AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 525
  • 524
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета, може ли някой да ми каже защо комплекта с черен хайвер /но предложението за представители/ ми излиза без цена при преглед на поръчката  Thinking дали не съм изпълнила някакво условие  newsm78 Иначе поръчката ми е от 5 комплекта Черен хайвер и две ТВ Пур Бланка  Thinking
И още един въпрос - конкретния комплект ми свети в жълто, при вас как беше и каква е вероятността да не дойде  Embarassed
Да,така си излиза като 0 лв,но след това във фактурата ще се оправи!И моето свети жълто,но винаги ми светят така тези неща,така че ще дойдат. Peace
Цената на крем излиза 5 лв,защото още не е фактурирана.Може днес да я фактурират или вече в понеделник.

# 511
На мен още не е фактурирана,значи сигурно ще ми дойдат нещата след празниците  Cry Как ме е яд,че не пуснах вчера по обяд,но чаках хубаво да се обнови сайта,който чак днес ми е обновен дори.....

# 512
Здравейте, вчера пуснах поръчката до адрес в София, сега ми се налага да се прибера на Видин понеже съм оттам, дали ще има проблем да пренасоча в понеделник (понеже кол центъра сега не работа и няма как)кашоните за там, видях в проследяване на поръчката тя вече е в София

# 513
Здравейте, вчера пуснах поръчката до адрес в София, сега ми се налага да се прибера на Видин понеже съм оттам, дали ще има проблем да пренасоча в понеделник (понеже кол центъра сега не работа и няма как)кашоните за там, видях в проследяване на поръчката тя вече е в София

вчера кога?
Ако е било преди 15:30  датата на доставка е понеделник.... и ми е странно как ще стане пренасочването.

Сега чета че имаш спедиране в пункт София, значи става въпрос за точно такъв случай. Честно казано не знам как може да се развие тази ситуация. Предполагам само че едва ли има възможност да го пренасочиш към видин. Наистина утре в кол-центъра могат да ти дадат повече инфо. С интерес ще следя развитието- на всеки може да се случи.

# 514

вчера кога?
Ако е било преди 15:30  датата на доставка е понеделник.... и ми е странно как ще стане пренасочването.

Сега чета че имаш спедиране в пункт София, значи става въпрос за точно такъв случай. Честно казано не знам как може да се развие тази ситуация. Предполагам само че едва ли има възможност да го пренасочиш към видин. Наистина утре в кол-центъра могат да ти дадат повече инфо. С интерес ще следя развитието- на всеки може да се случи.

Кол центъра работи ли събота и неделя аз звънях и немога да се свържа. Кординаторката ми каза, че няма да има проблем да ми я пренасочат, надявам се да стане, защото иначе незнам какво ще правя

# 515
  • на североизток от Рая
 Не работят в почивните дни.

# 516
Не работят в почивните дни.

Незнам какво да правя вече пренасочвала съм от доставка до адрес до клон на пощата и нямаше проблеми, дано да стане и сега, макар че не е същото

# 517
пак ли има проблем със сайта или проблема е в моя компютър  .... Thinking Thinking Thinking

# 518
  • на североизток от Рая
 Бети, ако може, ще ти помогнат. Ако -не, не се терзай за такива неща. Все ще му намериш колая. /тъй викаше баба ми/.

# 519
Бетиту ако не успеят да те открият ще ти върнат кашоните в пощата. И на мен ми изникна спешна работа и те ми звъннаха аз казах че не съм вкъщи и го върнаха в пощата. А от там мисля че срока е 15дена за вземане.
Не мисля че ще ти го пренасочат. Бях объркала един адрес. Веднага звъннах уж казаха че няма проблем ама кашоните отидоха на грешният адрес Peace
Дано не се получи така и с теб Simple Smile

# 520
Бетиту ако не успеят да те открият ще ти върнат кашоните в пощата. И на мен ми изникна спешна работа и те ми звъннаха аз казах че не съм вкъщи и го върнаха в пощата. А от там мисля че срока е 15дена за вземане.
Не мисля че ще ти го пренасочат. Бях объркала един адрес. Веднага звъннах уж казаха че няма проблем ама кашоните отидоха на грешният адрес Peace

Ще ги върнат в пощата която е най-близо така ли, защото проблема е,че не само моя кашон, а и на майка ми го пуснах при мен и става още по сложно.

# 521

Ще ги върнат в пощата която е най-близо така ли, защото проблема е,че не само моя кашон, а и на майка ми го пуснах при мен и става още по сложно.
Да поне при мен така стана Peace

# 522
Благодаря много на всички за отговорите, ще видя какво ще правя, ще пиша да кажа как са се развили нещата Simple Smile

# 523
  • о`майна лунна нощ е
Познавате ли тази чанта? - http://www.marica.bg/джебчии-ни-тарашат-по-холандски-метод-news188390.html
 Crossing Arms

# 524

Общи условия

Активация на акаунт