Велев,Шейново

• 62 079
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Бул.Витоша51 тел 9888224 ,Желая ти успех Peace

# 106
Ето ти и GSM 0888451637.
успех. Peace

# 107
Той ми прави серклаж  Simple SmileДоволна съм

# 108
Няма ли някоя раждала при него в новата клиника, да сподели впечатления?

# 109
Имайки предвид, че клиниката е частна и е на светило, като Мазнейкова............Няма смисъл от коментар. Ако имаш парите, не се чуди - ще е по-добре в пъти от Шейново.

# 110
Привет и от мен,
Преди две години родих в Шейново при д-р Велев и съм изключително доволна, там роди и сестра ми след 6 месеца пак при него. Живот и здраве пак бих родила при него. Някои от вас може ли да ми каже каква е сега тарифата му и къде изражда, имам приятелка която се интересува, а аз имам данните от преди 2 години.

# 111
Зени, в клиниката на Мазнейкова. Прочети малко нагоре

# 112

Аз прочетох всичко, разбрах, че изражда и в св. Лазер и при Мазнейкова, но повече ме интересува тарифата, както съм написала в постинга си. Ако не съм била разбрана: Интересуваме колко е в момента тарифата на д-р Велев ако някои има по нови сведения, колко на него и колко на болницата. Питах и за тарифата и за израждане, защото четох че изражда и на други места и исках да се информирам дали не са повече от тези двете кои знам. Поздрави и   bouquet

# 113
  • В светлината на слънцето
Zeni, аз родих при него преди 4 месеца, но тогава бе все още в Шейново. Неговата тарифа тогава бе 600 лв. Сега незнам как стоят нещата.

# 114

Аз прочетох всичко, разбрах, че изражда и в св. Лазер и при Мазнейкова, но повече ме интересува тарифата, както съм написала в постинга си. Ако не съм била разбрана: Интересуваме колко е в момента тарифата на д-р Велев ако някои има по нови сведения, колко на него и колко на болницата. Питах и за тарифата и за израждане, защото четох че изражда и на други места и исках да се информирам дали не са повече от тези двете кои знам. Поздрави и   bouquet
Моя приятелка роди преди 10 дни ,в клиниката на Мазнейкова, всичко 1600лв. с уговорка  с д-р Велев-  е това ако не е цифра здраве ми кажи #Crazy

# 115
Ми клиниката е частна. Сами си определят тарифите

# 116
Аз родих на 3.12.07 при Велев в клиниката на Мазнейкова. Да, таксата е 1600 лв. за нормално раждане, поне моето беше такова.
Бих искала тук да поднеса своята благодарност на доктора, защото благодарение на него родих без епизиотомии и разкъсвания  и 2 часа след раждането се разхождах из болницата bouquet !!!
Анестезиоложката не се справи много добре с епидуралната, но ще й простим.

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 13:58 от kalinuccia

# 117
Az rodih sashto pri d-r velev,neveroiaten chovek i lekar s glavna bukva.Mnogo sam mu blagodarna i niama da zabracvia kakvo napravi toi za men

# 118
Az rodih sashto pri d-r velev,neveroiaten chovek i lekar s glavna bukva.Mnogo sam mu blagodarna i niama da zabracvia kakvo napravi toi za men
 ЧЕСТИТО БЕБЕ Simple Smile
Можеш ли да ми кажеш къде точно си родила при него и платила ли си нещо?

# 119
В клиниката на Мазнейкова работи Велев. Таксата е 1500 лева, независимо какво е раждането -естествено или планово.

Общи условия

Активация на акаунт