Коректният напън

• 14 500
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
"Ну" - как се превежда ? Благодаря !
Не се превежда - то си върви със "Заяц Погоди"  Mr. Green Mr. Green
Mr. Green
Нали знаеш, че "Погоди" не му е фамилията на Заяца  Sunglasses
Знам - Погодьов му е фамилията  Joy

# 151
  • Варна
"Ну" - как се превежда ? Благодаря !
Не се превежда - то си върви със "Заяц Погоди"  Mr. Green Mr. Green
Mr. Green
Нали знаеш, че "Погоди" не му е фамилията на Заяца  Sunglasses
Знам - Погодьов му е фамилията  Joy
Joy

# 152
Ахаа, сега вече разбрах, че проблемът не е, че авторката не е формулирала достатъчно ясно темата, ами ние не сме достатъчно умни да прозрем зад написаното и измежду редовете.
Много коректно, наистина.

Аз мисля, че толкова отдавна й оакахме темата на авторката, че вече няма значение "какво е искал да каже авторът"  Mr. Green

# 153
Блудствате с майчиния ми език ли тук, а лошотийки такива Twisted Evil  Simple Smile
За това ли е темата, не мисля Naughty

# 154
Блудствате с майчиния ми език ли тук, а лошотийки такива Twisted Evil  Simple Smile

Бе, майчин ти е като на мен хиндито, ма айде.

# 155
А как се казва език по майчина линия бе Кас ?  newsm78

# 156
Че дори не блудстваме правилно - мноооо сме зле!!!! newsm47

# 157
Любимото ми е "не се казва големи, а голями". Просто като го чуя, както и бяли, облеча, и ми става едно такова полусофийско, тип "селото ни е достатъчно близо до София, за да не говорим на голем и големи".

И последният фаворит...
Цитат
Това ли е олицетворението ти на персонаж, който трябва да бъде притежал на удостояние очертаващо егоабмициозността на това малко дете в лицето на ...?
Цитат
Или на теб не ти достига капацитета на умствена недоразвитост, то се вижда кой е с научна титла, кой си стои вкъщи и клечи на чушкопека.
Има си хора, които определят критериите за умен, глупав и т.н. Няма смисъл да се самоиздоказваме.

На мен милото ми прави забележки, че казвам тенк ю, залепи ми се паразитът след дълго слушане. Обещала съм му да се старая на него само мерси да му казвам Mr. Green

# 158
  • Варна
Първият цитат е умопомрачителен  Crazy

# 159
Любимото ми е "не се казва големи, а голями". Просто като го чуя, както и бяли, облеча, и ми става едно такова полусофийско, тип "селото ни е достатъчно близо до София, за да не говорим на голем и големи".

И последният фаворит...
Цитат
Това ли е олицетворението ти на персонаж, който трябва да бъде притежал на удостояние очертаващо егоабмициозността на това малко дете в лицето на ...?
Цитат
Или на теб не ти достига капацитета на умствена недоразвитост, то се вижда кой е с научна титла, кой си стои вкъщи и клечи на чушкопека.
Има си хора, които определят критериите за умен, глупав и т.н. Няма смисъл да се самоиздоказваме.

На мен милото ми прави забележки, че казвам тенк ю, залепи ми се паразитът след дълго слушане. Обещала съм му да се старая на него само мерси да му казвам Mr. Green

Да бях търсила нямаше да намеря по-хубави примери - особено "самоиздоказване" и "да бъде притежал на удостояние очертаващо егоабмициозността". Тези трябва да работят КАНБАН Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 160
  • Варна
Отсега си ги запазвам за фрази на годината. Mr. Green

# 161
Тези трябва да работят КАНБАН Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Naughty Казва се Винститута КАМБАН  Naughty

# 162
Тези трябва да работят КАНБАН Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Самоиздоказваш ли се сега?  Laughing

# 163
  • Варна

Самоиздоказваш ли се сега?  Laughing
Joy
Егоамбицира се.

# 164

Цитат

това е уникално,кой гений го е казал?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт