За болниците и защо ни заразяват с вируси, за да ни взимат парите!

• 5 276
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Само за информация да ви кажа и как без да ни заразяват с вируси ни вземат парите:
Дъщеря ми получава от време на време луксация на челюста първия случай приятеля и якара в частна болница за престой от 12 часа сметка 380 лв. рент.снимка преди манипулацията и ренгенова снимка след манипулацията , 1/2 нощувка  таксувана като нощта я оставиха да спи в манипулационната и още куп излишни манипулации =380 лв.
Вторият случай при преглед на гърлото челюстта и се заклещи и трябваше пак да се намести просто лекаря само сложи чифт ръкавици и намести челюста точно за има няма 2 минутки -без да платим и 1 лев.
Оставам коментариите на вас.
Вторият път става в държавната болница.
На вас нищо, но здравната каса плаща на лекаря, който е наместил луксацията.
за едно "Мерси" си беше като за колеги

# 46
Само за информация да ви кажа и как без да ни заразяват с вируси ни вземат парите:
Дъщеря ми получава от време на време луксация на челюста първия случай приятеля и якара в частна болница за престой от 12 часа сметка 380 лв. рент.снимка преди манипулацията и ренгенова снимка след манипулацията , 1/2 нощувка  таксувана като нощта я оставиха да спи в манипулационната и още куп излишни манипулации =380 лв.
Вторият случай при преглед на гърлото челюстта и се заклещи и трябваше пак да се намести просто лекаря само сложи чифт ръкавици и намести челюста точно за има няма 2 минутки -без да платим и 1 лев.
Оставам коментариите на вас.
Вторият път става в държавната болница.
На вас нищо, но здравната каса плаща на лекаря, който е наместил луксацията.

Не плаща. Няма как, според правилата на самата каса. За лекаря е останало удоволствието от труда.
И да, наистина- въпрос на избор къде.

# 47
Нали знаете че в инфекциозна има и туберкулоза и хепатит и прочие. Според мен лекарите не искат да пращат деца с нищо и никакъв си рота вирус в инфекциозна при всичко останало.

# 48
  • Vienna
Кое е непроверено? Нали и аз имам епикризи. Пишат ми гастроентерологична диагноза, а детето с ротавирус.

E, това не го разбирам (а съм лекар) - Рота-вирусът предизвиква то4но гастроентерит!
Нещо май с половин4ати (интернет) знания, се измислят и диагнози и идеи за заговори против болните деца и родителите им.......

# 49
  • Варна
Как ми изплува спомен от преди години!
Лежа с детето, има пневмония. В стаята ни има момченце-то не беше съмнения за различни болести. не беше чудо. Последно имаше съмнения за хепатит. И ние-останалите-се мръщим. Накрая детето го преместиха в раковото...ние сме били по-опасни за него. Confused

# 50
Кое е непроверено? Нали и аз имам епикризи. Пишат ми гастроентерологична диагноза, а детето с ротавирус.

E, това не го разбирам (а съм лекар) - Рота-вирусът предизвиква то4но гастроентерит!
Нещо май с половин4ати (интернет) знания, се измислят и диагнози и идеи за заговори против болните деца и родителите им.......
Именно. Гастроентерит или гастродуоденит не изключва вирус.

Общи условия

Активация на акаунт