Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 032
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 410
Хининус е голям човек!  Mr. Green

Финдо е добродушко  Peace как си мрънкотеше, че Денди го учи на етикет ...

А мислите ли, че Денди е разбираем за съквартирантите?  Според мен никой не му долавя сарказма в достатъчна степен.

# 1 411
Днес гледах Патрашкова при Гала. Няма толкова пошла жена  ooooh!
Точно тя, която винаги скача срещу посредствеността и чалгата, мога спокойно да кажа, че е една халтурна, посредствена журналистка и лицемерна като човек.
Да, голяма е въртиопашка.Върти, суче и накрая все има изказвания от рода на :"Той/тя не е лош човек, но тази черта на характера...", все така извърта нещата в нейна полза, уж да е добра, честна, справедлива, бяла, бяла, чак прозрачна става  Laughing

През цялото време ехидно и неприкрито се присмиваше на Пенка, като някоя третокласна (каквото и всъщност е, но тя се има за еталон) журналистика, на която са й дали възможност да блесне по "телевизора". Ама, то е много лесно да присмиваш на Пенка, изобщо къде й е мястото на Патрашкова да се изпъква пред една неграмотна ромка  ooooh!

# 1 412
  • София
Хининус е голям човек!  Mr. Green

Финдо е добродушко  Peace как си мрънкотеше, че Денди го учи на етикет ...

А мислите ли, че Денди е разбираем за съквартирантите?  Според мен никой не му долавя сарказма в достатъчна степен.
newsm10
Не, такъв там няма. А и освен сарказъм има и голяма доза самоирония, а не на всеки се отдава да разбере това. Wink
Целта  е друга, и както виждам е постигната. Златките са черешката  Crazyи елита на Ол сезона. Грешка нямат   Mr. Green И те, и НК и защитници, че и голяма част от форума.

# 1 413
ЧЗ отказва да се храни/не иска дори да седне на масата/

Ето заради такива прояви не я харесвам. А не, че не била добра.

Продуцентите да се замислят дали тази неуравновесена жена трябва да спечели и дали е възможно въобще да й доверяват такива каузи  Peace

# 1 414
Аман вече от сарказъм, ирония, клюкарстване и агресия... ooooh! Как пък един не се държи като нормален, положителен човек, дето не се рови какво гадно и грозно да изтъкне в някой от другите  Tired Плюене, обиди, простотии...само това гледаме......И Денди  с неговите високопарни изразни средства, ни най-малко не ми изглежда като по-свестен човек(обидите са си грозни, както и да бъдат изказани)...хубаво, чел си, искаш да изглеждаш като аристократ, благородник, интелектуалец или един Господ знае какво...ами дръж се подобаващо, не като злобна лелка или застаряващ, злобен гей, който няма елементарни хигиенни навици...па седнал другите да плюе иначе, дъртия педал...
Но когато си неуспял, нереализиран и чакаш някой друг да те хрантути, неизбежно стигаш до там (Златките и Дендитата визирам)

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 23:17 от Lorein666

# 1 415
Само самовлюбени почтени домакини могат да си помислят ,че техният живот в рамка е ПРАВИЛНИЯТ и ЖЕЛАН  hahaha от всички
 и още по-малко от  най-секси жените на България .

Е, не само. Ще се учудиш колко мъже мислят същото. Мъже с кариера, не домакини (домакини от домакин  Simple Smile )

И... те ли са най-секси жените на България? newsm78
 Ако те чуе Лияна....

Толкова е пъстър света  ,че е смешно да желаем  и да очакваме хората  да сме еднакви.
Порядъчна жена преди век е  много различно от  нормална модерна жена наши дни.
Истината е ,че все повече се налага практиката двойките да живеят заедно средно по около 4 години и след това партньорите се сменят. % на традиционни семейства  са все по-малко и всички трябва да уважаваме различните от нас./И в двата ББ тази година нямаше  участник с традиционно семейство-ФАКТ/
Според мен:
Златка Райкова е най-секси в бг , като нито е красива ,нито висока ,нито с дълги крака.
Златка Димитрова е с космополитна визия/като американка/ .Има красиви черти,висока е и с дълги крака.
Явно не само визуално са впечатляващи ,а  и  доминират ,щом всички в къщата открито ги признават за главните героини на ББ

# 1 416
  • SF
Колкото се замислиха и за неуравновесената Ваня.

Сега трябва да се кланяме на Златка, че е решила да става добра и си е направила труда да научи столиците на Европа, които знае и всяко хлапе. Simple Smile (Съмнява ме, че знае на Малта, Молдова, Исландия и т.н.) Това, че е влязла с мисия за благотворителност, е похвално, но малко като че ли не й е там мястото на тази мисия. Скандали за леща и маргарин и мисия за благотворителност на едно място… не си ли пречат едно на друго? И кое надделява? - скандалите. Грешка е да демонсрираш на незаинтересовани интересите си. Никой няма да ти ги оцени. Не знам каква полза за мисията си е очаквала да извлече от Къщата на ББ. newsm78

# 1 417
  • SF
Космополитна визия? Shocked

Скрит текст:
Кънчев, това да не си ти? newsm78

# 1 418
Аз нормално и неагресивно поведение, не виждам от никой в тази къща, освен от Лео, Финдо и Райна...тоест, хората, които до някаква степен са удовлетворени от начина си на живот и не висят като воденичен камък на ничий врат...

# 1 419
И се надявам някой от тези тримата да спечели...
Скучни или не, те са по-добри като пример, отколкото, който и да било от останалите

# 1 420
Имаааамммм аз подозрения кой се крия зад smile_smile  hahaha

# 1 421
Аман вече от сарказъм, ирония, клюкарстване и агресия... ooooh! Как пък един не се държи като нормален, положителен човек, дето не се рови какво гадно и грозно да изтъкне в някой от другите  Tired Плюене, обиди, простотии...само това гледаме......И Денди  с неговите високопарни изразни средства, ни най-малко не ми изглежда като по-свестен човек(обидите са си грозни, както и да бъдат изказани)...хубаво, чел си, искаш да изглеждаш като аристократ, благородник, интелектуалец или един Господ знае какво...ами дръж се подобаващо, не като злобна лелка или застаряващ, злобен гей, който няма елементарни хигиенни навици...па седнал другите да плюе иначе, дъртия педал...
Но когато си неуспял, нереализиран и чакаш някой друг да те хрантути, неизбежно стигаш до там (Златките и Дендитата визирам)

Така е,защото  ако си нормален,уравновесен,усмихнат,спокоен,мил,широкоскроен,доволен от живота си,възпитан,образован човек.......първо  по никакъв повод няма да искаш да влезеш в къщата и второ самият Биг Брадър няма да те вземе/защото ще си пълна скука/.Въобще кой нормален човек ще иска да влезе в ББ и да го правят на маймуна по цял ден!?!?

# 1 422
Космополитна визия? Shocked

Скрит текст:
Кънчев, това да не си ти? newsm78
За мой hahaha срам  много късно научих коя е Златка Димитрова .Виждах я  на снимки с популярни хора /професионално гримирана/,където  ми приличаше на американка.Когато  я чух да говори  интересът ми спадна .В къщата  не ми харесва -не се грижи за вида  на кожата и прическата. И  сигурно  от това да е hahaha СЕБЕ си и hahaha ИСТИНСКА ,се показва като МЪРЛА
Скрит текст:
Опитвам се да не се влияя от манипулациите на Кънчев

# 1 423

Така е,защото  ако си нормален,уравновесен,усмихнат,спокоен,мил,широкоскроен,доволен от живота си,възпитан,образован човек.......първо  по никакъв повод няма да искаш да влезеш в къщата и второ самият Биг Брадър няма да те вземе/защото ще си пълна скука/.Въобще кой нормален човек ще иска да влезе в ББ и да го правят на маймуна по цял ден!?!?

newsm10

# 1 424

Във ВБ 2012 се радвам, че  спечели Орлин...а той е точно описание на нормален, уравновесен, усмихнат, спокоен и мил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт