Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 292
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
Момичета,днес навърших 48 години.Искам да ви почерпя виртуално и да ви благодаря, че ме разбирате и подкрепяте! newsm38

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 00:04 от ss88

# 16
Да си жива и много, много здрава дълги години!

# 17
 smile3510Благодаря! Kissing Heart

# 18
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ss88   261uu Two Hearts
Бъди здрава и щастлива!  Kissing Heart

# 19
  • София
 HugЧестит рожден ден и от мен, ss88.Бъди жива и здрава!

# 20
  • на път
Момичета,днес навърших 48 години.Искам да ви почерпя виртуално и да ви благодаря, че ме разбирате и подкрепяте! newsm38

И аз на патерици   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet и гуш  Hug

Момичета, четох, четох но не прочетох дали инжекцията при сцинтиграфия е венозна  newsm78
Аз малко нямам налични нормални вени след ХТ, а ще ми трябват седмица по-късно за поредното рестадиране.

# 21
  • В царството на игрите:)
Венозна е, но на мен ми я сложиха на китката отгоре... Там вени имам и нямаше никакъв проблем Peace

# 22
  • на път
Венозна е, но на мен ми я сложиха на китката отгоре... Там вени имам и нямаше никакъв проблем Peace

Hug много благодаря за отговора

# 23
  • София
Имам въпрос към Коко - колко време след операцията си направи ПЕТ скенер и каква е цената на процедурата?
Благадаря  bouquet
titi,талон 8А взех от онколга,който ми водяше ХТ+ всички изследвания ,които имаш ,минаваш комисия в Александровска или Св.Марина и ако те одобрят не плащаш нищо.
Аз лично правих ПЕТ след ХТ и преди ЛЛ.Много е относително.Аз отидох,защото проф.Гочева(завеждща ЛЛ в ИСУЛ) ми наговори едни страхотиии.Как съм млада и ракът се развива бързо,може да имам и другаде,тя не можела да ме облъчва без да е сигурна  ooooh!  И аз веднага се метнах на ПЕТ-а
Лично си мисля,че ако не те одобрят и ще го плащаш по-добре да отидеш в Турция примерно

Хубав ден

# 24
 sunystar,благодаря за разяснението за алоето   bouquet

Някой да знае, в кои болници в София имплантират нещо като мембрана във вената,за да не те бодат всеки път?
Моите вливки са всяка седмица и след два месеца откакто съм на ХТ вече е голям зор да ми намерят вените.
В Онкодиспансера не  слагат такива  мембрани (всъщност не знам как се казва точно)
Колко ли би струвало и дали може да мине по здравна каса?

# 25
ss88,с малко закъснение,Честит Рожден Ден!Бъди жива и здрава и безкрайно щастлива!   newsm51

# 26
  • на път
sunystar,благодаря за разяснението за алоето   bouquet

Някой да знае, в кои болници в София имплантират нещо като мембрана във вената,за да не те бодат всеки път?
=======

На мен ми предлагаха в Токуда, но бях след 2 тежки операции и ми се видя като трета. С днешна дата съжалявам, че не се реших. Правят го и в Сити Клиник на околовръстното.

# 27
Д_Ива,благодаря   bouquet ,а тогава по здравна каса ли щеше да мине?
Явно се прави с упойка,но дали е с болничен престой?Какво ли направление трябва да взема  newsm78

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 11:20 от Rumi345

# 28
  • на път
Д_Ива,благодаря   bouquet ,а тогава по здравна каса ли щеше да мине?
Явно се прави с упойка,но дали е с болничен престой?Какво ли направление трябва да взема  newsm78

Да, по здравна каса и става с болничен пестой. За направлението не знам ... аз бях в болницата тогава по друг повод и ми предстоеше 3та ХТ след седмица. Щяха да ме местят в отделението по съдова хирургия.

# 29
Д_Ива,отново ти благодаря!Зарадва ме ,че минава по здравна каса.
Ще се наложи да го направя.През тази мембрана може да се взима и кръв за изследване,за което обаче лаборантките в Онкодиспансера не били обучени (?!),но поне за вливките ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт