Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 821
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 180
Ще отидат при Соня,от нея първо трябва да си ги търсиш. Peace Питай ги направо като ги пускаш,кога ще можеш да ги вземеш и от кого,те ще ти кажат.

# 181
Имам направление да пусна кръв и урина. Мисля да ги пусна в лабор. до кабинета. Резултатите директно при Славчев ли отиват или аз си ги взимам и му ги нося на следваща консултация?
По скоро мисля, че отиват при Соня. Но при всички положения ги имат резултатите. Не е нужно ти да ги взимаш.

# 182
Здравейте,
Имах час при д-р Славчев, но е в болнични до колкото разбрах. Проблема е че Соня не вдига тел. за да зная кога ще ми е другия час. Няма да имам възможност другата седмица да отида. Има ли някой повече информация по въпроса за кога ще се изместят часовете от 21.06.14.
Хубав ден на всички

# 183
искам да изразя благодарността си към д-р Славчев. Радвам се, че съдбата ме срещна с него. Сигурна съм , че с негова помощ ще постигна това, което искам. Да е жив и здрав Simple Smile

Мисля, че от понеделник е на линия Simple Smile

# 184
и аз родих при него по естествен път и съм много доволна от отношението и човечността му. Ако някой се интересува от подробности може да ми пише на лични Simple Smile

# 185
Момичета пишете ако имате информация,ако са се променили нещо часовете и приемите,за да знам,защото в петък имам консултация....да не чакам напразно.  Hug  bouquet

# 186
Днес звъннах на Соня и ми даде час. Ако искаш звънни, но мисля че няма да има проблем.

# 187
Аз час имам,въпроса е да не са се изместили нещо,заради отсъствието на доктора?

# 188
  • Варна
Здравейте, искам да изкажа благодарност и горещо да препоръчам доктор Славчев! Родих бебчето си при него на 13.05 миналия месец, той следеше и бременността ми. Рядко се срещат такива разбрани, хуманни и приятелски настроени лекари. Благодарение на него родих по естесвен път с усмивка, а бях доста изплашена. Пожелавам му да е жив и здрав и да изроди още много, много бебчета Simple Smile Ако някой се чуди дали да го избере за следящ бременността или израждащ лекар, изобщо да не се чуди!

# 189
  • Варна
Някой знае ли сутрин Соня в колко часа отива в кабинета? Каза ми да ида утре сутринта за 45-дневния болничен, а в 10 ч. имам друг ангажимент и се чудя дали около 9 ч. ще е там. newsm78

# 190
Някой знае ли сутрин Соня в колко часа отива в кабинета? Каза ми да ида утре сутринта за 45-дневния болничен, а в 10 ч. имам друг ангажимент и се чудя дали около 9 ч. ще е там. newsm78
Ако вече не е късно- мисля, че към 9 отива.

# 191
  • Бургас
Здравейте,
знаете ли докога е отпуска, че много ми трябва...звъня на Соня, но не вдига

# 192
  • Варна
Ако вече не е късно- мисля, че към 9 отива.

Нямаше я, чаках до 9.30 ч. някъде. Към обяд успях да се свържа с нея по телефона, днес доктора ще ми подпише издадения вече болничен от вчера. Peace

# 193
на преглед не мина ли? Само болничния ли си взе??

# 194
Мерили ли са ви таза и ако да кога (с едно приличащо на пергел разбрах, че се прави)?

Общи условия

Активация на акаунт