Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро !

Честит празник на всички носещи името Николай,Никола , Николина , Нина ...
Честит прзник на Бургазлии Simple Smile

ма ко благодаря , ако някой ще ми праща на мен проверете си вход 3 е не 2 в адреса ми .
За сметките вече съм заплатила по голямата част , днес почивам и ще платя детската градина и телефоните и приключвам вече след Нова година.

# 496
Добро утро на всички .
Чета Ви редовно , но за съжаление рядко пиша за което се извинявам  Embarassedза напред ще се постарая да бъда по редовна , нали и вече напълно съм си у дома .
Дано тези застъприли се тежки и трудни моменти и събития в някой от семействата най после спрат . И на тяхно място дойдат ведри и щастливи моменти пожелавам Ви го от цялото си сърце и душа  Hug
И не напоследно място
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БУРАЗЛИИ !
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
Никола, Николай, Николина, Николета, Ненка, Нина, Нино, Кольо...!

Бъди благословен с всички добрини...!
Нека недоимъка и страданието никога да не присъстват в живота ти и нека красотата и изобилието бъдат винаги с теб.
Нека всеки път, който избираш води до това, което е истинско, добро и красиво...!

Бъди благословен и нека другите бъдат благословени от теб...!

# 497
  • София
Честит празник на всички носещи името Николай,Никола , Николина , Нина ...

# 498
Добро утро, момичета!
Най-накрая се разписвам. ММ все още се мъчи, но няма как да е друго яче... Нощем се буди от болки. Сменям му всеки ден превръзките. Днес май е последния ден с антибиотиците. Малкия го заведохме при педи. От там - на видеозон. Оказа се, че са мастни образования и нямало нищо страшно. Много се бях уплашила да не е херния. Котлона си го оправихме вчера и си сготвих с голям кеф. Имам усещането, че лошото остана зад гърба ни. Дано, дай Боже, че адски много ни се събра. Вчера ходих на църква. Запалих и за вас една свещичка и за всички тези, които за съжаление вече не са сред нас. Почувствах се по-добре. С две думи - това около нас.
Честит имен ден на Славчето и Стади и честит рожден ден на Баба Яка и съпруга ѝ!   bouquet Макар и със закъснение ви пожелавам всичко най-добро! Много здраве и семеен уют!
Честито на Бургазлии и на всички именници, които празнуват днес!  Hug Бъдете много здрави и щастливи!
Моля най-учтиво да ми бъде изпратен актуализирания списък с адресите за картичките отново. Нещо не мога да си отворя имейла, не ми излиза.
Марѝ, честита ти нова прическа! Много бих се радвала да се покажеш след като се боядисаш! А хората да си гледат работата! Изобщо няма да обръщаш внимание на такива глупости. Каквото и да правим, винаги ще се намери повод за клюки. Да са живи и здрави и да ни оставят на мира! Гуш!
Щастливка, много са ти сладурести дечицта!
Кокон, много се радвам, че са те стабилизирали и вече си си у дома. Дано да родиш след НГ и всичко да мине по вода!
Вио, пази се, душко и ти! Да не те пращам при Кокончето да пазите свете дивана  hahaha
Славче, няма да се изложиш, споко. Не се притеснявай!
Люс, радвам се, че си по-добре. Благодаря за закуската!
Кръстева  newsm78 не си спомням дали те приветствах  Embarassed Все пак добре дошла в нашите редици!   bouquet
Трябва да ставам, по-късно ще пробвам да си допиша. На всички, които не споменах - много цун и гуш и прекрасен ден! Чао и до скив!

# 499
  • Sofia
Добро утро, благодаря за кафенцето! Simple Smile  Сръбвам си на крак почти, ще тръгваме с Гушкан за ПГ.

Честит Никулден!

Да ви кажа само за рибката... аз обичайно приготвям към риба сосче, много е подходящо към печена, пържена, панирана риба.  Домашна млечна майонеза (правя я по рядка за сос) с копър.  Grinning

Хубав ден!  Grinning

# 500
Добро утро!
Снощи гледам пак са се вихрили нощните птици, но сега е ред на дневните. Laughing

Луската отново се е погрижила за нас с кафенце и закуска!Благодаря ти! Heart Eyes

Стефче, радвам се, че с малкият всичко е наред!Дано всичко лошо е останало зад гърба Ви!Благодаря за запалената свещичка! hug

Честит празник на всички именници, банкерите, моряците и всички от Бургас!  bouquet
Желая Ви само здраве, късмет и цялото щастие на света!

Темата, която направих в клюкарника(Какво означава ника ви?) много интересна се оказа ..
Прочетох доста забавни коментари. Party

p.s. Славе, не ти е тъп ника, моля, моля! spoko

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 08:11 от ♥Mam4e♥

# 501
Добро утро!
Честит празник на всички празнуващи днес!  От здраве да не се отървете! Много щастие и любов!
Стеф, радвам се, че влизат в релси нещата при вас.
Мамче, на мен също ми е интересна темата.
Тити, благодаря.
Кръстева, хареса ми че имах какво да чета с кафето, обичам дългите постове.
До после!

# 502
Добро утро . Честит празник на всички празнуващи днес!
Да почерпя сина ми има имен ден  Simple Smile

Снощи до 1 часа " подреждахме" в МОЛА  масите са нагъчкани една в друга няма място за нищо )
И да се оплача от една " колежка".  Нали бях писала , че искам да направя благотворителна работилничка за Анна - Мария снощи ми писаха и общо взето трябва да има , но .......
 Тъй като масите са една в друга исках да съм на крайна маса за да има място за работилничката , да ама не ....... въпросната колежка отишла малко по- рано и взела крайната маса и жената каза , че не я интересува ни детето , ни работилничката тя има стока за продаване ............ Честно нямам думи.....  Оплаках се .
Шарана нямам идея кога ще го правя след малко отлитам за МОЛА  да мисля къде мога да сложа масичка за работилничката .
Приятен ден ! Желая ви днес да срещата само позитивни хора  Hug

# 503
Добро   утро !
Честит  празник  на всички  носещи  името Николай,Нина, Кольо....бъдете живи  и  здрави !
Кръстева, в кой квартал  на Ямбол  си ?  Grinning
Лус, мерси  за  кафенцето  Hug
Мари, пусни една  снимка   да те видим  блонди,сигурна  съм, че много ще ти отива  Hug
Коттеске,   #Shockedминус   46  сериозно  ли говориш   Shocked
Довечера , ще правя  пъстърва,чакам баща ми да  донесе чистена риба,хич не мога да чистя риби.
ММ  снощи  беше на банкет   и там яли пълнени шарани.
Но  шарана  ми  е тлъст на мен, Heart Eyes
Хубав ден   на всички !

колко  съм отнесена, Баба  Яка  честит  рд   на патерица, жива и здрава бъди !  bouquet

# 504
  • София
Сега ще готвя рибената чорбичка и отивам за 2 часа да разглеждам магазините за изненадите... Peace

Ще съм на линия след 14:00 Hug Crazy

# 505
Добро утро Hug
Честит празник на всички празнуващи,почерпете се за здравето на моята сестичка Николета.

Ставам,че да оправям Ази за градина,после ще се върна де Laughing

# 506
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug

Честито на всички празнуващи днес! Честито на патерици и на всички, празнували предишните 2 дена, извинявам се, но не успях да вляза...

Почерпете се, днес с мм имаме годишнина - както каза той "от пет години му пия кръвчицата"  Mr. Green

Не мога да измисля нищо за подарък  Confused Всичко си имаме май... Някой и друг инструмент и машина му трябват, но пък не е подходящо за подарък за годишнина. А и скоро имам да мисля подарък за Коледа, после и за РД съвсем скоро след Коледа...

Тия дни ме няма, не успявам дори да ви изчета. Занимавам се пак със странични доходи, помоли ме жената, за която работих миналата година, че нямала втори човек за пловдив, а трябва двама да минат на проверка. Уф... И после е едно велико обяснение и попълване на въпросници... Вчера посветих целия ден на миене на прозорци (спалнята е със стъклена стена), прахосмукачки, миене на под, разместване на мебели, пране, сушене, гладене... Вечерта вече бях гроги. На всичкото отгоре мишката не иска да си яде храната от кухнята - хем рев, че е гладна, хем не иска. Само на бисквити кара. Няма никнещи зъби, проклето е (като майка си  Mr. Green ) и от едната проклетия го прави.
Наоплаках се Simple Smile Ако имате идеи за подарък - много моля   bouquet

# 507
ангелче, има един сайт   подаръците .
Аз ще взема на  мм от там  грамота  най-хубавия мъж, чаша с надпис   " Счетоводител на годината ",и от  едно фото до нас съм  поръчала  бутилка вино с етикет надпис  -Мирослав  и Валерия  -28,12,2007г.-6 години  щастие ,със  снимка  на двама как  се държат   за ръце .
Миналата  година не помня,но  вече и аз се изчервам от към идеи.....
 newsm78

# 508
Добро утро и честит празник на всички, които празнуват днес   bouquet
С измислянето на подаръци съм много скарана и аз. Затова подарявам книги най - редовно. На ММ, на сестра ми, на свекървата, на приятели. Винаги си мисля че е подходящ подарък книгата, дано и тези, на които ги подарявам да мислят така  Mr. Green
Надин, какви са тия хора...Нямам думи  Tired
Стеф, звучиш далеч по - добре, отколкото последния път като те четох. Дано всичко лошо е зад гърба ви, пожелавам ти го от все сърце  Praynig
Ние довечера сме на пържен шаран и картофена салатка. Просто, ама вкусно. Пък и малко за разнообразие, че всяка година пълним шаран, викаме айде тая година пържен да е. Нали знаете за поверието, че костица от днешния шаран се слага в портфейла - така цяла година ще си имате парици, мда  Heart Eyes
На всички момичета прегръдки и хубав ден, пак ще намина.

# 509
  • при късмета
Добро утро
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на именниците, рибарите и бургазлиите   bouquet
Ангелче, Честита годишнина   bouquet много да те слуша
Стефи радвам се, че се оправят нещата при вас и че при Стефко не е сериозно. Изпратила съм ти списъка на ЛС
Джейми промених в списъка грешката, но аз съм ти изпратила вече картичката, дано познаваш комишии от съседния вход
Контеса брррр, втресе ме като прочетох какви са температурите при вас. Стискаме палци за днес
Ще се размърдам да направя едно картофено пюре и рибата ще правя давечера. Трябва ми половин час.
Нещо ми е много скапано и смятам цял ден да си стоя завита на дивана и да си дремя
Надин не определят ли местата организаторите на базара, не могат ли да помогнат?
Креми мерси за информацията
Вио за това поверие сутринта говореха по ТВ, ама казаха люспа вместо костица
Хубав и празничен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт