Пожелавам ти през новата година да ти се сбъдне желанието и другата Коледа да си гушкате едно, две или три съкровища!
Зачезнах отново една седмица ,но се тръшнах в къщи с гнойна ангина.Така не бях се разболявала от дете да знаете.Не можех да си мръдна даже пръстите на ръцете ,защото не съм реагирала навреме.Ама аз съм си виновна-дебела овенска глава.Седмица и половина се мъчих с разни прахчета и скъпи антигрипни боклуци докато в неделя / 01.12/вече не можах да стана.Лекарката се хвана за главата като ми видя гърлото.Вика-бе ти си цял доктор щом се отнася за децата ти ,пък за себе си кви ги свърши
да се успокоите е най-трудното във вашия случай, доколкото разбрах, но ще трябва да го направите.Пожелавам ти една спокойна година и сбъднато желание 

Жалко, толкова много го искахме. Продължаваме напред. Олекна ми малко, благодаря ви, че ви има.
до болка ми е познато това чувство. Аз съм бременна след 4-та по ред инв процедура и след 6 и половина години на безкрайно чакане и опитване! Що тестове сме направили, що клиники и доктори сме сменили
и искам само 

яааааа ме виж мене, за никъде не бързам 
то едни рецепти се въртят, ама цял ден лигите ми капят ли, капят
цяяялата клавиатура