Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 190
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 180
Златка ,ако ви прилича на ромка,то тогава Пенка трябва да е негърка  Joy

Ми без грим си е чиста ромка, явно в твойто село няма цигани, затова и не си наясно как изглеждат.

По-рано в темата, а може би в предишната тема, една форумка сподели, че я е виждала на живо и отначало се е зачудила коя е тази пъпчива циганка, след това я светнали, че било  черното Зъ.

# 181
Златка ,ако ви прилича на ромка,то тогава Пенка трябва да е негърка  Joy

Ми без грим си е чиста ромка, явно в твойто село няма цигани, затова и не си наясно как изглеждат.

По-рано в темата, а може би в предишната тема, една форумка сподели, че я е виждала на живо и отначало се е зачудила коя е тази пъпчива циганка, след това я светнали, че било  черното Зъ.

Как разбра пък аз от кое село съм,че и какви националности живеят в него  newsm78
То всеки може да си пише каквото и за когото иска,ама колко е вярно не знам.
Аз констатирам това ,което виждам.
Пенка каква е тогава? Славянка,рускиня? newsm78

Райна накара Денди да спи при Лео ,че много хърка  Grinning

# 182
Стига писахте глупости! То всяка жена с тъмна коса и очи трябва да е циганка според вас! А ако е без грим и с проблемна кожа - това дава бонус точки към циганския произход!  ooooh!

# 183
пак ли нищо не се случва вътре та нищим странични теми  Laughing

При Гала, Златките ги бранят като злато, плюейки по другия отбор  ooooh!

А тая кукавелка Мира, пак за Станка плюе, е не е добре тази жена ooooh!

ако си говорим, кой на какво прилича, аз намирам характерни ромски черти и в РЗ преди да прекрой лицето си до неузнаваемост Mr. Green

пък и маниери на такава има Sick

# 184
Предполагам знаете отличителния белег за циганите какъв е - синьо-лилави венци.
Айде сега се върнете и погледнете снимката, в която набеждавате Златка за циганка.

# 185
Мира каза че при тях Станка е била агресивна спрямо нея, но не са и казали нищо ,двоен стандарт спрямо Станка

# 186
Айде сега се върнете и погледнете снимката, в която набеждавате Златка за циганка.

Е ти пък сега, черното Зъ не е чиста циганка, но със сигурност я по бащина, я по майчина линия има циганин в родословното ̀и дърво.

# 187
ако си говорим, кой на какво прилича, аз намирам характерни ромски черти и в РЗ преди да прекрой лицето си до неузнаваемост Mr. Green

Ето я като ученичка.
Дали качеството на снимките е тъмно и лошо, дали сега се е разхубавила не знам. Като млада прилича на цигане. Сега пък много я харесвам.  Simple Smile

# 188
Сега гледам при Гала са се събрали на седянка и обсъждат ББ.Дадоха откъс от на Киро пиянските изцепки.Признавам си,не го бях гледала,но ми направи впечатление,че нарече зрителите ''говеда''
''Гледат ни милион говеда''  Shocked Това ме шокира повече,дори от изпикавеното му в мивката.

# 189

Ето я като ученичка.
Дали качеството на снимките е тъмно и лошо, дали сега се е разхубавила не знам. Като млада прилича на цигане. Сега пък много я харесвам.  Simple Smile

след толкова хирургични намеси, е нормално да е станала по-хубава, но не променя манталитета

и за съжаление

# 190
  • Варна
Сега гледам при Гала са се събрали на седянка и обсъждат ББ.Дадоха откъс от на Киро пиянските изцепки.Признавам си,не го бях гледала,но ми направи впечатление,че нарече зрителите ''говеда''
''Гледат ни милион говеда''  Shocked Това ме шокира повече,дори от изпикавеното му в мивката.

Мен вече нищо не може да ме шокира. Laughing

Е ти пък сега, черното Зъ не е чиста циганка, но със сигурност я по бащина, я по майчина линия има циганин в родословното ̀и дърво.

Ох, да бе "със сигурност".  Rolling Eyes

# 191
Подкрепих РЗ    Peace       Мира каза, че с нея лесно се общува .

# 192
  • Ню Йорк

Той има огромно самочуствие, чак да му се чуди човек отгоре на какво  ooooh!

# 193

Чак пък милиони, тоя явно много си е повярвал... Simple Smile

Постоянната аудитория на ББ едва ли надвишава 10-тина хиляди, останалите чат-пат фъргат по едно очо.

# 194
  • Някъде на път....
Искам Лео да остане!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт