Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 324
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Даа, забелязах за този потребител, че е доста наясно с вит. Д.
Може да направя някакъв компромисен вариант и да взимам примерно не по 25 капки/седмично, а по 18 примерно.
Въпросният потребител пише, че Вигантола е синтетичен вит. Д, не било много добре той да се взима.
Трябва да се търси някой, който да не е синтетичен. Там посочва разни, но те се поръчват от сайтове, няма ги мисля в нашите аптеки.

# 91
  • София
titi1 темата която постнах е много добра, има много ценна инфо там, особено мненията на Пинко..
Не я слушай в този случай хомеопатката, стара й е информацията, мисля че не е добре запозната.
Пинко ???
Момичета, я се вземете в ръце и престанете да четете и търсите незнайно какво.
След Пинко прочетете и темата за ГНМ и пр.простотии. Съвсем ще луднете.
Имате назначени лечения сега. Направете ги и като ги приключите правете каквото искате.
Назад в темите не само аз съм писала - по време на химиотерапия и лъчетерапия не правете нищо друго освен това, което ви съветват онколозите
.

# 92
на мен никой онколог нищо не ми е казал. Само някакви листа и документи разнасям нагоре надолу дори не ми обясниха за болничните откъде и какво и що. Само ми казаха отивай в ИСУЛ и толкова. Дори и за изследването на левкоцитите не ми казаха, научих от чакащите хора пред лъчето...

И Пинко въобще не е простотия, извинявай, човекът е много умен и информиран. Витамин Д не е за лечение, а добавка полезна за усвояването на калция. За моята възраст е важно и си го взимам, чувствам се добре.

# 93
  • София
Фри, ако чакаш някой да ти каже нещо, ще има да почакаш. Питай всички и за всичко. Те трябва да ти кажат, длъжни са.
А документите преди да ги подпишеш и разнасяш, ги прочети. И там има важна информация, която засяга лично теб.
Що се отнася до Пинко... не съм казала, че не е умен. Просто човека е далеч от нашата диагноза и страдания.
Добавки да, не ги отричам, макар да не ги употребявам.
Но никога паралелно с лечението.

# 94
всъщност Пинк съвсем не беше далече от нашата болест и страдания, жена му беше много тежко болна и той се опитваше да я спаси  Sad Беше събрал много информация и водеше няколко теми. Но да не се отклоняваме ...

# 95
  • София
Беше...

# 96
Лекар лекува заболявания като рак, СПИН и други с древни рецепти от Библията

http://e-zdravey.com/bg/lekar-lekuva-rak-spin-i-drugi-s-drevni-r … pti-ot-bibliyata/

# 97
# 98
Не изгледах видеото, но подозирам за какво става въпрос. Все си мисля, че ако имаше лек за рака - поне Стив Джобс щеше да се спаси.... Нещо не се връзвам на такива конспирационни теории.

Сода планувам да пия и аз, но едно по едно, че много алтернатива ще ми стане. Надявам се все нещо да помогне.

# 99
  • В царството на игрите:)
Не изгледах видеото, но подозирам за какво става въпрос. Все си мисля, че ако имаше лек за рака - поне Стив Джобс щеше да се спаси.... Нещо не се връзвам на такива конспирационни теории.

Сода планувам да пия и аз, но едно по едно, че много алтернатива ще ми стане. Надявам се все нещо да помогне.
Mr. Green
И аз така си мисля, но явно и той не е успял да стигне до тези дълбоко законспирирани теории newsm78 Ние обаче ги заем!!! ooooh!

# 100
Ми 'щот сме във връзка с извънземните, затова.
Stuck Out Tongue

# 101
Аз единствения съвет, който съм получила от лекар в Онкото,
е да не пия минерална вода. Първите дни след изписването изчетох
какви ли не статии за храненето, добавките, паразитите, содата, кленовия
сироп, запера и т.н. За себе си взех решение да променя изцяло начина си на хранене
(вече не ям месо, сладко и млечни) и намалих кафето до едно на ден (пиех по
3-4 кафета и пуших по 2-3-4 цигари на ден). Но тези съвети за 80 % сурова
храна в дневното меню са ми неизпълними, стомахът ми не издържа.
 От няколко месеца имам странни придърпващи болки в корема (според гинеколога
са от сраствания след секциото), два шипа в областта на кръста ме болят почти
постоянно. Ох, спирам да пиша, че май ще залитна в неприятна посока..

# 102
най-после успях да вляза.Който е със слаби нерви да не чете.
Загубихме битката след 4 години!!!
яжте,пийте,веселете се и носете новите дрехи-това е най-хубавото лечение!

# 103
Боже, Алиса, как така, нали имаше подобрение, какво стана???????

# 104

Общи условия

Активация на акаунт