Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 892
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 315
аз днес от стационарния се уредих с час..

# 316
  • Варна
На кой стационарен звъня? Този, който имам е на регистратура явно  Confused.

# 317
Здравейте,
На рутинен преглед след като сте раждали и спрете да кърмите как ви преглежда д-р Славчев? Цитонамазка ли само се взема или и на ехографа? Личната не иска да ми дава направление...та се чудя и аз дали да отложа и в какво точно се състои този преглед Simple Smile
Благодаря за отговорите!

# 318
Здравей Дейза, на теб за кой ден ти записаха час?

# 319
  • Варна
Мен ме гледа и на ехографа, само че не бях спряла да кърмя. Някъде към 9-я месец след раждането ходих, тъкмо ми беше минал първия МЦ.

# 320
Здравей Дейза, на теб за кой ден ти записаха час?
1.11 Simple Smile доктора го няма др две седмици

# 321
  • Варна
Следващите две седмици или...., защото до края на октомври са цели три седмици?

# 322
ами 31 е петък моя час е за съботата след това, предполагам че и на 31 ще работи.А тази седмица също работи, затова са 2 според мен Wink

# 323
  • Варна
Аз имам час за 31-ви така че би трябвало да работи тогава, предната седмица знам че го нямаше...

# 324
  • Варна
Аз не разбрах от кога до кога няма да го има доктора? Моят час е за 24.10...

# 325
На всеки преглед ли доктор Славчев преглежда на видеозона (говоря за рутинен преглед, не съм бременна) ?  newsm78

# 326
  • Варна
Не на всеки. Зависи какви са ти оплакванията, ако имаш такива.

# 327
По-горе някой беше питал за прегледа след раждането. Аз бях на ЖК при д-р Славчев, но раждах при лекар на смяна в ОБ,не съм имала избор на екип или лекар. Знам,че се полага преглед до някакви дни след раждане - до колко време? и при кого трябва да отида -при лекарят, който ме е израждал в родилното или при д-р Славчев?
Вие колко време след нормално раждане отидохте на преглед?

# 328
мисля ,че 40 дни след раждане се ходи ,но и аз това се чудя,доктора нищо не ми е казвал...от болницата ще кажат сигурно...

# 329
Доколкото си спомням ходих няколко дни след изписването (май на втория ден беше) и после след 6та седмица. (т.е. 40ти ден от раждането). После ми беше казал като спра да кърмя пак да се появя.
Кажете ако знаете за въпросния отпуск на Доктора, от и до кога? Мерси

Общи условия

Активация на акаунт