ТравеРтиСт с финтифлюЖки пее песен на гЪнсЕТ Роузес, става лаОрЯТ в раЬона-87

• 32 194
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Цитат
Поставят гуми на релсити, за да спре влакът

# 601
Цитат
като изахне няма проблем
Цитат
аз одавна исках да споделя тук за един невероятен продукт които аз вече от една година ползвам за коса
Цитат
миреше превъзходно и ти създава усещане че си под палмите на някои плаж
Цитат
се плащта от шефати в кой месец си
Цитат
браво излизаи в забрана аз съм от втория месе плащтат ти 100% несе безпокои

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 16:53 от Анонимен

# 602
  • София
Цитат
  лайчно мнение на немама

# 603
  • София
Цитат
Не знам как стой въпроса с

# 604
  • Варна
Цитат
Вапроса ми e слeдния наложисe бащата на синът ми с който живeeм на сeмeини начeла да заминe за чужбина да работи нeлeгално за 2 години бeз право да сe враща прeз този пeриот.Заминаванeто стана за три дни и в самотохата нe съобразих да искарам ПЪЛНОМОЩНО от нeгово имe относно синът ни за докумeнти за дeцка градина.И сeга нe знам дали можe някои нотариос да ми завeри пълномощно бeз мажът ми да прeсъства.А тои e питам в страната в която сe намира, чe като e нeзяконно можe и да го върнат ако идe в посолството.Искам да питам дали някои сe e зблъсквал с подобeн въпрос и имали рeшeниe.

Пребройте думите без грешки.

# 605
  • София
Цитат
здравейте. аз съм на 27г. този м. трябваше да ми доиде цикала около 17яноари. зацапаме съвсем лекичко и аз реших че ще ми доиде цикала но уви не ми доиде после след 1-2 дни почнаха да ме болят яичниците и реших че ще ми доиде но пак не доиде и след 3-4 започнах да пия примулут нор 5мл пих ги 4-5 дни. и сега вече една седмица мина откакто ги спрях и пак не мидоиде. та въпросамие да ли има възможност да съм бременна. моля ако някои е имал като моя случаи да ми пише благодаря предварително.

# 606
Добре де, препинателните знаци се учат в 1-2 клас. То и останалото е потресаващо, ама да не сложиш въпросителна на въпроса и точка на края на изречението е ... даже не мога да намеря достатъчно силен епитет. Пфу!

# 607
  • София
Що бе, виж колко е гот да има изречения от 4-5 реда, това си е изкуство  Mr. Green

# 608
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
От СОБСТВЕНИКА. Имота е свободен в момента...асансьор и ходни такси...пералня с сушилня...Работа с брокери и знам каква ви е комисионата...Моля само сериозни хора да ме търсат нямам време за губене.г-н Каравелов

# 609
  • Stuck in a moment
Цитат
кръстосвам Бълкана

# 610
  • София
Цитат
...аз след като го използвам го пусна под мивката с много топла вода

От една стара тема.Интересно ми е какво става с шкафа, като пуска под мивката много топла вода?И не се ли наводняват съседите отдолу?

# 611
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цитат
всички бягащи  за здраве  жени са с цеулит …. имаше доста тичащи задминаващи ме мацки и да , имаха си цеулит …. ама аз това което наблюдавам е че баягащите мацки са с Цеулит

# 612
  • София
Цитат
ама толкуз да съм затъпяла...
ooooh!

# 613
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Цитат
одавна
Цитат
психиятър

# 614
  • София
Цитат
паролата и мейла на fc
сега стой нейните пароли и email

Общи условия

Активация на акаунт