НВ-ВМХ, част 69

• 44 196
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Пинки, ето това е първата книга на Скалдеман
http://www.bokus.com/bok/9789151847375/at-dig-ner-i-vikt-praktis … ch-runda-kvinnor/

На англ май това е преводът
http://www.amazon.com/Lose-Weight-Eating-Sture-Skaldeman-ebook/d … 975306&sr=1-2

Гледам, че и готварската книга вече е преведена
Горещо я препоръчвам
http://www.amazon.com/Low-Carb-High-Fat-Cookbook/dp/162087783X/r … 975464&sr=1-1

# 91

...
 Ако ми кажеш, че мога поне веднъж месечно да прегрешавам с някоя вафла, понеже това ми е любимото от сладките неща и на другия ден няма да съм като примряла, направо ще подскоча от радост!  Mr. Green

Точно тук никой няма да ти го каже това, още по-малко пък аз
Тук се разисква храната, а вафлата не е храна, тя е продукт на химическата промишленост, в нея нияма нито един натурален продукт
Ако не можеш без сладко, нарочи си един "мръсен" ден от месеца и яж каквото искаш, но да е храна
Т.е. не вафла, а направен от теб сладкиш с истински яйца, захар, масло, сметана

И си преразгледай целите
С тзози режим освен, че се постига контрол върху теглото, се постига и нещо друго, много по-важно, което явно ти е убягнало
Освен ако здравословните аспекти не те интересуват и ако предпочиташ сладката си зависимост

Изборът е твой

Да, облаче, от В се задържа вода
Видяла си го и сама днес

Благодаря ти много! Днес мисля да опитам кокосовата палачинка. И понеже мисля да пека пъстърва, надявам се да не е проблем риба с яйца?!

# 92
Уасп, Малвина, благодаря ви.  Hug
Ще го имам предвид занапред.

# 93
  • София
Не, Алина, не е проблем, и двете са протеин.

# 94
Спомням си, че като бях дете, маминка не ми разрешаваше да ям риба с яйца. Благодаря ти много , поне спокойно ще си хапвам пъстървата.  Grinning

# 95
Уасп, Малвина, благодаря ви.  Hug
Ще го имам предвид занапред.
Облаче , извинявай, че към отговорът към теб съм допълнила това, което исках да посъветвам alinnna .Сега видях, че изглежда  все едно е към теб Hug
И да не е като спам, да кажа че вече смело мога да заявя , че вредностите не ме блазнят. Ама хич!! Simple Smile Мина ми и фазата със страха да не остана гладна. Започнах да се храня само и единствено когато съм гладна и толкова, колкото иска стомахът ми, а не лакомията Simple Smile Направих си зеленчуковия хлаб , но май маслото дойде в повече, защото плувна в мазнина докато се печеше. Но си отлях това, което дойде в повече и си хапвам с удоволстиве - вкусен ми е. Даже си  го ползвам за сандвичи - запечени с бекон и кашкавал.

# 96
  • София
Спомням си, че като бях дете, маминка не ми разрешаваше да ям риба с яйца. Благодаря ти много , поне спокойно ще си хапвам пъстървата.  Grinning

По- скоро не ти е давала да ядеш риба с кисело мляко , но и това е глупост.  Peace

О, Малвина, казваш хубав  Heart Eyes С тиквички ли го направи или ги замести с нещо?

# 97
Здравейте.

Аз имам един въпрос.   bouquet
Вчера бях 78,7 кг. Днес съм 80,4  Confused. Не че следя толкова стриктно, но все пак ако знам от какво е станало ще е добре. Снощи вечерта изядох две мандаринки и два банана, пих 250 мл бира и ядох салата зелева с риба тона. Възможно ли е да е от плодовете и бирата? За втори път отначалото изяждам плод, предишния път беше една ябълка, но вчера плодовете бяха доста.
Въглехидратите предизвикват задържане на вода, според мен това е причината. Peace
А по въпроса за сладкото, назад в темата , а и в мрежата има хиляди рецепти за режимни вкусотии.
Замисли се, струва ли си да се тровиш с тези вафли? Нали знаеш, че раковите келтки се хранят със захар?

Благодаря ти, Малвина. Още съм съвсем в началото, затова задавам неуместни въпроси.  А и не бях прочела всички рецепти,все пак са много, та едва днес видях, че и тук има алтернатива на вафли.  Simple Smile

# 98
Малвина, всичко е наред, досетих се, че не е за мен.  Hug

# 99
[О, Малвина, казваш хубав  Heart Eyes С тиквички ли го направи или ги замести с нещо?
Вив, всъщност няма нищо общо с истинския хляб, но на мен ми е вкусно. Да , с тиквички, един малък морков, масло, яйца, шарена сол и чубруца. А, и кокосови стърготини. Изпекох го в кексова форма- от онези продълговатите. Предполагам , че с кокосово брашно повече ще прилича на хляб, но не ми се дават 9лв. за брашно Confused

alinnna , заповядай да не се ровиш Wink
http://detoxinista.com/recipes/paleo-friendly/   ето тук има чудесни идеи. Сигурна съм, че ако пробваш някои от тях, ще се убедиш какви полезни вкусни неща има Wink Ще забравиш за вафли и бисквити Peace  Забъркай си един пудинг от авокадо , какао и нещо за подслаждане и опитай. Става точно за 5мин. и е истинска наслада за небцето Peace

Последна редакция: пн, 02 дек 2013, 12:03 от MALVINA

# 100
Правила съм всевъзможни скандинавски рецепти с риба, млечни и яйца без проблем
Като любима ми е пушена сьомга с квасена сметана и хайвер, още мърдам  Laughing

Но ако човек си е алергичен, не е зле да внимава с първите хапки

Взех си една тиквичка вчера с идеята да пробвам онази рецепта за тортия, която преведох
Сега ме е яд, че не взех още една за този "хляб"
Ще гледам да запомня като пазаруваме отново

# 101
Облаче, ако нещо в храната ти през деня, не само на вечеря, е било солено, е напълно възможно да задържиш вода. Рибата тон обикновено е доста солена, така че аз бих го отдала на нея.

# 102
[О, Малвина, казваш хубав  Heart Eyes С тиквички ли го направи или ги замести с нещо?
Вив, всъщност няма нищо общо с истинския хляб, но на мен ми е вкусно. Да , с тиквички, един малък морков, масло, яйца, шарена сол и чубруца. А, и кокосови стърготини. Изпекох го в кексова форма- от онези продълговатите. Предполагам , че с кокосово брашно повече ще прилича на хляб, но не ми се дават 9лв. за брашно Confused

alinnna , заповядай да не се ровиш Wink
http://detoxinista.com/recipes/paleo-friendly/   ето тук има чудесни идеи. Сигурна съм, че ако пробваш някои от тях, ще се убедиш какви полезни вкусни неща има Wink Ще забравиш за вафли и бисквити Peace  Забъркай си един пудинг от авокадо , какао и нещо за подслаждане и опитай. Става точно за 5мин. и е истинска наслада за небцето Peace

Благодаря ти много.  Hug  Ще ми е полезно по празниците, защото мама е голяма кулинарка, та  с тези сладки ще успея да се въздържа.....надявам се!  Simple Smile

# 103
Шоколата, благодаря! Аз нали и на обед изпих едно кафе с малко сладкарска сметана и малко течен шоколад, и то е въглехидрат.

# 104
  • world wide
Cioccolata благодаря   bouquet само незнам какво съм търсила вчера  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт