AVON само за представители - КАМПАНИЯ 17 - Тема 122

• 31 781
  • 524
  •   1
Отговори
# 135
Какъв е дефектът? А аз се чудя как се отваря гривната... Embarassed Не мога да видя предложенията от обратното броене, а чакам , за да пусна поръчка.
От Кол центъра казаха , че и те не знаят кога ще са активни, щели да ни уведомят с смс или имейл

# 136
Знаем ги уведомленията им. Нали ни уведомиха, че кашоните няма да дойдат в събота... Mr. Green Иначе са писали , че започва броенето от 01.12. ПП След няколко минутно взиране и дърпане на гривната се оказа, че се отваря от горе, просто се разтваря. Леле, много съм зле наистина...

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 11:09 от as-g

# 137
моите кашони дойдоха, нямаше нищо разлято или омачкано, бяха сравнително подредени  Praynig от клиентските продукти най-интересен ми беше пръстен Етърнал - отворих да го видя, прекалено излъскан ми беше и стои като имитация....не ми хареса
от брошура 02 най-ме грабна кафе-машината, че нямаме у нас....ама се чудя дали си струва...
ааа и един въпрос :какъв продукт ми трябва (може и да не е ейвънски), който да ползвам като се навива коса на маша (като фиксатор на къдрици, но не лак за коса)

# 138
Момичета, тези от вас, които са получили смс за промоцията от 5 брошури с 5 мостри, дали можете да кажете с какъв код се поръчват, защото аз нямам нищо. Може да не съм заслужила, но пък нищо не ми пречи да се пробвам  Laughing

И пак ще си повторя въпроса от предишната темичка: дали някоя от вас е виждала мъжкия несесер от комплектите на стр. 62-63? Интересува ме колко е голям, че една колежка ме пита и не искам да я подвеждам. И благодаря предварително  Hug

Реших да си взема комплекта с 12-те чифта обици. Може и да са боклуци, но пък ми се иска да имам различни цветове топчета, за да се кипря всеки ден с различни  Mr. Green

Иначе за подаръци за клиентките, мисля да взема от онези предложения - 3 за 9.90 - кремове за тяло, миниаромати и спрейове за тяло. Май ще са ми изгодни, пък със сигурност ще се ползват  Peace

# 139
ох днес си взех кашона.имаше
1 -крем разлят но нищо той е за мен.
2-колието the rocks за 1 лев-е дефектно и не  се закопчава добре.
3-к-кт delilah - едното камъче е счупено.
Кажете как да не се ядосваш. като к-кта ми е за подарък и не знам ако го върна дали изобщо ще дойде навреме,а иначе как да го подаря дефектно. това не е всичко на мен пощата ми е далече за да го изпратя ,аз съм бременна в началото на 9 месец и съм на хапчета за задържане ,че нещо бебчо му се излиза ,а и детето ми е болно у дома.

еее кажете ми как да не се ядосвам

# 140
Момичета,ТТА Amour хубав ли е? Мисля,да си го подаря.

# 141

да на мен много ми харесва.мирише ми на чисто и много свежо.много траен ми е и моя си го пазя за специални поводи

# 142

да на мен много ми харесва.мирише ми на чисто и много свежо.много траен ми е и моя си го пазя за специални поводи

Благодаря,за бързият отговор реших да си го взема.В К 02/2014 е на 19.90 ще почакам до тогава.Хубав ден,момичета!

# 143
Той е 30 мл, нали?

# 144
  • на североизток от Рая

Да!

# 145
  • Кюстендил
Аз пък да си кажа, че съм на 33, но гривната и колието ми харесаха от снимките и то много. Чакам с нетърпение да дойде и моето колие, защото до гривната не можах да се добера /бях доста далече от заветната сума/. Ако някой реши да се отървава от нея, може да свирне за споразумение  Whistling

# 146
  • София
Дефекта на колието е, че там където се пъха синджира, цялото е изкривено и смачкано. Ще кача и снимки по-късно, но просто съм адски разочарована. Не стига, че ни правят на маймуни с тези мотивационни, ами и дефектни боклуци изпращат  #Cussing out #Cussing out

Получих си е червилото Chic - на мен специално няма нищо лилаво. Стои ми тъмно, керемидено червено. Но става, поне не е дефектно и то Crossing Arms

# 147
Здравейте, и аз си взех кашоните днес,  колието-пълен боклук, но пък незнайно как имам в повече комплект червило и молив  Grinning сигурно са решили да ми направят подарък  Grinning Обратното броене май още не са го пуснали, или поне на мен не ми излиза

# 148
  • София
Разбрах измамата на ейвън отново...всеки път се чудя как примерно трябва да ми останат 50 лв печалба, а винаги парите са по-малко. Имам поръчани мъжки комплекти с подарък картонена опаковка. Оказа се, че тази подаръчна кутия е подарък за хората, но на мен ми се таксува по 1 лев. И ето къде и този път 10 лв ми се губят, значи аз правя подаръци, вместо да имам печалба!!!! Направо съм бясна вече!

# 149
Разбрах измамата на ейвън отново...всеки път се чудя как примерно трябва да ми останат 50 лв печалба, а винаги парите са по-малко. Имам поръчани мъжки комплекти с подарък картонена опаковка. Оказа се, че тази подаръчна кутия е подарък за хората, но на мен ми се таксува по 1 лев. И ето къде и този път 10 лв ми се губят, значи аз правя подаръци, вместо да имам печалба!!!! Направо съм бясна вече!

и при мен е таксувана на 1 лв. Може би е така, защото гледам че всяко едно нещо от комплекта е таксувано на някаква цена, а не е например комплект Black Suede Touch - 25.90

Общи условия

Активация на акаунт