Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 893
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 150
Разбра ли се кой е правил носа на русата Зл.?

# 151
  • Варна

Защо? Важно ли е?
Едва ли ще допуснат да му прави реклама.

# 152
И аз тук   bouquet

В анкетата подкрепих Лео, според мен ще си ходи Пена  Mr. Green

# 153
Подкрепих РЗ аз.
  bouquet за темата!

# 154
Подкрепа за Лео.  Peace
Другите ми е все едно коя по-напред ще излезе.  Grinning

# 155
# 156
На едно наблюдателно око няма как да убегне, че черното Зъ определено е доста далеч от славянската визия, сещате се към кой етнос клони. Simple Smile

Докато за черното Зь е ясно какви гени допринасят за по-екзотичната ̀и визия, то Магиту е истински предизвикателство за антрополозите. Joy

# 157
  • София
Подкрепих Лео , време е Пена да си ходи  Peace

# 158
  • Варна
На едно наблюдателно око няма как да убегне, че черното Зъ определено е доста далеч от славянската визия, сещате се към кой етнос клони. Simple Smile

Естествено, българите не сме славяни. Но чак на циганка не прилича.

# 159

А какви сме, иранци ли? Или, може би, турци/тюрки ? Simple Smile

# 160
Дали някъде могат да се намерят живите предавания по диема фемили Simple Smile

# 161
то Магиту е истински предизвикателство за антрополозите. Joy

Joy Joy Joy

# 162
Не знам Златка Д. на кой помага и каква и е каузата.....Но....историята на детето, на което Мариан помага - ме трогна истински......Още подсмърчам след репортажа.....

Дано качат този откъс после в сайта на Нова....на това момиче и на брат му си заслужава човек да помогне и да изпрати СМС......Браво на Мариан, благодарение на който историята стигна до нас!

# 163
А какви сме, иранци ли? Или, може би, турци/тюрки ? Simple Smile

A славяни ли сме? Я излез на улицата и изброй колко човека със славянски черти ще срещнеш!  Laughing

п.с. Относно "провалената от Пенка" мисия... Всъщност Пенка в дадената ситуация излезе най-умна. До няколко часа отбора на Киро (ножица ли бяха?) щеше да провали мисията, то тогава защо да се мъчат другите? Пенка имаше навременен и правилен проблясък. Браво! Ако се постарае да вкарва някоя и друга простичка мисъл, ще вземат да й се получават нещата!  Wink

# 164
  • Ню Йорк

Аз бих заложила на д-р Енчев.

Общи условия

Активация на акаунт