AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 777
  • 524
  •   1
Отговори
# 120
Mimito_mimito, добре дошла! Hug Момичета, имам въпрос, ако се откажеш да бъдеш представител има ли някаква глоба / условно да го нарека така/?  Thinking Или всеки може, по-всяко време да се откаже без проблем. Преди много години, когато станах представител ми снимаха личната карта, не си спомням нещо подписвала ли съм, но надали сме в някакви договорни отношения с ейвън нали? Интересува ме как стоят нещата сега, когато някой тепърва ще става представител да няма някакви уловки, глоби при не пусната поръчка и т.н. Нека ми отговори някой, който е напълно сигурен обаче в това, което ще напише.  Praynig

Разбрах въпроса. Личната карта трябва да се преснеме от ейвън задължително. Все пак се прави профил на представителя и когато той прави поръчка му се отпуска нещо като кредит под формата на продукти, който той трябва да върне под формата на пари. Представителя поръчва продукти , които ейвън няма как да е сигурен че бъдат платени. Това е едно от нещата за които служи копието на личната ти карта.Никакви глоби не  се заплащат ако се плащат фактурите в срок . При прострочване вече се дължи глоба но за да не конкретизирам повече неща от "кухната"  може всичко  да се прочете в сайта на Ейвън раздел Кредитна политика. Ако спираш да правиш поръчки нищо не ти се случва , при условие че си издължен. Профилът ти остава валиден, но колко дълго еда ли някой може да ти каже. Дори и от кол центъра. Всеки представител има уникален номер и ейвън не би позволил дублаж. Така за непускащ поръчки представител уникалния номер си остава и профила в сайта си остава.

# 121
Въпреки смс-а си получих нещата в събота рано сутринта. Естествено добре омачкани, 2 разляти продукта, напоили златистите подаръчни торбички. Кашонът приличаше на полукръг, трудно залепен с картоненото тиксо, въобще ейвънска приказка. Sad
 Лошото  е, че и двата продукта са част от комплекти и трябва да се връщат с всички елементи от комплекта. Направо не знам как ще постъпя още. Много гадно! Обаче знам, че няма пълно щастие и поне се радвам, че продуктите за чужбина са ми здрави и чисти и най-важното вече са в ръцете ми!

# 122
Re_ge, благодаря за отговора. Hug За личната карта е ясно, но въпроса беше, ако спреш да поръчваш има ли последствия / разбира се, да нямаш задължения към ейвън/. Една моя позната иска да стане представител, но сега се притеснява, защото нейни познати /нали българина, всичко знае/ и казали, че при отказ да си представител има глоби и т.н Не съм наясно, да няма някакви промени при новите представители. ПП ASTILLA, много неприятно се е получило.

# 123
  • на североизток от Рая
 Никакви последствия няма, as-g . Просто представителят трябва да има 0 задължения към Ейвън, иначе ще го търсят и  ще създават проблеми.

А след намсиколко години пак ако реши да работи за Ейвъна, пуска поръчка и готово. Номерът ти на представител е вечно твой.

# 124
# 125
  • София
Момичета тази кампания до 26.12 ли е или до 18.12.20013 ?

# 126
  • на североизток от Рая
Момичета тази кампания до 26.12 ли е ?

Да!

# 127
  • о`майна лунна нощ е
 Crossing Arms
Вместо да издадат нов каталог 18, те ще ми увеличават с цяла седмица кампанията.  Crossing Arms  Crossing Arms  Crossing Arms

# 128
Момичета тази кампания до 26.12 ли е или до 18.12.20013 ?

К12 до 26.12 включително
К01 от 27.12 до 22.01
К02 от 23.01 до 12.02

Периодите на кампаниите ги има винаги на корицата на текущия каталог.

# 129
Neli Mar4, благодаря за отговора! Hug Re_ge, благодаря за каталога!  bouquet

# 130
  • София
Питам, защото моята координаторка ми изпрати смс, че този каталог  е до 18.12 и това на корицата било сгрешено. Благодаря за отговорите !

# 131
Питам, защото моята координаторка ми изпрати смс, че този каталог  е до 18.12 и това на корицата било сгрешено. Благодаря за отговорите !

Ето това е възмутително !
Всички раазбираме какво се цели с подобен смс.

# 132
Защото така й е удобно  Mr. Green. Споко гледай каталога и при съмнителна информация питай или в колцентъра или в бе ге мама  Wink.

Реге благодарности за каталога   bouquet

# 133
  • София
Днес си получих кашона и с него и колието за 1 лев. Обаче разбира се моето е дефектно....

# 134
Какъв е дефектът? А аз се чудя как се отваря гривната... Embarassed Не мога да видя предложенията от обратното броене, а чакам , за да пусна поръчка.

Общи условия

Активация на акаунт