AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 755
  • 524
  •   1
Отговори
# 75
  • о`майна лунна нощ е
Ре-ге, с удоволствие ще се образовам за червилата  Hug Стига да ти се занимава. Момичето между другото си е харесало точно Mistery Mauve като вариант на цвят за молива. Съображенията й са като вашите - предната й поръчка беше тъкмо с розовия букет, който си е направо крещящ.

# 76
От червилата имам twinkle pink и frozen rose, сега поръчах и chic и направо съм на тръни какво ще ...

Ползвала съм и  трите, първите две харесвам много, но наистина са нетрайни, Шик за мен беше много тъмно, не се харесах, иначе е плътно и трайно  Peace /както с парфюмите, които не харесвам и усещам по цял ден  Mr. Green/

Реге, не разбрах хареса ли ти на теб червилото Toasted Rose всъщност?
Колебая се между него, Pout и Carnation...

# 77
  • София
Оххх, наистина ли Chic е толкова тъмно  Cry сигурно ще ми стои ужасно, каквато съм бяла пуканка  Cry

А какъв е точно цвета - розовее ли предимно или кафенее?

Последна редакция: пт, 29 ное 2013, 15:53 от bbrillliantt

# 78
  • Пловдив
Оххх, наистина ли Chic е толкова тъмно  Cry сигурно ще ми стои ужасно, каквато съм бяла пуканка  Cry

А какъв е точно цвета - розовее ли предимно или кафенее?

Както казах, много е индивидуално. Значи, две от моите познати които го ползват са бели и руси (естествено) и много добре им седи! Не е тъмно, и на техните устни е между лилаво и кафяво като надделява лилаво. Едната особено е много светла, с почти прозрачна кожа. Може би обаче и устните й са по-светли и затова не става тъмно червилото, тя му е фен и си го купува много пъти, което значи че наистина се харесва.

# 79
  • София
Благодаря ти.  Hug Припознах се в една от клиентките ти, значи има шанс и за мен  Laughing

# 80
И аз получих отровния смс, направо ми призля. Клиентката ми ще пътува за Германия и ми поръчадоста неща, повечето бижута за подаръци. Ако не пристигнат в понеделник сутринта, ще ходя красива и разорена е и естествено разочаровала клиентката си. Моля, тези, на които и друг път се е случвало, да кажат има ли шанс да пристигнат пратките в понеделник сутринта? Sad

# 81

Реге, не разбрах хареса ли ти на теб червилото Toasted Rose всъщност?
Колебая се между него, Pout и Carnation...

Хареса ми като текстура, като усещане на устните и че е матово, но не е за мен. Аз не нося розови а по-скоро прасковени, оранжеви, кафеникави, дори сливови, а на мен Тоастед розе-то розове .

Фрозен розе
много приятен цвят с определен  златист завършък. Малко и е по-сухо от Тоастед розе , веднага го усещам но повечето блестящи червила имат този минус. Не ! не ми изчезва , но не ми и личи много. Дава един златист завършък и много естествена визия  ( при мен поне- аз съм  блонд но цветът на устните ми не е блед ) . Топло ( тоастед розе ми беше судено )  нюдово розовникаво , мааалко по тъмно от другото с добре забележим златист шимър, но не на частички а като покривало.

Имала съм фрозен розе преди години. Не виждам разлика в цвета, по-скоро в текстурата. старото беше като балсам. Това ми суши още на 5-тата минута.

Сравнявам на светлината мострите на Тоастед розе и фрозен розе. Първото е по-студено лееко сливово розово, второто по-топло, дори на фона на тоастед розе леко червенее но това е от сравнението помежду им. На устните няма и помен от червнеенето, Просто прави цвета по-топъл.

# 82
здравейте дами искам да ви попитам напоследък често продуктите ми са разляни или липсват в кашона и на вас случвали се ?

# 83
здравейте дами искам да ви попитам напоследък често продуктите ми са разляни или липсват в кашона и на вас случвали се ?

Доста често за съжаление!

# 84
  • София
А как мога да проверя кога ще ми доставят кашона, защото за втори път не ми изписа при пускане на поръчка. Също така на фактурата не пише, нито на проследяване на поръчка.

# 85
Здравейте,  и аз получих тъпия смс в понеделник да си чакам кашоните, писна ми от тях въобще не се съобразяват,  че в понеделник е работен ден и е малко трудно да сме си в къщи и да ги чакаме.

# 86
  • София
Привет, и при мен като за предколедно е слаба работа.

Замръзналата роза и аз много го харесвам, много красиво седи на устните  Peace

# 87
 Аз нямам отровен есемес и по спиди ми дава , че кашонът ми е в София "Създаване Нормално; Приемане Нормално" , което ме навежда на мисълта, че утре ще получа  първата си поръчка за К17, която е доста над 200 лв.

# 88
за червилата - имала съм Фроузън роуз, вече не ми е интересен цвета, гледах линковете и нали скоро си говорихме за червени червила, аз нямам такова, а не е като да не ми ходи  Flutter и май си харесах САнгрия, иначе имам ЛАте - кафяв крем без глитъри...стои добре, ако грима е кафяв със силно подертани очи...

# 89
Пчелице, Сангрия ползвам и няма общо с червеното ! Много тъмна циклама,наситена,изключително покривно.В темата за обсъждане постнах два линка с ревюта, във второто ревю сангрията доста червенее на снимките, но напълно нереално е излязъл цветът. Ако нямаше надпис, нямаше да си позная червилото на снимката. В тази к-я си взех Уайн уит евритинг и Sheer Nectar, утре ще ги видя  как са.
Червеният диамантен лак /3,50 сега/ е хубав наситен,но не тъмен червен лак с умерени блестящи частици. Изненадана съм от пръстена бял-зелено от мин.к-я -доста обемен,едър и забелязващ се.Харесва ми.
 Харесват ми и двата нови аромата Селебре Айс и Love Puls, като първият повече, вторият - сякаш е по-обикновен и невпечатляващ.

Общи условия

Активация на акаунт