Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 924
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 165
  • До морето
Аз пък не мисля, че щяха да я провалят. Поне не така демонстративно. С ходенето до тоалетна, можеше да изкрънкат още няколко глоби и да занулят бюджета, ама така да си махнат шапките като Пенка - не! Киро и с това пак показа какъв е льольо - може цяла сутрин да крещи " Изродииииии", "Мретееееее" и т.н., ама не се изправи да каже "Край!", а иначе след като Пенка свали шапката, всички скочиха и се разхвърляха. Големи смелчаци  ooooh!

# 166
  • Варна
На едно наблюдателно око няма как да убегне, че черното Зъ определено е доста далеч от славянската визия, сещате се към кой етнос клони. Simple Smile

Естествено, българите не сме славяни. Но чак на циганка не прилича.

А какви сме, иранци ли? Или, може би, турци/тюрки ? Simple Smile

Учените нямат единомислие по въпроса. Но дори и теория няма , че може да сме славяни.

# 167
На едно наблюдателно око няма как да убегне, че черното Зъ определено е доста далеч от славянската визия, сещате се към кой етнос клони. Simple Smile

Учените нямат единомислие по въпроса. Но дори и теория няма , че може да сме славяни.

Eзикът ни не е ли достатъчно солидно доказателство за теб, че принадлежим към славяните?

# 168
Не знам Златка Д. на кой помага и каква и е каузата.....Но....историята на детето, на което Мариан помага - ме трогна истински......Още подсмърчам след репортажа.....

Дано качат този откъс после в сайта на Нова....на това момиче и на брат му си заслужава човек да помогне и да изпрати СМС......Браво на Мариан, благодарение на който историята стигна до нас!

И аз го гледах ...ужасно, потресаващо...баси живота, колко гаден може да бъде...
Та ще пращам СМС-и за някакви откачалки, цигани и набедени красавици ли...никога!

# 169
  • Варна

Eзикът ни не е ли достатъчно солидно доказателство за теб, че принадлежим към славяните?

Не разбира се. Никакво доказателство не е.
Ако след 200 години целия свят говори само английски, всички англичани ли ще сме били?

Освен това има няколко думи , които са останали от българския и нямат нищо общо със славянския.

# 170
Вие как виждате довечера да излезе Пенка?
Реда на излизане е по-активност на съквартирантите.

Или Лео или Русата Златка, Пенка - потока на рейтинг и респективно на пари, да бъде прекъснат...няма толкова луди продуценти.

# 171

Или Лео или Русата Златка, Пенка - потока на рейтинг и респективно на пари, да бъде прекъснат...няма толкова луди продуценти.

Аз точно поради тази причина все си мисля, че ще излезе Лео...  Thinking  Пенка да подразни още малко Златките...

п.с. Кога е финала? Ако има още 10 дни... като нищо сценаристите ще сътворят друг скандал (без Пенки и Златки).  Laughing

# 172

Според най-разпространената теория, възприета от историците в БАН,българската народност се формира в резултат на сливането на три племенни общности на Балканския полуостров в периода V - X век -траки , славяни и прабългари. На практика етногенезиса на днешния български народ е по-комплексен. През V-VI век българската група от славяните заселва Мизия, Тракия и Македония, където се смесват с потомците на елинизираните и романизирани траки, илири и други народи, като готи, сармати, келти, даки и елини .

Не, не сме славяни! И не няма теория...  Crossing Arms

# 173
  • Варна

Според най-разпространената теория възприета от историте в БАН българската народност се формира в резултат на сливането на три племенни общности на Балканския полуостров в периода V - X век -траки , славяни и прабългари. На практика етногенезиса на днешния български народ е по-комплексен. През V-VI век българската група от славяните заселва Мизия, Тракия и Македония, където се смесват с потомците на елинизираните и романизирани траки, илири и други народи, като готи, сармати, келти, даки и елини .
Не, не сме славяни! И не няма теория...  Crossing Arms

Това, че българите са се омешали със славяните, не ги прави славяни. За да си чист българин не е нужно да имаш славянски черти.
Май трябва да си отворим тема.. Thinking

# 174

Аз точно поради тази причина все си мисля, че ще излезе Лео...  Thinking  Пенка да подразни още малко Златките...

п.с. Кога е финала? Ако има още 10 дни... като нищо сценаристите ще сътворят друг скандал (без Пенки и Златки).  Laughing

Като нищо. Винаги най-коментираният и най-оплюваният съквартирант остава докрая или почти до финала - давам Пример - Ваня Червенкова, Къци Вапцаров.. и т.н.

# 175

Според най-разпространената теория възприета от историте в БАН българската народност се формира в резултат на сливането на три племенни общности на Балканския полуостров в периода V - X век -траки , славяни и прабългари. На практика етногенезиса на днешния български народ е по-комплексен. През V-VI век българската група от славяните заселва Мизия, Тракия и Македония, където се смесват с потомците на елинизираните и романизирани траки, илири и други народи, като готи, сармати, келти, даки и елини .
Не, не сме славяни! И не няма теория...  Crossing Arms

Това, че българите са се омешали със славяните, не ги прави славяни. За да си чист българин не е нужно да имаш славянски черти.
Май трябва да си отворим тема.. Thinking

Чисти българи, както ти им викаш, е имало и като термин историците са приели "прабългари" , ама това е било преди колко 2013 - 681.. сметни ти Simple Smile

Иначе, ти си "чиста" българка..колкото и всички останали във форума.

П.С. И определено Златка Димитрова си ми бие на бау мангау! От черните мангусти ми прилича и на мен и то много.

# 176

Не разбира се. Никакво доказателство не е.
Ако след 200 години целия свят говори само английски, всички англичани ли ще сме били?

Освен това има няколко думи , които са останали от българския и нямат нищо общо със славянския.

Хайде без хипотетични доводи от типа "какво-ако", тезите се аргументират с факти, а факт е, че още от самото начало на писмеността у нас сме писали на славянски (старославянски). Има някои надписи отпреди това, писани с гръцки букви, но те са инвентарни, тоест терминологията там е заимствана от степните народи и е трудно да се прецени какъв собствено е бил езикът на прабългарите, но дори да не е бил славянски, явно славяните са били преобладаващо мнозинство, след като официално е приета славянската писменост на Кирил и Методий у нас и всички книги след това са писани на славянски(старославянски, наричан и старобългарски).

# 177
не ми казвайте, че отново Лео ще си стои в къщата.. не ми е никак интересен и когато хората кажат, че са за него - сякаш се страхуват да вземат страна, а избират някаква приемлива и скучна среда.

# 178
Златка ,ако ви прилича на ромка,то тогава Пенка трябва да е негърка  Joy

При Гала пак глупави коментари,че и Мира там  ooooh!

О ,ама то имало ЖИВО ИЗЛЪЧВАНЕ
Чистят.Киро си мие опиканата мивка  Sick

# 179
  • Варна

Чисти българи, както ти им викаш, е имало и като термин историците са приели "прабългари" , ама това е било преди колко 2013 - 681.. сметни ти Simple Smile

Иначе, ти си "чиста" българка..колкото и всички останали във форума.

[

Историците приемат каквито им е угодно факти според политиката на момента.
Чиста българка съм, без кавичките.

Общи условия

Активация на акаунт