AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 768
  • 524
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета, чак сега се включвам, но нямах никакво време. Аз също получих смс , че кашона ще ми дойде в понеделник, но сега викам чакай да проверя и е пристигнала в пощата. Обаче пощата работи до 12 и няма как да си го взема, сега ще мога ли да си го взема в понеделник или ще го върнат  newsm78 Само ни правят на луди тези ейвънци.  ooooh! Crazy

Благодаря за новата тема и успешна кампания на всички!  Hug

Последна редакция: сб, 30 ное 2013, 12:26 от teddy.b

# 106
Взех си днес кашона, въпреки смс-а вчера.
Роклята според мен е ужасна Sick http://petjia.snimka.bg/hobby/avon.543365.32101962

Колието с нищо не ме впечатли, а гривната става ама  newsm78 не знам кога бих я носила и май и двете както са комплект ще поемат по своя път
В кашона нищо друго интересно което заслужава внимание

# 107
До пощенски клон. И да заявиш доставка до дома, често забравят или много се забавят, на предната страница имаше оплакване за недоставен у дома кашон.

Значи чакам понеделник, ако не ми го донесат звъня и вдигам луд скандал. Толкова се надявах днес да ми го донесат Sad Sad Sad

# 108
  • Стара Загора
Олееее, роклята е ужасна, меко казано.....
Бижутата от мотивационната също не ми харесват.
Дочух някои нещо за евентуален още по-висок процент отстъпка догодина от този, който ползваме в момента. Изискването е РЕДОВНО плащане на фактурите.

# 109
Здравейте и в новата тема!
При мен тази кампания засега е суша и не се надявам на нещо по-различно. Клиентка, която преди време си беше взела за пореден път Тудей и тогава се оплака от неговата нетрайност, в Кампания 16 реши още веднъж да даде шанс на любимия си парфюм...И вчера й се обаждам, защото тя щеше да си вземе комплекта за 24, 90 със същия парфюм и...отново разочарование...Отново нетраен парфюм и тотално спира с поръчки от Ейвън. Просто е много разочаровано момичето, защото това са уж лукс-парфюми, а тя казва, че след 20-ина минути изобщо не се усеща, че си се напръскал с него newsm78Странно, но факт...И аз за пореден път се опитах да се извиня, макар и да не съм производителя на ароматната течност, но уви, тя казва, че е тотално обидена на марката...Дано не е обидена на мен Praynig
Та така...ако пусна поръчка тази кампания, тя ще е с подаръци за семейството...отново...както последните няколко години (около 9, ако трябва да съм точна:))

# 110
  • София
Роклята в черния вариант я видях в офиса. И за 10лв. не бих я взела, наистина. За нощница може и да става, не знам. Защо се излагат така?
Колието с гривната също видях. Ще го взема за левче, но за к-та отдавна бях решила че няма да се пъна. Изобщо съм решила отдавна, че няма да се напъвам както преди. А сега с няколко каталога пък съвсем. Казвам им, свършиха, сори. Който иска да гледа в нета.

# 111
тя роклята не е ли една и съща, от лицето черна, от опаки - златна или обратното  Mr. Green

# 112
  • на североизток от Рая
 А мен тази рокля не ми хареса още като я видях във Фокуса. Една такава изсулена стои на хубавата манекенка.

Аз от демото си взех Тв Селебре айс. Пръснах за проба. И минаха вече два дни, мнението ми отлежа, мога да споделя впечатления. Не е моят парфюм това. Много белоцветен е за мен. Като видях, че  е`айс`, си казах, че ще е свеж, хладен, зелен / и заради цвета на течността/. Но-не. Ароматът подхожда на бяла или прозрачна течност. Много сладък ми дойде и има някаква нотка, която ме дразни много. Мен така ме дразни туберозата, трябва да погледна пирамидата, дали пък не  е налична тук. Защо ли си замечтах да ухае на ТТА Always. И той такъв зеленикав, ама хубав, хубав. И толкова свеж. Ааааа, и момина сълза май усетих, но по-ненатрапено.
 Пак ще пробвам Селебрето поне още веднъж, и ако ме задуши отново, ще му търся нова собственичка.

Тук вече прочетох един положителен отзив за него.

# 113
Може би гледаме на мотивационните бижута от различен ъгъл. Щерка ми е  почти 16 годишна "малка женичка" и направо изписука като го видя ... скри се в стаята и след малко илзлезе в прилепнал черен панталон, малко блузе с едно рамо в сребристо сиво, развята къдрава грива и ..... това комплектче на Сваровски . Каза че нямало вече какво да мисли за тоалет за празненството за коледа с компанията си.  

Изглеждаше вълшебно  #Crazy -  тази преливаща се феерия от камъчета, интересната идея с хаотичнотата им неподреденост. Само гривната  ми се стори че е за слаба китка. Аз лично не бих го сложила - някак не ми е нито стил нито възраст, но за младо момиче мисля че рядкко ейвън предлагат такава хубава бижутерия.

Аз от демото си взех Тв Селебре айс. Пръснах за проба. И минаха вече два дни, мнението ми отлежа, мога да споделя впечатления. Не е моят парфюм това. Много белоцветен е за мен. Като видях, че  е`айс`, си казах, че ще е свеж, хладен, зелен / и заради цвета на течността/. Но-не. Ароматът подхожда на бяла или прозрачна течност. Много сладък ми дойде и има някаква нотка, която ме дразни много. Мен така ме дразни туберозата, трябва да погледна пирамидата, дали пък не  е налична тук. Защо ли си замечтах да ухае на ТТА Always. И той такъв зеленикав, ама хубав, хубав. И толкова свеж. Ааааа, и момина сълза май усетих, но по-ненатрапено.
 Пак ще пробвам Селебрето поне още веднъж, и ако ме задуши отново, ще му търся нова собственичка.

Тук вече прочетох един положителен отзив за него.

Нелко
и аз това щях да напиша. Или с възрастта нещо възприятията са ми различни, но преди ми се струваше по свеж. Сега ми изглежда като клонинг на някои от серията ТТА, може би тудей ми напомня по нещо. Сладък е , откровено сладък. Може би нещо като опция за тези които немогат да си позволят ТТа... На мен лично не ми хареса, може би защото очаквах повече , а го пробвах няколко дена за да му дам шанс. Добре че взех само мостра.

# 114
  • о`майна лунна нощ е
Въшки да ги налазят, дано! След като на сто човека се извиних, че доставката ще е в понеделник, не си включих компютъра през деня и сега какво да видя - кашоните били тук. От форумите ли трябва да разбирам, бе мама му стара. Някой от етажите, ей така, за спорта, няма ли веднъж да даде точна и навременна информация, при положение, че часове преди това е дезинформирал поне десетина хиляди човека с мрънкаливи смс-и. Цял ден махах крачоли из града, можеше и това да свърша.

# 115
Направо нямам думи...  #CrazyИзлезнала съм в 8.00 сутринта / детето беше на  състезание по български/  прибрахме се преди има - няма час и чак сега разбирам ,че поръчката е била в пощата. Shocked Как сега никой не ни прати съобщение. Просто се чудя, защо се ядосвам на глупостта наречена ейвън... smile3515

# 116
Здравейте и от мен
От няколко дни съм представител и тепърва навлизам в нещата но с удоволствие ще чета темата.
На всички пожелавам успешна кампания Simple Smile

# 117
  • на североизток от Рая
Здравейте и от мен
От няколко дни съм представител и тепърва навлизам в нещата но с удоволствие ще чета темата.

Дано има удоволствия и в сблъсъка ти с Ейвън!

Това вместо `добре дошла`, mimito_mimitoHug

# 118
Здравейте и от мен

Дано има удоволствия и в сблъсъка ти с Ейвън!

Това вместо `добре дошла`, mimito_mimitoHug
Благодаря  Hug

# 119
Mimito_mimito, добре дошла! Hug Момичета, имам въпрос, ако се откажеш да бъдеш представител има ли някаква глоба / условно да го нарека така/?  Thinking Или всеки може, по-всяко време да се откаже без проблем. Преди много години, когато станах представител ми снимаха личната карта, не си спомням нещо подписвала ли съм, но надали сме в някакви договорни отношения с ейвън нали? Интересува ме как стоят нещата сега, когато някой тепърва ще става представител да няма някакви уловки, глоби при не пусната поръчка и т.н. Нека ми отговори някой, който е напълно сигурен обаче в това, което ще напише.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт