Споделете мнение за д-р Станислав Славчев АГ - Окръжна болница

• 152 931
  • 1 161
  •   1
Отговори
# 420
Да, доктор Славчев води ЖК (всекки петък и събота).

# 421
Да, доктор Славчев води ЖК (всекки петък и събота).

Благодаря!

# 422
  • Варна
Наистина се чака, но си заслужава! Няма да сгрешиш ако го избереш Simple Smile

# 423
Честит празник на любимия ни доктор Славчев! Нека той и неговия екип са все така отдадени на работата, все такива добри специалисти и предимно добри като хора. Пожелавам им здраве и по-хубави и удовлетворителни условия за работа в БГ!  Hug

# 424
  • Варна
Честит празник и от мен - да е жив и здрав и все така всеотдаен!   bouquet

# 425

+1  Peace И дано има повече лекари като него  newsm20

# 426

+1  Peace И дано има повече лекари като него  newsm20
Peace присъединявам се кън пожеланията

# 427
  • Варна
Здравейте, да питам мамите, който са били секцио при Славчев, като уговорихте дата, говорихте ли отделно и с  болницата за да уведомите и там за датата и избора на д-р Славчев?

# 428
  • Варна
Не, д-р Славчев ме регистрира в базата. Аз отидох директно в деня преди секциото да ми оформят документите и после вечерта постъпих.

# 429
И при мен с д-р Славчев уговорихме датата, като той имаше грижа да я запази в родилното.

# 430
  • Варна
А колко по-рано ви каза да си изберете от термина? Аз искам да е възможно по-близо...

# 431
Насрочихме дата 7 дни преди термин (падна се четвъртък).
Славчев ми каза ако искам, че може да чакаме до последния момент само да тръгне бебето и да се организира спешно секцио. Но така ми беше страшно, а и държах твърде много на анестезиолога Хаимов, който е само редовна смяна, доколкото знам.

# 432
Освен раждания нормално и със секцио, този доктор прави ли сериозни гинекологични операции като хистеректомия, която ми предстои. Лапароскопска операция някой имал ли е при него  с моя проблем. Ще се радвам на мнението ви.

# 433
Освен раждания нормално и със секцио, този доктор прави ли сериозни гинекологични операции като хистеректомия, която ми предстои. Лапароскопска операция някой имал ли е при него  с моя проблем. Ще се радвам на мнението ви.

Д-р Славчев основно се занимава с гинекологични операции. Много е добър, техничар Simple Smile. Имам две операции при него - лапароскопска и отворена. Ако те интересува друго пиши на лични.

# 434
Здравейте, бих искала да попитам, кога и какви изследвания ми предстоят след 34г.с.? Ако въобще се правят някакви.  До сега са ми правили две изследвания в лаборатория за кръв и урина. Извинявам се ако въпроса ми се повтаря.

Общи условия

Активация на акаунт