Велев,Шейново

• 62 084
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря много за отговора Simple Smile

# 121
Здравейте мами:)
Искам да ви попитам ходили ли сте на преглед във Фемина на 3д ехограф.Аз имам записан час за следващата седмица,прегледът струва 80 лв,но така и не разбрах какво включва той.Правят ли запис на прегледа и това влиза ли в тази цена или се плаща допълнително,трябва ли аз да си нося диск или касета или те ти дават?

# 122
Здравейте мами:)
Искам да ви попитам ходили ли сте на преглед във Фемина на 3д ехограф.Аз имам записан час за следващата седмица,прегледът струва 80 лв,но така и не разбрах какво включва той.Правят ли запис на прегледа и това влиза ли в тази цена или се плаща допълнително,трябва ли аз да си нося диск или касета или те ти дават?

Аз ходих преди месец там. В цената от 80лв. влиза и записа на прегледа на техен диск.

# 123
Eй супер,вече нямам търпение Simple Smile
Мерси много за отговора!

# 124
Здравейте,

Ще дадете ли координати на д-р Велев- мобилен, адрес и телефон и на  частиния му кабинет.( на ЛС)

Благодаря Ви предварително момичета

# 125
 malinka_kapinka обади се на регистратурата в Света София- 8184600,там ще ти запишат час за преглед при него или ще ти дадат  негов номер. Simple Smile

# 126
Със сигурност Велев е в Шейново - аз ще раждам при него с уговорка Simple Smile В момента се води заместник - директор по лечебната дейност. Simple Smile

#Crazy

# 127
Триша, откога е тази промяна? И всъщност той като част от екипа на Шейново ли е или е по външен за болницата?

# 128

Триша, откога е тази промяна? И всъщност той като част от екипа на Шейново ли е или е по външен за болницата?

Съвсем вътрешен ми се видя по начина, по който се разхождаше из болницата преди няколко седмици.

# 129

Съвсем вътрешен ми се видя по начина, по който се разхождаше из болницата преди няколко седмици.

Страхотна новина. Успех момичета

# 130
Да, видях в сайта на Шейново, че д-р Велев е на ръководна длъжност в болницата. Това променя някои мои виждания - към добро.  Peace

# 131
Здравейте, момичета, и аз получих много информация за д-р Велев, все хубави неща. налага ми се серклаж на шийката, защото е много скъсена, а съм в пети месц. Посъветвайте ме нещо или споделете, защото много се страхувам да не стане нещо с бебето ми.

# 132
Таня,аз лично съм чувала само прекрасни неща за него,много мои познати раждаха при него в Шейново,а самата манипулация `серклаж`не е страшна.
Успех!  bouquet

# 133
Той ми спаси детенцето преди 3г и не съм му дала 1 стотинка. Ще го споменавам в молитвите си цял живот!

# 134
Вчера говорих с него, каза, че се е върнал от няколко месеца. Доколкото  разбирам, обаче май вече не води раждания. Той ми е в избрания екип, но защото беше помолен изрично от негов хипер добър приятел. Една колежка също искаше да се възползва от професионалните му умения, но на нея и отказа ... Дано след нова година се променят  нещата ... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт