Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 056
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 395
Ами права беше РЗ, като направи забележка на ЧЗ да не вика и нервничи.  Райна има ужасяващи обеци, откъде ги вади не знам. И с тази панделка на главата.....Елка с тези тлъсти ръце и рамене трябва да избягва подобни тоалети, като тазвечерния.

# 1 396
На тези любовни истории, хич не им се връзвам и аз.  Laughing Харесва ми, че е най-позитивно настроена...вярно,  не блести с интелект или голяма хубост и стил... факт... но поне виждам усмивка и добро настроение в някого сред тази мрачна сбирщина.

# 1 397
Joy hahaha

айде почна се  ooooh!

Финдо нали искаше свадба да прави в брадъра  Mr. Green

а Райна се обясняваше като ученичка, че просто се шегувала и нямало нищо от нейна страна към него, щото я били набедили  ooooh! Mr. Green

тези вече не знаят кви ги вършат  Joy

Финдо с приятелката ли си ще прави сваТба? newsm53
А Райнето може да си пада по Финдо,ама на Елито направо й  се стичат лигите...... smile3521

# 1 398
  • SF
Ами права беше РЗ, като направи забележка на ЧЗ да не вика и нервничи.  Райна има ужасяващи обеци, откъде ги вади не знам.

Назаем от Лияна са. Или си ги менкат, или пазаруват от една сергия.

# 1 399
Понеже не гледам и не мога да гледам, споделете кой обижда Райна, и как се цупи Златка - седи си и си мълчи или демонстрира, че е обидена? Каква е причината? Разкажете с две думи.

И каква стара и нова Златка? Не е ли себе си? Или си е каквато си е, но напудрена от Патрашкова?

На Райна и пуснаха запис в изповедалнята, как Денди и Елка ръсат обиди по неин адрес - за тоалети, че е селянка, инфантилна и т.н. ЧЗ се цупи, мълчи, отказа да седне на масата и лежа до обяд в леглото.

# 1 400
  • SF

Финдо с приятелката ли си ще прави сваТба? newsm53
А Райнето може да си пада по Финдо,ама на Елито направо й  се стичат лигите...... smile3521

Embarassed (и на мене)  Embarassed

# 1 401
  • SF
Мерси, Ая. А каква е причината за поведението на ЧЗ, разбра ли се? Или е хормонална?

# 1 402
Райна ме разби като каза :" Айде, селската пръчка носи храна" или нещо подобно беше  Laughing

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 21:53 от Lorein666

# 1 403
Мерси, Ая. А каква е причината за поведението на ЧЗ, разбра ли се? Или е хормонална?

Причината е мисията с басейна и чашите, заради която Маги отиде на номинации. ЧЗ взе много навътре загубата на отбора си, защото тя мина 2 пъти по трасето, и втория път малко неуспешно. И РЗ и направи забележка, че вкарва напрежение и вика. И тя взе,че млъкна  Mr. Green

# 1 404
[

И не им разрешаваме да влязат в нашите среди- на почтените домакини[/b]  

Не ние , те не искат да са като нас. Да сравним ценностните системи на т.н. почтени домакини и т.н. златките. При нас на първо място са семейството, децата,образованието, професията.... при тях - повече кубици в циците, в устните, парцалките, мъж който да осигурява всичко това , пък като поостареят откриват любовта в лицето на боец ММ или мутра с неясен бизнес.   Признанието, че са променени им трябва като наметало , за хвалба.

Надявам се да не обидя някого ,но никой не се отказва от себе си ,дори Златките 

Само самовлюбени почтени домакини могат да си помислят ,че техният живот в рамка е ПРАВИЛНИЯТ и ЖЕЛАН  hahaha от всички
 и още по-малко от  най-секси жените на България .

Златките желаят да поправят грешките си ,но грешки по-техен критерий ,а не според представите на  много различни зрителки   .Желаят  да СТАНАТ ПО-ДОБРИ в това, което са най-добри ........
Скрит текст:
Според мен
Те са в ББ,защото желаят  да желани от ПОВЕЧЕТО/всички/ мъже на България
Те желаят да направят ПО-СКЪПО платени корици на Плейбой дори и на 70.
Те желаят повече да са ценени, уважавани и обичани от  БОГАТИЯ мъж с който живеят и за който  правят много
Те желаят да покажат ,че са НАЙ-СЕКСИ по светски събития и корици ,но в дома си са  организирани, не позират ,а се грижат за уюта  /което много грозни,порядъчни  и образовани домакини  понякога не правят/
Те желаят да покажат цивилизовано отношение към различни хора.Не обиждат ,не нападат ,не са зли,не слагат етикети като засенчените злобари от другия отбор

# 1 405
  • SF
Аха. Мерси.
Сега очакваме извинения "ама аз не съм искала това да кажа" и накрая хепи еднд. Тея сме ги гледали.

# 1 406
Селянка или не...Райна е най-усмихнатия съквартирант там...Винаги става с настроение, забавлява се, не се занимава да плюе никого...Другите са вечно намусени и вкиснати
Писна ми от вечните драми и клюкарстване на останалите
Съгласна съм.

# 1 407
  • SF
Само самовлюбени почтени домакини могат да си помислят ,че техният живот в рамка е ПРАВИЛНИЯТ и ЖЕЛАН  hahaha от всички
 и още по-малко от  най-секси жените на България .

Е, не само. Ще се учудиш колко мъже мислят същото. Мъже с кариера, не домакини (домакини от домакин  Simple Smile )

И... те ли са най-секси жените на България? newsm78
 Ако те чуе Лияна....

# 1 408
Понеже не гледам и не мога да гледам, споделете кой обижда Райна, и как се цупи Златка - седи си и си мълчи или демонстрира, че е обидена? Каква е причината? Разкажете с две думи.

И каква стара и нова Златка? Не е ли себе си? Или си е каквато си е, но напудрена от Патрашкова?

Златка се разстрои силно от загубената мисия с коктейлите, поради което Маги е номинирана! Тръшканици, ревове, драми, пъпки, сополи и сълзи. Маги и РЗ се опитаха да я успокоят, като РЗ й каза, че с това внася само излишно напрежение.  И оттам като се започна: Така ли, еми щом внасям напрежение - млъквам, ревове и кравешки поглед с нацупената патешка човка. Тва едно денонощие! Сутринта лежи в леглото, вечерта само тя не сяда на масата на вечеря!

А иначе Райна чу от интриганта Брадър запис с одумване по неин адрес  Grinning
Трябваше да слуша метъл в изповедалнята, а след това коментарите зад гърба си, за да получи кошница френски сирена и хляб.  Излезе, поговориха си доста цивилизовано с Елка, каза им, че поведението им е грозно, но не пролича да е изпаднала в депресия. Обяснявам си го с достатъчното самочуствие, което има.

Та ЧЗ спрямо Райна на светлинни години като емоционална интелигентност.

# 1 409
Добре де, и Хининус не яде с тях на масата.

Защо нямаше трагично-замечтан кадър с него, как яде под стола, докато другите се хранят на маса, а със Златка отстрани имаше? Ми на мен кучака ми е по-симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт