http://www.kulinarno-joana.com/2009/12/melomakaronia/
пак творите вкусотии нямате милост, ей 
забавих се доста тази година, ама не бях планувала да си откарам цяла седмица в болницата 


ех, така добре си вървяха 
как обичам и аз баница с праз
там има една баничарничка,
където сътворяват страшни банички (мини) с праз, с лук, с ябълка, с крем ммммммм 

Не! И защо с лук, като има ябълки, тикви, сирене+яйца и спанак. Не обича лукове и праз.
Я, врътни една млечна баница. Чудна е.
[/ Много е добро.spoiler]
Тиквеник или щрудел правя само с масло. 
Честита ти именичка да ти е жива и здрава и много послушна! 

снощи май теб излъгах с термина 



на всички 


, по-добре че сте отложили секциото, може да е с малко но всеки ден е от значение за бебенцето, колкото по дълго седи в мама, толкова по добре. Валенцето ти го е казала много добре, не позволявай на някои плиткоумни същества да ти натякват или втълпяват че като си родила секцио, все едно не си раждала. За съжаление все още се срещат хора с такова мислене, а най-жалкото е че има и много млади жени, които мислят така.
) тази седмица съм им обещала пак да направя. Купих още 3 връзки праз, че няма да ни стигне. Ние си го хапваме и така натюр към вечерята, и ситно нарязан в доматен сок (трябва ми иконка с облизване на пръсти). 


)
Жалко, толкова много го искахме. Продължаваме напред. Олекна ми малко, благодаря ви, че ви има.