Домакини-23/зимна с топло кафе

• 45 730
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • Талант на 2012,2013 г.
За тези, които нямат Фейсбук и моето приятелство... Защото от тази тема тръгна всичко.

Дали се случват чудеса по Коледа? Не зная. Дали Дядо Коледа съществува? Отдавна мисля, че спрях да вярвам в него. Но миналата година по това време разбрах, че съществува доброто у много от хората, че не е замряло. И че го има във изстрадалите, страдащите, тези, които са усетили и знаят какво е болката да губиш. Не какво да е, а любим човек. Всички тези хора тогава се събраха във едно и от много адреси и банкови сметки заваляха парите толкова необходими ни за голямата операция на моят мъж...
Една година по-късно аз не съм забравила какво направихте за нас.
И в тези дни се обръщам към вас за да ви пожелая да имате много здраве и разбирателство във семействата си. Обичайте се и не се срамувайте да си го казвате често. Прекрасно е да видиш пламъчето в очите на любимия човек, казвайки му, че го обичаш... Ние изгубихме битката, но благодарение на вас спечелихме ценни последни мигове заедно в които успяхме да си кажем много неизказани неща и да се порадваме един на друг. Благодаря ви още веднъж. Вярвам и го зная, че много от вас не са ни забравили и това ме изпълва с топлина в мразовитите вечери, когато съм сама.
От цялата си душа ви прегръщам с едно огромно:"Обичам ви, приятели мои..."

# 511
Мари,  Hug Hug Hug

# 512
  • Талант на 2012,2013 г.
Честит Никулден на всички празнуващи!    bouquet  bouquet  bouquet

Честит празник на Бургазлии!
   bouquet  bouquet  bouquet

# 513
  • в сърцата на децата <3
МарѝHug

# 514
  • София
ЧЕСТИТ НИКУЛДЕН НА ВСИЧКИ!

love001
Марче

# 515
Честит имен ден на именяците!! Днес празнуват трима мои близки- дядо ми, най- добрият ми приятел и детето на приятелката ми. Heart Eyes
Мари- много силно. Hug
Честита годишнина на Ангелчето! Подари му себе си, гола под едно палто, което ще си подариш. 2 в 1. Mr. Green
Мамче- сладка ти е темата. Знаеш ли кой искам да се включи. Скоро засякох една потребителка- дупенце- да обясни как така си е измислила ника. hahaha
Като заговорихте за тези картички, вече като се сетя слизам да проверявам.
Аз пак имам за мислене за празниците, къде, как, що, снощи нови неща ми се сервираха.
Даже щях да звъня на Марчева- предния път като се чухме се успокоих.
 Hug ви!
Айде, че съм се заяла в една друга тема. Mr. Green
И между другото, има тема като нашата- сговорчива. В литературния, подаряват си книги. Много ми е гот да ги чета.

# 516
Здравейте и от мен
Честит Имен Ден на всички именници и празнуващи на този ден. Честито и на бурзагзлииНадин честит ти именник, да ти е жив и здрав и много успехи му желая.
Какви са тия хора не знам, може ли такава лошотия, не може ли организаторите да помогнат с нещо.
Мари  Hug И аз чакам да те видя с новата прическа.
Контеса и днес продължавам със стискането на палчета  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed, после да се похвалиш. Какви са тия температури при вас. Не искам да си ги представям.
*SK*  Hug, хубаво усещане имаш и е вярна, лошото остава вече зад гърба ти.
Коконке радвам се да те видя  Hug, пази леглото повече.

За шарана да си кажа и аз - пълня го с плънка от запържени лук, орехи и стафиди, подправки сол девисил, мащерка, може и малко червен пипер.
Като го напълня го зашивам и го опаковам в тесто. По принцип тестото се прави само от вода и брашно, но аз си го замесвам с мая, сол и олио, защото у дома първо се изяжда тестото и после шарана. Пека го докато се изпече тестото. Така шарана става като задушен.

Момичета, аз няма да се включа в картичките. Имах желание, даже имам адресите на някои от вас,но тази година ще ви изпратя само електронни картички. Не ми се влиза в подробности. Надявам се че ще няма да ми се сърдите  Hug.

Които съм пропуснала  Hug   bouquet

# 517
  • Fort Worth, TX
Добър ден:-)
Честит празник:-)
Нека всички сме живи и здрави:-)
Целувки и приятен ден на всички пожелавам.

# 518
  • София
Даже щях да звъня на Марчева- предния път като се чухме се успокоих.
 Hug ви!

Звъни, звъни да обсъдим тежки проблеми.  Simple Smile Сега съм си в къщи, после" дим да ме няма", а ще бъда и с колата и ще ми е трудно да говоря.

# 519
  • Бургас
Честит празник,мили дами!  bouquet
В Бургас най-добре се усеща атмосферата му.Децата днес не учат,има тържества,а вечерта кметът ще запали елхата.
Аз реших менюто-пържен шаран,калкан и печена сьомга на грил тиган.За гарнитура-картофи с копър и много масло и кафяв ориз с гъби.
Надин,защо не се обърнеш към организаторите?С тази кампания е зает цял Бургас,те сигурно са запознати.Да я изкъшкат тази проклетия!
Вио,ще си натъпча портомонето с кости и люспи! Mr. Green
Стеф,радвам се за детето,че не е сериозно.Аз също мислех за херния,но не исках да те плаша.
Мари, Hug
Мам4е,тъп си ми е ника.Карай,не е най-важното.Лошото,че ме разпознават хора,които не искам да ме знаят тук,но е късно да го сменя.Темата ти е много сладка,нещо рядко срещано в Клю-то. Grinning Heart Eyes
Ангелче,купи си нещо за себе си два пъти,че поне да има за какво да приказва.Все някой ги тормози,горките!
Отивам да подготвям салатите,да ги измия.Ще се разходя и почвам.ММ ще се черпи с рибари,нали и той е такъв.Щом има лодка,значи е рибар.Много си обича той лодката "Славка" .Лодката,не мен! Mr. Green
ЦАлувки!
Поздрави на Смърфита по случай празника.Тя каза,че ще яде някаква "братовчедка" по колумбийска линия на лаврака.
Чао!

# 520
Надин БГ да ти е живо и здраво момчето!
Щастливка:)   bouquet за сестричката ти !
♥snow_angel♥ честита годишнина !Много щастие и любов ви желая!
Марѝ Hug Hug Hug Hug
slavka70 всеки път като прочета за адашката ти и се сещам че нашата така и не я кръстиха , пак ще пиля довечера че е без име затова все на паркинга стои.

Джейми промених в списъка грешката, но аз съм ти изпратила вече картичката, дано познаваш комишии от съседния вход

Аз по физиономия всичко ги знам с това висене 2 г в къщи , но иначе не сме в добри отношения с другите входове, но сега като те прочетох ходих да проверя на кого ще се моля за картичка и установих че 15 ап е с разбита ключалка на пощата та ако имам късмет ще си я взема Simple Smile така вече тотално ще ме обявят за луда да почиствам пощенските кутии на съседния вход от брошури  smile3537

# 521
Добро утро и от нас!
Щастливка честит празник на сестра ти да ти е жива и здрава!
Ангелче честита годишнина!
Честит Никулден!

# 522
Добър ден пак от мен! Crazy
Ние довечера сме канени на именник(скоро не се е случвало), но въпреки това взехме филета от хек да изпържа - ей така заради традицията.А шарана там ще го ядем.

Надин, честит имен ден на сина ти!

Щастливка, честит имен ден на сестра ти!

Да са ви живи и здрави и винаги до вас!  bouquet

Ангелче, честита годишнина!

Не мога да измисля нищо за подарък  Confused Всичко си имаме май... Някой и друг инструмент и машина му трябват, но пък не е подходящо за подарък за годишнина. А и скоро имам да мисля подарък за Коледа, после и за РД съвсем скоро след Коледа...
....
Ако имате идеи за подарък - много моля  bouquet
Вземете си ваучери за уикенд в спа хотел.Отидете да се поглезите.
Важно е обаче ваучерите за почивка да не са с фиксирана дата и да важат за някакъв по-дълъг период - 3 месеца, 6 месеца.
След като всичко си имате, а и имате още 2 повода след годишнината - съчетайте ги 3в1. Grinning

Марѝ, съжалявам, че си тъжна на днешният празник! Hug Hug Hug
Много хубави и мъдри думи си ни написала ..Благодаря!  bouquet

# 523
  • в сърцата на децата <3
Мамче, благодаря за идеята   bouquet Мислих го това, но не мисля, че е много удачно по няколко причини - първо - където и да идем трябва да е с детето. Още я кърмя, а и тя от мен не се отлепя. Второ - мъжа е от курортно селище, майка му работи като масажистка в един от най-големите хотели в околността и ходим на спа и масажи при нея. Е, не спим в хотела, но то от хотела до тях са 15 минути с кола. Варианта е за лятото, но е много рано от сега.

П.П. Сутринта като тръгваше за работа си взе пари да ми купел нещо (заплатата му я дават на ръка и парите стоят в касичка вкъщи). Аз му казах, че по-добре да ми вземе направо нещо по-голямо за Коледа. Той само се усмихна тайнствено и каза, че коледния ми подарък щял да бъде много голям  hahaha Последния път като каза нещо такова и ми купи огромен басейн, та не знам сега какво ще е - може би зимна пързалка  Joy Joy Joy Joy

# 524
  • при късмета

та не знам сега какво ще е - може би зимна пързалка  Joy Joy Joy Joy
Да знаеш, че моя веднага ти се е довлякъл  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт