Иначе до колко знам личен лекар се сменя юли и декември. На нас ще ни дадат един календар и май 10 коледни картички към снимките от фотосесията, така че ще изчакам да мине и няма да правя за сега други календари. За подарък и аз не съм решила, тъй че като теб приемам мнения 
!
! Днес моето момченце става на 10 месеца. Все повече се приближаваме до РД и ми става все по-вълнуващо. Искам само да ми е жив и здрав и все така да ни радва с веселата си муцунка и с номерцата
.
! Ти даже ме изпревари с почерпката тук
. Май май наистина сме най-големите от майките, които пишат тук. Ама все пак сме подранило февруарче, родено на 28.01. Нищо, аз пак си го броя в групата на февруарчетата. Нещо не можах да се включа в групата на Януарките. По-скоро ми беше странно щом цялата бременност съм си споделяла с вас изведнъж да се прехвърля в другата тема. Реших да си останем при вас и така
.
! Да са живи и здрави
!
. Иначе за солта се въздържам. Не слагам в пюретата. А и аз забелязах, че в тези на Бебивита за над 8 мес има сол. Даже според мен си се усеща. Не знам защо я слагат
.
!
!
весело бабе ще излезне от майка ти 
Успокоява се вече за не повече от 1 минута, ама аз кога ще претръпна, не знам...
шегувам се, донякъде. ще питам и педито и ще ви пиша какво ме е посъветвал. По тоя повод - Вили, в редките случаи, които упомена, че си даваш мляко - какво му даваш?
Да ти е жив и здрав и много да те радва! А пък аз много се радвам, че сте останали при февруарчетата - щеше да ни е много празно без теб в тази тема. поне на мен, де
.
Едно е сигурно - каквото и да е, ще му се радва първите 5 минути - преди да се върне към празната пластмасова бутилка от Девин...

, че то няма да е останало - някакви си 8 седмици!
!!!/
Попитай си иначе педито за АМ най-добре, но като че ли 2ката ще ви е сигурно ок. За зеленчуковата каша, днес даже й дадох друга - паста със зеленчуци и сирене/кашкавал/, защото направих от броколито, но не й стигна!
, но то й е под косата, така че не се притеснявам.
Намаш настигане! А за АМ според мен спокойно можеш да го увеличиш, щом не й достига на Тедито..
, малиииии!
, доволни бяха, добре са. И познайте- на тръгване викам на Демми - кажи им мамо чао на патенцата и тя им показа с ръчичката! Не на МАЙКА си, не на БАЩА си, на ПАТКИТЕЕЕЕЕЕЕЕ! За нас не го е правила никога, само си показвам аз и тя ми се смее. Напомни ми на Вили като разказваше как Коко махал само и само да си получи там нещо...Гледат си интереса, ей!

!
! Дано всичките ни дечица да са много щастливи и усмихнати. А за болни дечица не искам и да чувам. Далеч да стоят всякакви болести и т.н
.
! Ама къде да ходим?! Той Коко като видя що момиченца има тук и ми вика - "Никакво мърдане! Оставаме си тук
". А и честно казано като хвърлям по едно око на Януарките май не са много активни, т.е не са като нас. Абе с две думи: НИЕ СМЕ СИ НАЙЙЙЙЙ
!
. Смятай що капачки и бутилки ще си има. Ще е най-доволното дете на света.
. Тя е човекът с тежката дума
. Имаме си и клипче. Вчера го изпратих на сестра ми и после ми каза, че цял ден се е хилила като се сети за него. А и братовчедка му (на 9 месеца) като го гледала се смяла с глас
. Така че, спокойно
! Явно и вие ще сте от нашата партия.
!
! Можеш да пишеш на ЛС на Бъни, за да те добави, в случай, че не успее да прочете тук
.
!!
! Радвам се че ви е харесала темичката !
. После заспа и по някое време ( не съм гледала час ) , пък се събуди за мляко
. Циркове
!
! Сега ще те добавя с бебка !
!