Разделихме се за да помисли......

• 52 473
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
Ето моята грешка, довела до първия развод: и аз разчитах на "чувства",
трепети и вълнения, а то момиче на 19 лесно се лъже от мъж на 33, че чак
го виждах като супер интересен, ерудиран, зрял. Направо бях като ония
треперещи кученца, които непрекъснато се превъзбуждат. Та обявих, че
много го обичам и е много добър.

Разбира се, междувременно изобщо не забелязвах фундаментални разлики
и проблеми. Е, поне докато не пораснах, а той не си остана същият и
не започна да ми се струва скучен, зубрач вместо ерудиран и закостенял-
вместо зрял.
Между другото това много често го наблюдавам. Ще ми се обидиш, но именно разни комплексирани мъже, които не са харесвани от жени на възраст близка до тяхната, си хващат много по-млади момичета. Защото тях могат да ги впечатлят, да им изглеждат интересни, да се оглеждат в техните очи и да се чувстват велики. А момичето поотрасне малко и задминава мъжа по всички параграфи. Тогава той отново пробва да излиза пак с момиче на подобно ниво на развитие. Виждала съм как това се повтаря и потретва с един, който циклично излизаше с 16-17 годишни, които го зарязваха след 4-5 години.

Пфу, че аз съм го чувал от устата на такива мъже това. Той си търсел приятелка, но много по-малко от него. Да не ти казвам, че на един дето за никакъв не ставаше, дори и майка му така твърдеше. Трябвало да си хване по-малка от него, за да изпъквал, а той 35 годишен пергишин  ooooh!
абе да не е същият! тоя беше мисля, че адвокат. Щото и на ония майка му казваше на приятелката ми, че синът й за нищо не става  Mr. Green. ама ония е май по-скоро към 40 вече.

# 451

Пфу, че аз съм го чувал от устата на такива мъже това. Той си търсел приятелка, но много по-малко от него. Да не ти казвам, че на един дето за никакъв не ставаше, дори и майка му така твърдеше. Трябвало да си хване по-малка от него, за да изпъквал, а той 35 годишен пергишин  ooooh!
абе да не е същият! тоя беше мисля, че адвокат. Щото и на ония майка му казваше на приятелката ми, че синът й за нищо не става  Mr. Green. ама ония е май по-скоро към 40 вече.
[/quote]

Може  Mr. Green

# 452
  • София
Ех, завидях на авторката! То не са страсти, то не е драма, то не е лутане между Ада и Рая.
Само не знам къде да се вклиня - при завистниците от пилона или при романтичните и нежни дами, макар че не мернах много досега от тях.
А при мен е пълна скука - седя си, пия ракийка, нарязала съм си мезенце и по неволя изрязвам хартиени балеринки по настояване на дъщеря ми. Отвреме навреме мъжът ми идва от другата стая да си кажем "Наздраве". Мъка!

Авторке - петък е! Поне един секс за сдобряване няма ли да има? И после непременно да споделиш на маминка добре ли се е представило милото в леглото.

# 453
Абе много нещо се е изписало тук  Shocked

За мен е супер просто - един мъж или те носи на ръце, съобразява се с теб и ти прави живота по-щастлив, или не ти е никакъв мъж и го зарязваш / забравяш.  Peace
Просто и точно казано.

# 454
  love001
Радвам се на силното вълнение на някои от вас над моите чувства, емоционалност и влюбчивост.
Така ли става, когато станете уравновесени и държащи здраво живота в ръцете си?
Една жена на 37 с дете, семейство и служебни ангажименти не стои цял ден да разсъждава над чуждите торти. Peace
Предлагам да оставим  в тази тема да се развиват вашите варианти на сценария.
За всички , които имаха търпението, да прочетат 31 страници написани за по-малко от седмица  Peace Hug ще пиша редовно, стига да не приватизират темата, защото започна да се разводнява.
Другата седмица тук вече може  да се говори за лечение на акне в пубертета , или за старческа инконтиненция...Прекалено много се разводни темата...
Оставам Ваша...Маципси

# 455
Щях да напиша нещо ... но няма смисъл . Авторката иска да чуе само нещата , които и харесват . Може би и затова не може да разбере , оттеглянето на господина  Rolling Eyes
Все пак и желая късмет ... но не вярвам , че нещата ще се случат . Доста качествено е успяла да го уплаши човека ...
Отивам при Бърдс Флу , да плачем заедно зад пилона  Simple Smile

# 456
И така, честно не знам как да се изразя и дали, колко и какво да кажа, защото така или иначе няма да се хареса, ще бъде разнищено, ще бъде осмяно...
За любопитните...няма секс тази вечер.........предпочетох да си остана у дома с детенце.Ако имаше, дали щеше да е грешка, или може би щеше да ме обвините, че се възползвам от ситуацията за да го манипулирам...
Нека да видим какво може да се каже, ако го направя...... утре примерно newsm78 Laughing

# 457
Авторката вече влиза само да ни се накара и да създаде мистерия около себе си.

Не е въпроса дали ще правиш секс с него и кога, а дали след това ще си по-близо до рая или до ада.  Peace Щом ти е приятно, заяждай се с нас тук, но си опичай ума в реалността.

# 458
 love001
Радвам се на силното вълнение на някои от вас над моите чувства, емоционалност и влюбчивост.
Така ли става, когато станете уравновесени и държащи здраво живота в ръцете си?
Една жена на 37 с дете, семейство и служебни ангажименти не стои цял ден да разсъждава над чуждите торти. Peace
Предлагам да оставим  в тази тема да се развиват вашите варианти на сценария.
За всички , които имаха търпението, да прочетат 31 страници написани за по-малко от седмица  Peace Hug ще пиша редовно, стига да не приватизират темата, защото започна да се разводнява.
Другата седмица тук вече може  да се говори за лечение на акне в пубертета , или за старческа инконтиненция...Прекалено много се разводни темата...
Оставам Ваша...Маципси

И аз за какво следя и чета цели 31 страници?  Crossing Arms
Сподели на верните си фенове как се развиват нещата. Завърна ли се младежът?

# 459
Пожелавам на macipici щастлива развръзка и искрено се надявам тя да се окаже по-хитра
от "един поет по душа". Дано  мъжът си е заслужавал да му посветиш тема и да страдаш за него.  

Скрит текст:
newsm78 не разбрах за какъв пилон се говори постоянно,даже и мен ме обвиниха за някакъв пилон...

# 460
  • Tам през Атлантическия океан
Ех, завидях на авторката! То не са страсти, то не е драма, то не е лутане между Ада и Рая.
Само не знам къде да се вклиня - при завистниците от пилона или при романтичните и нежни дами, макар че не мернах много досега от тях.
А при мен е пълна скука - седя си, пия ракийка, нарязала съм си мезенце и по неволя изрязвам хартиени балеринки по настояване на дъщеря ми. Отвреме навреме мъжът ми идва от другата стая да си кажем "Наздраве". Мъка!

Авторке - петък е! Поне един секс за сдобряване няма ли да има? И после непременно да споделиш на маминка добре ли се е представило милото в леглото.

ВенетО ти ли си , признай си  Hug Grinning Wink Laughing

п.п. мацки , какъв е този пилон бре ?!

# 461

ВенетО ти ли си , признай си  Hug Grinning Wink Laughing

Joy Joy Joy 

Венета мята ракията от обяд, вечер е по кръчмите с новите чипици  hahaha

# 462
Да жалко, ще разочаровам някои от вас, че съм поет по душа, но не всяка от нас може да върти задник на пилона...и да разиграва кончето си.Има и такива , които четат стихове, слушат музиката на душата на хората ,

ето откъде го задъвкаха това за пилона...     Joy 

# 463
Пилона в хола бе, Дес. На който се разкършваш като се схванеш от сериали. Бавно схващаш щото не си поет, значи.  Crossing Arms

Коя е тази ракиджийка Венета?

# 464
  • Tам през Атлантическия океан
E , kak kоя , ТонабОмбона  Hug
сега ще си каже тя , ко мълчи сА прави  Crossing Arms

Цът , не съм поет Check Please  Wink разигравам кончето си   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт