Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 36

• 100 312
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Фри, аз мисля, че ти се полага пенсия, но нека момичетата които са по-отдавна да кажат.

# 76
Фри, на мен ми казаха, че щом пише в епикризата карцином,
пенсия се полага, но може и да са ме подвели. Иначе и аз съм с квадрантек-
томия, без разсейки (водят ме 2 а стадий, защото беше 2,2 см), но в досието
са ми писали и лъче, и химия и ново обсъждане за хормонотерапия. Генетичното
изследване от Плевен още не ми е готово.
Каква е тази хормонотерапия, момичета, онези инжекции, които се бият в корема
през 28 дни ли? Двата рецептора в Пловдив ми излизат по 75%, за сега ми казват,
че ще имам хормонотерапия, но нищо повече не обясняват.

# 77
  • София
Фри  ,полага ти се пенсия.
Veniz ти само на хормонотерапия ще си?

# 78
Лени, не, всичко са ми написали в протокола- и лъче, и химия
и евентуална хормонотерапия. Сега след като станат новите изследвания
за Хер 2, понеже първите са спорни, трябвало да има свикване на 2-ри он-
ко комитет. В четвъртък имам час за хирург и се надявам да ми разяснят.
 Чудя се 5-6 дни преди цикъл дали има смисъл да ходя на ехограф на гърдите
или трябва да изчакам "чистите дни".

# 79
Благодаря ви за инфото, пенсии приемам всякакви  Laughing
Сигурно е коментирано по темите, но не видях и да ви питам още нещо.
Мойте хора ми настояват да почна да пия AНCC-то. Да го пия ли, препоръчвате ли го, има ли смисъл? 60 капсули са 114лв, а те са за един месец или по-малко, малко е скъпичко, но пък ако е добре за здравето .... То щом ще получавам и пенсия, какво ли го мисля толкова Party

# 80
Фри, не можах да го разгадая това АНСС, някакво алое ли е?
На мен пък вчера ми разказваха за някаква жена, оперирана пре-
ди 8 г , която първите години е пиела някакъв чай, приготвен в аптека
Розмарин в София. А леля ми много държи да ме води при някакъв билкар
в Асеновград, който продавал и гъбата Чага. Аз по-скоро бих пила нещо
такова- http://revita.bg/9071/zdrave-i-krasota/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8% … 0%B8%D1%80%D0%BE/.
За сега само с чай от котешка стъпка се наливам, също и от джинджифил.

# 81
  • София
Момичета, имам повод да почерпя днес (имен ден)! Не мога да не споделя празника си с вас!  Hug

Бъдете здрави и още мнооого години да се черпим тук!

# 82
Да си жива и много, много здрава!   bouquet

# 83
Честит имен ден, Мами  bouquet
Много здраве, много щастливи мигове и повече поводи за радост ти желая от сърце!

# 84
Фри, не можах да го разгадая това АНСС, някакво алое ли е?  ................
http://neogenesis-bg.com/products/anss

# 85
Аз уж чета редовно,а нещо съм изпуснала относно витамин Д newsm78.
Виждам,че всеки пие нещо,кое изписано,кое е от споделен опит.Защо лекарите не уведомяват за тези добавки?Аз прочета това и хоп почвам го,после онова ...и така.Обаче кой може да ми каже в моя случай кое е най-доброто?
От информацията,която събрах през тази една година разбрах,че в алкална среда не виреят ,,лошите" клетки.Това се постига с лишаване от някои храни и напитки,бе направо си е забрана и то сериозна,за дълъг период.
Да ви споделя нещо смешно.Преди няколко дни МъЖ ми се направи на важен и мноооого ме обиди,да не говорим,че напоследък го отглеждам като паразит #Sniper.Като се ядосах,като тропнах с юмрук и заявих своята ясна и категорична позиция и взе,че ми дойде Сила.Реших,че и без него ще направя Живота си красив и щастлив!Купих си кофа с боя и мече,разхвърлих всичко наопаки и започнах да боядисвам малко преди да мръкне Joy.Като си дойде МъЖо...стаята ми беше готова за спане.Легнах си Сама в моята нова атмосфера.Бях забравила,че ръката ми трябва да не се товари и като се сетих,само се молех да и няма нищо.Поомазах контактите/нали не съм елтехник и не можах да ги сваля/,е и малко на петна стои щото на лампа се не вижда,а отгоре на всичко днес са спрели водата.Обаче съм доволна от себе си и съм Щастлива newsm44.Днес ще си доизкусурявам моята фъншуй стаичка,та да ми е кеф на мене като съм си у дома.
Миленка,моля те прати ми на лични адреса  на срещата на 14.Аз по принцип съм на работа тогава и то чак в Радомир,но ще опитам да тръгна по рано и да дойда поне за час-два,а после ще трябва да ида на моето работно място.Бях решила да си работя сама/без мъЖо ми/,но ще видя до тогава дали ще се справя с подготовката ми за това.

# 86
sunystar, на петна е щото не е изсъхнала боята още Laughing

Аз пък тъкмо тръгнах да пия вит. Д и вчера го споделих с моята хомеопатка, а тя ми каза Не...
е незнам вече Sad

# 87
sunystar, на петна е щото не е изсъхнала боята още Laughing

Аз пък тъкмо тръгнах да пия вит. Д и вчера го споделих с моята хомеопатка, а тя ми каза Не...
е незнам вече Sad

Защо? Обясни ли ти защо? Ами объркаха ни се всички понятия! Аз тъкмо взех твърда позиция - Вигантол! Сега пак в размисъл!

# 88
ами каза ми, че ако се предозира ставало лошоо, а вит. Д се синтезирал дори и само 5 минути ръцете да са ти изложени на слънце

# 89
titi1 темата която постнах е много добра, има много ценна инфо там, особено мненията на Пинко..
Не я слушай в този случай хомеопатката, стара й е информацията, мисля че не е добре запозната.

Общи условия

Активация на акаунт