Парфюмни размисли и страсти - 176

• 52 642
  • 667
  •   1
Отговори
# 585
Мацки, някои чуждестранен реномиран сайт за пазаруване на парфюми да препоръчате, за които да не е нужно да се минава през митница, т.е. да се пращат от европейския съюз?
http://www.ausliebezumduft.de/
http://shop.nordstrom.com/c/beauty-makeup-perfume?dept=8000001&a … &%20Fragrance
http://www.parfumneroli.hu/?lang

Получих парфюм за Коледа, но няма да е мой... Твърде много ми прилича на Алшими или на Мис Диор Шери, як, мощен, дълготраен, с безумен шлейф... Ще рече човек - съкровище, ама нещо не го одобрих при пръв опит. А издържа... 100 часа, егати! Ще пробвам пак, но почти съм сигурна, че съдбата му ще е да ме напусне. Tired

Честита Коледа на всички! Бъдете здрави и щастливи. Hug

# 586
  • София
Честито Рождество Христово Hug

За Коледа не получих парфюм, и по-добре. Ще се радвам на наличните за сега.
Нося основно Elixir des Merveilles, Coromandel и Orchidee Vanille. Вчера експериментирах с Mad Madame и не съжалявам. Различен и присъствен прафюм. Бих го носила, но не и всеки ден. Ще го мисля през новата година  Peace

# 587
  • София
Момичета получих парфюм Lanvin, но не ми харесва, определено изненадата не ми допадна, но пред милото неказах нищо  може би ще го заменя, има ли още тема за размяни

# 588
  • София
Да, има  Peace

# 589
Момичета, бихте ли сравнили Estee Lauder Sensuous EDP и Estee Lauder Sensuous Nude .Доколко си приличат, как са като трайност, правят ли шлейф?

Весела Коледа, желая ви мир и любов!

# 590
# 591
Дойде ми розата на Dupont. Не знам вече кой ми я препоръча, но мерси Hug. Харесва ми. В началото е доста лимонено и роза не се усеща, но после идва лека и деликатна. Доста добро парфюмче. Ще видим колко е издръжливо, защото го поръчах от ензо. Изглежда ми автентично, но знам ли. Поръчах с него и купчина мостри и за моя радост или нещастие харесах всичките...  Mr. Green. Не знам какво да правя сега. Ще изляза скоро с нов въпрос за тези другите, та да помогнете в избора.  Hug  благодаря  Heart Eyes

# 592
Момичета, бихте ли сравнили Estee Lauder Sensuous EDP и Estee Lauder Sensuous Nude .Доколко си приличат, как са като трайност, правят ли шлейф?

Доста различни са. Сеншуъс е по-топъл, по-дървесен, по-мек и по-сладък. Парфюм за пред камината е. Сеншуъс Нууд е по-остър, дори малко тръпчив, с кокос, но не сладък кокос, а сух. По-скоро за лято е. Какъв шлейф правят не знам. Носила съм сериозно само първия, и аз се старая да няма шлейф след мене Simple Smile

Петя, този жасмин е от малкото жасмини, които мога да нося. Има го в Съркъл, Сердика, но там ми казаха, че не бил популярен в София Peace

# 593
  • София
Днес бях в The circle, но останах разочарована, защото sweet oriental dream го нямаше, а исках да го помириша, и пари бях приготвила. Mr. Green Толкова го хвалите, че вече "предвкусвах" и аромата му. Продават ли го въобще някъде в София или да се ориентирам към друг аромат? Харесах и ванилията, но ми се искаше нещо още по-хубаво.

# 594
  • Там, където ме обичат
Днес бях в The circle, но останах разочарована, защото sweet oriental dream го нямаше, а исках да го помириша, и пари бях приготвила. Mr. Green Толкова го хвалите, че вече "предвкусвах" и аромата му. Продават ли го въобще някъде в София или да се ориентирам към друг аромат? Харесах и ванилията, но ми се искаше нещо още по-хубаво.
Провери във Фарена, на Съборна ли беше или на Леге, не знам улиците.

# 595
  • София
Мерси, утре съм там. Peace Обадих се даже по телефона, като ми влезе нещо в главата съм упорито говедо, но само за глупости. Laughing Сега остава да оправдае очакванията ми.

# 596
Купих си Angel edp. Щастлива съм! Flutter

# 597

Честита атомна бомба! Сега му е времето на Ангела!    bouquet

# 598

Доста различни са. Сеншуъс е по-топъл, по-дървесен, по-мек и по-сладък. Парфюм за пред камината е. Сеншуъс Нууд е по-остър, дори малко тръпчив, с кокос, но не сладък кокос, а сух. По-скоро за лято е. Какъв шлейф правят не знам. Носила съм сериозно само първия, и аз се старая да няма шлейф след мене Simple Smile

Благодаря ти за описанието и мнението   bouquet Ще се радвам и на други отзиви !

# 599
  • Там, където ме обичат
Честито, Бижу!
И аз много си го обичам, радва ме истински и както Емиа  Wink пише, сега му е времето.

Общи условия

Активация на акаунт