ТравеРтиСт с финтифлюЖки пее песен на гЪнсЕТ Роузес, става лаОрЯТ в раЬона-87

• 31 038
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
някой телевизий забиват

# 46
Не е от тук, но е ярък пример -
Цитат
да те светна драги: само парички за харвард не стигат. за да учиш в едно от емблематичните виши учебни заведеня, освен пари да плащаш за квалитетно образование, ти труабва и мозак и упоритос за да влезеш и изкараш. яна като я гледам каква умна физиономя има, много ми наподобява георге в. буш по тапотя. аааа, ама чаи, че и тои маи беше заваршил арвард. е, и там стават недоразуменя, ама по- малко
и още -
Цитат
но фактъ, че е бил с това нещо
Забавно е да четеш коментари под статии, но и тъжно - хората са неграмотни Sad.

# 47
  • забравих си мисълта...
Цитат
утива ти

# 48
Цитат
Ега ти!

Цитат
делема

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 20:45 от papi6

# 49
Цитат
Мами здравей те какъв интернет ползвате за вкъщти с рутер и колко пари плащта те на месец

Ама няма никаква съгласуваност и систематичност. Защо "здравей те" и "плаща те", но "ползвате"?

# 50
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук пада сериозна борба  Crazy

чак се замислих дали "легитимиране" има и друго значение  ooooh!

# 51

Това "акаунтй" страшно кефи. Не знам как точно чете, но си го чета като извивка при народна песен.

# 52
  • София
Цитат
Мами здравей те какъв интернет ползвате за вкъщти с рутер и колко пари плащта те на месец

Ама няма никаква съгласуваност и систематичност. Защо "здравей те" и "плаща те", но "ползвате"?
Но пък систематично - вкъщти и плащта те  Mr. Green

# 53
Цитат

Но пък систематично - вкъщти и плащта те  Mr. Green
Laughing да, там последователността е желязна.

# 54
  • забравих си мисълта...

Това "акаунтй" страшно кефи. Не знам как точно чете, но си го чета като извивка при народна песен.

Аз от вчера се опитвам да го прочета и спирам на "т", и за "й" излиза един особен звук, сякаш някой се опитва да ме удуши. Така и не успях да изрека думата сносно. Ти обаче си намерила начин, като не може да се изрече, да се изпее пък.  Crossing Arms

Laughing

# 55
Цитат
удушниците в банята.

Брррр, да го е страх човек да си влезе в банята...

# 56
Цитат
Бьлгария

И това доживях да видя!

# 57
  • София

Аз от вчера се опитвам да го прочета и спирам на "т", и за "й" излиза един особен звук, сякаш някой се опитва да ме удуши. Така и не успях да изрека думата сносно. Ти обаче си намерила начин, като не може да се изрече, да се изпее пък.  Crossing Arms

Laughing

Joy  Joy

# 58
  • София
Цитат
загатката
Цитат
взаимопомоща

# 59
Цитат
Прабвай с друг емайл

Общи условия