Дали се случват чудеса по Коледа? Не зная. Дали Дядо Коледа съществува? Отдавна мисля, че спрях да вярвам в него. Но миналата година по това време разбрах, че съществува доброто у много от хората, че не е замряло. И че го има във изстрадалите, страдащите, тези, които са усетили и знаят какво е болката да губиш. Не какво да е, а любим човек. Всички тези хора тогава се събраха във едно и от много адреси и банкови сметки заваляха парите толкова необходими ни за голямата операция на моят мъж...
Една година по-късно аз не съм забравила какво направихте за нас.
И в тези дни се обръщам към вас за да ви пожелая да имате много здраве и разбирателство във семействата си. Обичайте се и не се срамувайте да си го казвате често. Прекрасно е да видиш пламъчето в очите на любимия човек, казвайки му, че го обичаш... Ние изгубихме битката, но благодарение на вас спечелихме ценни последни мигове заедно в които успяхме да си кажем много неизказани неща и да се порадваме един на друг. Благодаря ви още веднъж. Вярвам и го зная, че много от вас не са ни забравили и това ме изпълва с топлина в мразовитите вечери, когато съм сама.
От цялата си душа ви прегръщам с едно огромно:"Обичам ви, приятели мои..."

Сега съм си в къщи, после" дим да ме няма", а ще бъда и с колата и ще ми е трудно да говоря.