Велев,Шейново

• 62 064
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Д-р Румен Велев

АГ "Шейново"
Зам. директор по лечебната дейност:
http://www.sheynovo-ag.eu/ekip.htm

# 136
Д-р Велев вече не работи в Св.София ,а е само в Шейново!Часният му кабинет е на ул.Константин Иречек 14 ет 1(партер).тел.за контакт:0887619145 -това е служ.тел на който си записвате час за часния кабинет

# 137
Зени, в клиниката на Мазнейкова. Прочети малко нагоре

Аз прочетох всичко, разбрах, че изражда и в св. Лазер и при Мазнейкова, но повече ме интересува тарифата, както съм написала в постинга си. Ако не съм била разбрана: Интересуваме колко е в момента тарифата на д-р Велев ако някои има по нови сведения, колко на него и колко на болницата. Питах и за тарифата и за израждане, защото четох че изражда и на други места и исках да се информирам дали не са повече от тези двете кои знам. Поздрави и   bouquet

Аз родих при него в Св.София преди 6 месеца -пл.секцио-тарифата беше 1800лв ,а нормалното беше 1600лв

# 138
Аз раждах при него в Шейново и не съм плащала нищо.

# 139
Но предполагам не си го избрала ,а просто е бил на смяна .До колкото знам ,във всяка клиника се заплаща за избор на лекар- било то и по малка цифра

# 140
Но предполагам не си го избрала ,а просто е бил на смяна .До колкото знам ,във всяка клиника се заплаща за избор на лекар- било то и по малка цифра

Тогава той беше шеф на Патологоя и сам реши да ми направи планово секцио. Аз лежах при него. Факт, че ако не ми беше предложил той - аз щях да поискам да ме изражда, срещу заплащане. Невероятен професионалист и човек. Благодарение на 45 дневно лечение и грижи от негова страна, имам прекрасна принцеска. Макар и родена недоносена.

# 141
Мда, сега в Шейново е 900 лв. за нормално, 950 - за секцио, без да броим допълнителните 300 лв. за упойка и още 400 за акушерка ... Не смятаме и 40-те лв. на ден за стая. Simple Smile Невероятни са просто Simple Smile Ама като става въпрос за здраве, мисля, че цената е без значение. Simple Smile

Иначе в Шейново са такива идиоти, че нямам думи. Simple Smile Ако не си непукист, е трудно да издържиш на простотията и цинизма на акушерките ...  #2gunfire

# 142
Триша темата е Велев, не Шейново.

# 143
Триша темата е Велев, не Шейново.

Да, но тъй като д.-р Велев не изражда по домовете или в частния си кабинет, няма лошо някой да драсне някой ред и обстановката и служителите

# 144
Съгласна  съм за условията и маниерите в Шейново, под   всякаква критика, а за Велев ....ще спестя мнение, тъй като виждам, че тук тенденцията е да се представи положителния му облик Peace

# 145
polina13 няма никаква тенденция. Човекът ми спаси детето. Не ми взе никакви пари. Беше не само добър лекар, но и човек. Моля, ако имате негативно отношение - черният списък на лекари е в друга тема. Колкото до Шейново - във ВИП стаите е ОК. Ако в държавна болница принципно очаквате 6 звезден хотел - сбъркали сте. Пак казвам, за 3 дена престой след нормално раждане е важен екипа, който изражда.

# 146
Моля, нека някой който знае, да ми каже дали д-р Велев има прием в Шейново.
Благодаря предварително.

# 147
рони не, отиди в частният му кабинет на бул. Витошка!

# 148
Нали вече не е на Витошка кабинетът? Няколко поста по-нагоре е даден адрес на Иречек.

# 149
Кабинета е на ул."Константин Иречек"№14,ет.1.

Общи условия

Активация на акаунт