ИСТАНБУЛ коледно-новогодишен [тема 27]

• 42 761
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте котани! Интересуваме екскурзия от  Бургас до Истанбул, за 3 дни  до 10.02.14г.Досега винаги сме пътували със собствен превоз, но ми се ще да подаря няколко дни на дъщеря ми и да бъдем само двете.Благодаря ви!

Точно вчера се загледах в една витрина на ТА, обаче не я знам как се казва. Имаше два предложени уикенда с по две нощувки - едната за края на януари, другата за началото на февруари, но не запомних много, много, че само набързо погледнах. Сега ще ти обясня къде го гледах, а ти ако решеиш, отиди да провериш на място.
Значи, от Трията като се тръгне по ул.Сливница, точно след подземния паркинга на Трия, там някакво фото имаше и нещо друго, та там по тази редица е и тази ТА. Няма как да се пропусне, пада се точно срещу Ред Фокс. Екскурзията струваше 160 лв., за Бургас вървят по толкова, че даже и повече.

Дори и друга  ТА да изберете, после да дойдеш да разказваш.  Simple Smile

# 706
Благодаря ти, ще видя и тези,които са от Варна и Бургас.Ако някой е пътувал и сподели за ТА и как са хотелите ще ми бъде от полза за избора.БГ мама пак ли придоби отвратителния вид?

# 707
http://grabo.bg/dni-v-istanbul-0futt5v?affid=6540&affid2=7

тази оферта как ви се струва и най вече според вас кога ще се пътува аз искам нощен преход, как мога да разбера дали е такъв

# 708
"Програма:

1 ден: 05:00ч тръгване от Пловдив от паркинга на "Тримонциум". Пристигане в Истанбул. "
Прехода не е нощен. Натисни прочети още и ще видиш цялата програма.

# 709
Благодаря ти, ще видя и тези,които са от Варна и Бургас.Ако някой е пътувал и сподели за ТА и как са хотелите ще ми бъде от полза за избора.БГ мама пак ли придоби отвратителния вид?

Аз съм ходила два пъти - единия с ТЕММА, другия с Караджъ турс. И двата пъти автобусите тръгваха от Варна, тук са към 5:00, 5:30 (не си спомням точно), хотелите бяха прилични, но те и без това не ти казват кой е хотела в началото, а няколко дни преди тръгване.

Ако има още нещо, питай.

# 710
  • Варна
     IKAFETO, от Варна и, съответно, от Бургас, най-често има групи на Караджъ. Предполагам, че до 10.02. ще имат поне веднъж група... все пак е слаб сезон сега. В последно време нямат фал с хотелите, дано и при вас се падне хубав (вариантите, като правило, са 3, двата - поносими, третият е идеален). От Бургас пътуват и Сейф турс, и Динита, но не знам с каква честота, иначе не са лоши.
     Ако мога да съм полезна с друго, питай!

Г-жа Нервакова, офертата е с дневен преход, т.е. губи се почти цял ден...
Има оферти на споменатата горе фирма за 08.03. с нощен преход, включена пешеходна обиколка (в офертата ти панорамната е 15 евро) и подарък "Нощен Истанбул" (сама по себе си тя е 24 лв., ако се закупи на промо цена) за 166 лв., а за 21.03. без бонуса "Нощен Истанбул" цената е 145 лв., както и за целия април, за Фестивала на лалето. Във всички случаи препоръчвам нощен преход - в 5:00 вместо да тръгвате, ще пристигате на местоназначението.

Тези оферти не знам защо ме връщат година назад... Дано няма подобни "изненади".

# 711
"Програма:

1 ден: 05:00ч тръгване от Пловдив от паркинга на "Тримонциум". Пристигане в Истанбул. "
Благодаря   bouquet

в такъв случай тази по ме устройва, но гледам има два закупени ваучера дали ще се състои екскурзията дали не рискувам с тази оферта
http://www.deals.bg/Mesets-na-laleto-v-Istanbul-2-noshtuvki-zaku … m_campaign=173#ta

Въобще някой ако може да ми посочи от всичките активни в момента оферти с ваучери коя е най добрата и надеждна за уикенда като пак повтарям държа да пътувам четвъртък вечерта и април месец

beljata много благодаря сега ще я потърся тази ако не я намеря ще потърся помощ от теб

# 712
Наистина сега е слаб период за екскурзии,тези ,които се предлагат са след 20.02,а аз искам стане до 10.02.Не ми се иска да резервирам хотел и да пътуваме с ежедневните автобуси по линията.Ох, не знам как ще го измисля.

# 713
  • София
Здравейте Hugда сте попадали на изгодна оферта за средата на юни месец до сега не сме ходили в Турция а ми се ще да вземем и детето на 5г.Благодаря предварително   bouquet

# 714
  • София
Г-жа Нервакова, гледай внимателно какво не се включва в цената. Понякога има задължително условие да се доплати някоя допълнителна екскурзия. Ако смятате да ходите по самостоятелни маршрути, както повечето от нас правят, това оскъпява първоначалната оферта. Преди няколко дни дадох линк към същата екскурзия с тръгването в 5 часа от Тримонциум, но за дата 10 април и се оказа, че задължително се доплащат 17 евро за нещо.

А Дениз травел вчера ги сложиха в "Черния списък на ТА" заради пътуване до турското море. Част от оплакването беше, че са накарали пловдивчани сами да отидат до Асеновград с такси и после не са им покрили разходите. Не вярвам това да се случи с дестинация като Истанбул, но трябва да се има предвид.  Wink

Цвети, твърде рано е. В момента са най-вече за март месец и тук-там за април. Имам предвид офертите в колективните сайтове. Възможно е в сайтовете на агенциите да има ранно записване.

Последна редакция: вт, 21 яну 2014, 14:50 от Тaня67

# 715
"Програма:

Благодаря   bouquet

в такъв случай тази по ме устройва, но гледам има два закупени ваучера дали ще се състои екскурзията дали не рискувам с тази оферта
http://www.deals.bg/Mesets-na-laleto-v-Istanbul-2-noshtuvki-zaku … m_campaign=173#ta

Въобще някой ако може да ми посочи от всичките активни в момента оферти с ваучери коя е най добрата и надеждна за уикенда като пак повтарям държа да пътувам четвъртък вечерта и април месец

beljata много благодаря сега ще я потърся тази ако не я намеря ще потърся помощ от теб

Не се притеснявай, ще се състои. Ако случайно не съберат група, се комбинират със Запрянов и с още една агенция-забравих коя. Ние май месец пътувахме със Запрянов и имаше хора с пакети на Дениз. Да те предупредя да не тръгваш с високи очаквания за хотела.

# 716
  • Варна
     Г-жа Нервакова, посочените от мен не са с ваучери, но са с някакви % отстъпка за момента. Пътува се в четвъртък вечер и за април, както казах, са по 145, без скрити задължителни доплащания за посещения. Застраховката е 5, а не 10 лв., което съвсем изравнява цената. А Дениз дори и една пешеходна не са включили...

IKAFETO, обади се в офиса на фирмата и питай... не вярвам да нямат ни едно пътуване следващите три уикенда.

# 717
     Г-жа Нервакова, посочените от мен не са с ваучери, но са с някакви % отстъпка за момента. Пътува се в четвъртък вечер и за април, както казах, са по 145, без скрити задължителни доплащания за посещения. Застраховката е 5, а не 10 лв., което съвсем изравнява цената. А Дениз дори и една пешеходна не са включили...

IKAFETO, обади се в офиса на фирмата и питай... не вярвам да нямат ни едно пътуване следващите три уикенда.
може ли линк да ги погледна

Май накрая ще отида с отчето от Карлово поне няма скрити лимонки при него и много го харесват бабите .

На мен ми се щеше да отида с ваучер да видим заедно с вас програмата и да ми съставите вие индивидуална програма като се съобразим с това какво ми се полага от платеното и какво искам да видя аз, но нали за целта първо трябва да съм се спряла на точно определена оферта

# 718
  • София
Ето и от мен една оферта, но последния ден е отделен на Одрин, а не на Истанбул, това е гадното
http://www.vestatravel.bg/?offers&oID=19&formOfferType=0 … alidTo=31.01.2014

# 719
Ето и от мен една оферта, но последния ден е отделен на Одрин, а не на Истанбул, това е гадното
http://www.vestatravel.bg/?offers&oID=19&formOfferType=0 … alidTo=31.01.2014
Мимче добро е твоето предложение , що да не разгледаме и Одрин подобаващо
ще помисля и над това , много ме блазни заради това че Пиер Лоти е включен ама не е ли скъпичко с този лифт , бях чела един пътепис за самостоятелна разходка с автобусче до Пиер Лоти,
там искам да седна задължително с мъжо да пийнем нещо и да се гушнем като Ейшан и Езел  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт