AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 527
  • 524
  •   1
Отговори
# 480

Също така след последните промени по сайта, в мейла, който ни пращат с данните за поръчката, има скрийн от цялата поръчка, включително и на светофарите.

Узи!  Hug
аз мейла си хич не го проверявам като имам потвърждение за приета поръчка а направо го изтривам.
Благодаря ча ми каза, вече ще го пазя.

# 481
# 482
  • на североизток от Рая
 Честито Рождество Христово!  santa2

Честит имен ден на празнуващите днес!  Peace

Такинка , не ти честитих това, че си станала координатор. Дано да ти  е леко и приятно да го правиш!  Peace
Скрит текст:
Честно казано, не го очаквах от теб.  Laughing

# 483
  • Бургас
Весела Коледа на всички!
Честит празник на именниците!

santa2

# 484
Весела Коледа и от мен.
Мир и спокойствие, здраве и успехи на всички.

На именниците - Да им е живо и здраво името.

# 485
Момичета, някой от София да има налична тази палитра, неразпечатвана и неупотребявана? Трябва ми спешно за подарък.
avonbg.net/index.php?route=product/product&path=75&product_id=638

# 486
Весела Коледа на всички.Много успешна и без ядове година:)
На именниците -на патерица,да са ви здрави имената.

# 487
а когато плащането е през сайта вземат ли такса превод

# 488
а когато плащането е през сайта вземат ли такса превод
Ако е с карта на ейвън от Райфайзен банк е безплатно,ако е с друга карта се начислява такса от 1лв. в следващата фактура.

# 489
Честита Коледа, момичета! Честит Имен Ден и на празнуващите днес! Имам  въпрос, при поръчка на един продукт от брошура можеш ли да поръчаш всички продукти, които са  с условие /определена цена при поръчка на продукт от брошурата/? Също така може ли да се поръча черна рокля, ако в условието да имаш 30 лв. влизат като цена други комбинирани продукти?

# 490
Честита Коледа, момичета!
Бъдете здрави, умни и успешни с Ейвън или без Ейвън.

Събирам си липсите на порции. Добре, че имам поръчки и се надявам до 10-ти януари всичко поръчано да е при мен. По-добре късно, отколкото -  никога. Blush

# 491
Все още не е обновен сайта и се чудя ако пусна поръчката вечерта,ще дойдат ли нещата на 30.12? Или трябва да е до обяд? Rolling Eyes Отделно,че комплектите на Планет Спа за 4,99 лв ми светят в червено  Rolling Eyes

# 492
Все още не е обновен сайта и се чудя ако пусна поръчката вечерта,ще дойдат ли нещата на 30.12? Или трябва да е до обяд? Rolling Eyes Отделно,че комплектите на Планет Спа за 4,99 лв ми светят в червено  Rolling Eyes
Поръчка пусната днес до 15,30 идва на 30.01, това е в кампанийния календар.Комплектите вече са зелени.

# 493
Супер за комплекта,  че пуснах 14 броя и щяха да ме линчуват.
Бях пуснала и поръчка по К17 и нощес за моя радост ми я фактурираха. Спасиха ме с голямата палитра.
Приключвам годината доволна от AVON.
Simple Smile

# 494
Момичета, имате ли проблеми с влизането в сайта на представителя? При мен от 2-3 часа е невъзможно.

Общи условия

Активация на акаунт