия Дей
3.Силия Рийс -Малката вещица

Всички книги са прочетени от мен тази година и трите са пълно разочарование.

# 31
  • На планетата Земя
Градина на желанията - Сара Адисън Алън
50 нюанса сиво - Е.Л. Джеймс

# 32
  • София
1. "Жълтите очи на крокодилите" - Катрин Панкол. Тъпня, която с нищо не превъзхожда "Нюансите". Така и не разбрах защо доста съфорумки се прехласват по нея.
2. "Оризовата майка" - Рани Маника. Хич не ме разчувства историята на някаква си егоцентричка.
3. "Лолита" - Владимир Набоков. Рядко се случва да го кажа, но филмът е по-добър от книгата (този с Джеръми Айрънс).

# 33
  • Den Haag
Хайде и аз тук  Flutter
1. "50 нюанса сиво" - Е. Л. Джеймс
2. "Кросфайър" - Силвия Дей
3. "Грях" Захар Прилепин

# 34
  • София
За всички, които се притесняват, че не са чели "50 нюанса" тази година, за да я номинират - не се притеснявайте повече, тя така или иначе ще спечели малинището .
Като гледам почти във всеки пост присъства  Mr. Green

# 35
  • София
И в нов пост да си напиша моята номинация:

1. "Къщата на седемте гряха" - хубава, интересна история, обаче поднесена по много неприятен начин, който вече дори не си спомням, за да го спомена.

Друго нямам, явно много успешна година откъм книги при мен  Laughing

# 36
За всички, които се притесняват, че не са чели "50 нюанса" тази година, за да я номинират - не се притеснявайте повече, тя така или иначе ще спечели малинището .

Мдаа...то тази тема стана "Хроника на един предизвестен малинаШ"  Mr. Green

# 37

Тц, крокодилите, катериците и костенурките също доста добре се движат с номинациите.
Може да се окаже доста оспорвано първо място  Mr. Green.

# 38
Аз защото страдам, че "Проходът" ми се движи зле, та да споделя "болката" си  Mr. Green

# 39
Така, такаааа.....

1. Да срежеш камъка - Абрахам Вергезе
2. 50 нюанса сиво /бембелено, морско червено и т.н./ Е.Л.Джеймс
3. като се прибера у дома ще допиша, че дори не им помня имената /то не са й заслужили/

Така като гледам нюансите вървят на добре....

# 40
"Жълтите очи на крокодилите" - Катрин Панкол
"Можеш ли да пазиш тайна" - Софи Кинсела (къде ми беше акълът да се захващам с нещо с етикет "чиклит", но сега поне знам какво е  Laughing Laughing)

# 41
Открих "малинките"  Grinning

Давам моите книги, на които съм дала една звезда в Goodreads, като едната не успях даже да я задвижа.

"История за любов и мрак" от Амос Оз - имах толкова надежди за нея и не тръгна при мен и не тръгна тази книга, а всъщност знам, че е много харесвана.

"Власт и убийство" от Петър Христозов - разхвърляно, безсмислено четиво за мен.

Избирам една и от тези, на които съм дала две звезди, която наистина ме разочарова, защото тръгнах с голямата лъжица.

"Фитнес за женската душа" от Събка Дякова-Чехович - авторката е страшно симпатична жена, изключително притегателна душа и точно за това слагам книжката тук. Не открих в нея това което търсех.

# 42

Мдааа! Учудена съм,колко хора са я чели. Thinking

# 43
  • Варна
Казаха, че и една страница се брои.
Аз участвам с две Mr. Green

# 44
  • Габрово
"Кросфайър" - Силвия Дей (Е, няма такава помия. "50 нюанса сиво" е шедьовър в сравнение с това. Нюансите ги довърших. Тук се отказах още на първите глави.)

"Гроздовете на гнева" - Дж. Стайнбек (Малко ми е неудобно да номинирам една класика наред с ТОВА другото, но "Гроздовете" не можах да ги дочета. А много рядко оставям недовършени книги, така че лично за мен това е показателно.  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт