AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 766
  • 524
  •   1
Отговори
# 90
Фея, аз се колебаех межди сангрията и уайн вит евритинг  Mr. Green аз не искам да е много ярко червено, че каквато съм руса и бела (и дебела)  hahaha

# 91
Момичета, не се надявайте за кашони в събота. Мой приятел ей сега ми се обади, че на Дунав мост опашката е вече над 6 км. Пропускането е на час по лъжичка и никой обаче не знае защо.

# 92
Фея, аз се колебаех межди сангрията и уайн вит евритинг  Mr. Green аз не искам да е много ярко червено, че каквато съм руса и бела (и дебела)  hahaha
А бе, няма червено У тия, дето ги споменаваш. Ето ревюто в блога на Ивченцето: http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/09/avon-ultra-c … ick-new-2013.html

# 93
Успешна кампания и от мен   bouquet

# 94
И аз пак тук след доста време и с ново вдъхновение. Щастлив ден на всички Simple Smile
Забравих да си поръчам подаръка, но нищо, има доста време.

# 95
Влизам да ви кажа,че май ще има кашони днес!Сега си влязох на проследяване и вече  ми дава,че е в Бургас,а снощи беше приета в София!Явно са успели,за което многоооо се радвам!По-късно като се достави в нашата поща отивам да си я взема и ще ви пиша с точност! Hug

# 96
Момичета, не се надявайте за кашони в събота. Мой приятел ей сега ми се обади, че на Дунав мост опашката е вече над 6 км. Пропускането е на час по лъжичка и никой обаче не знае защо.

Simple Smile В този случай Ейвън те опровергаха. Освен Екита, аз също днес ще взема кашона си. Вече е във Варна в централна поща, а след 11 ч и в кварталната. Пуснах в сряда, но в четвъртък в 15 ч  я изтрих, пренабрах и пуснах нова с три добавки . Тоест поръчката ми е от четвъртък следобед.

# 97
  • София
Понеже забравих да си поръчам каталог, а ми трябва за понеделник, ако отида на място в офиса на Солунска ще мога ли да си взема. Казах за ЗМ да ми изпрати един, но така и не получих...

# 98
А бе, няма червено У тия, дето ги споменаваш. Ето ревюто в блога на Ивченцето: http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2013/09/avon-ultra-c … ick-new-2013.html

мерси, верно нищо червено няма в тях, ще се въздържа...в ко1 има едни нови червила на колър тренд, там имаше едно червено, него ще пробвам....

# 99
И аз потвърждавам, въпреки получения смс ,дори вече си взех кашоните в Стара загора

# 100
Да, поръчките са тук. Въпреки 4 - те СМС. В Ейвън логика няма.

# 101
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Да, поръчките са тук. Въпреки 4 - те СМС. В Ейвън логика няма.
Не търсете логика в Ейвън, те работят антилогично! И аз чакам моите неща, Flutter

# 102
Взех си кашончето  newsm44 Всичко ми е тук,доволна съм!
Получих и колието,на което в първия момент се опулих много,защото повечето кристали са на обратната и викам айде дори не са го залепили или е сгрешено хихи но пък се загледах в брошурката и там е така.На светлината е хубаво,явно ефекта е такъв,но на стайна светлина чак се уплаших  Laughing
Получих си и новия лак на Colortrend и той ми хареса  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 10:46 от ekita

# 103
Здравейте, до къде ви е била до доставката, офис или вкъщи? Кашоните ми от вчера са със София и се надявам днес да ми ги донесат Simple Smile

# 104
До пощенски клон. И да заявиш доставка до дома, често забравят или много се забавят, на предната страница имаше оплакване за недоставен у дома кашон.

Общи условия

Активация на акаунт