Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 915
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 545

Новия  трейлър и дейли епизода довечера

Шокираща изповед в Къщата на Big Brother All Stars!

# 1 546
Мдаа, начинът, по който се облича един човек, дава някаква предварителна представа за него, но като във всичко останало, след това винаги може да има елемент на изненада Simple Smile Не ми харесваше как се облича Лияна(поне в някои случаи), не ми харесаха и изкуствените включения в тялото и, вкарани с цел професионален просперитет, както и мисля, че ако си беше останала плоска като дъска и с естествени устни, щеше да изглежда по-добре...но нея не бих я определила като "селска пръчка", въпреки че външният и вид доста често сочеше в тази посока Embarassed..... докато за Райна, това определение ми идва много естествено newsm78

# 1 547
leo В Сделката
пее..

# 1 548
# 1 549
Joy Joy Joy

Тази свръх интересна информация от сайта на ББ ли го копира?
А кой изми чиниите,как можаха да го пропуснат? bash

Mr. Green  това и аз го пропуснах

Защо не са написали в сайта на ББ,че Райна си сипа половината салата  Laughing
Нарочно ли бъркат или пак манипулации?  newsm78

нарочно бъркат, или манипулират  Joy

нали златките трябва да са къщовниците там  Whistling

Само дето ЗР заяви, че няма да настърже морковите, щото рендето било гадно  Joy
/нали в предишния сезон стърга тиква на него, та май и е дошло в повече/  Mr. Green

наряза морковите на колелца  ooooh! Laughing

как човек да не повярва че обожава да домакинства момичето   chef hahaha

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 18:50 от verhtormashka

# 1 550
Joy Joy Joy

Тази свръх интересна информация от сайта на ББ ли го копира?
А кой изми чиниите,как можаха да го пропуснат? bash
Eхххх, как ме е яд, че не гледах живото.... ooooh!

е, ние с две думи ти го преразказахме  Laughing

а, още Райна нещо се правеше на треньор по танци, учеше Финдо (май имат мисия)
тя танцува с Финдо, а Ели с Киро (доколкото разбрах )  Mr. Green

за другите незнам

мисията е за храна

# 1 551
# 1 552

Шокираща изповед в Къщата на Big Brother All Stars!

Райна ще се обиди на ББ като разбере  Cry нали помоли да не го излъчват това  Mr. Green

# 1 553
Винаги съм се колебала дали Денди е гей- тези дни видях мой познат, който го познава доста добре- даже ми се изсмя като го попитах- категорично ми каза- "Денди си е чист гей, как може да питаш подобно нещо"

# 1 554
Мен лично, това по никакъв начин не ми променя мнението за него, все ми е тая, кой с кого си ляга  Peace

хайде приятна вечер на всички (не се карайте!  Hug)

и весел Никулден  Laughing

# 1 555
ама аз съм му фенка и въобще не ми променя мнението този факт, но някъде назад в темата се обсъждаше това

# 1 556
Винаги съм се колебала дали Денди е гей- тези дни видях мой познат, който го познава доста добре- даже ми се изсмя като го попитах- категорично ми каза- "Денди си е чист гей, как може да питаш подобно нещо"
Joy
Днес с какъв финес и чупки бършеше огледалата в кабинет 13 лелеее,лелееее  ooooh!
И не мога да разбера как издържат по цял ден с алкохола в ръка,иначе в сребърните чаши ,да не се вижда какво пият ,а очите им  #Crazy

# 1 557
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyesпросто е префинен

# 1 558
  • somewhere near the sea
Денди много се е запуснал- с раздърпана тениска, брадясал, рошав...Гледаше към дъното на хола и процеди нещо много обидно. Явно като забрави да се превзема става пълен идиот. Tired Face Confounded

# 1 559
Киро Скалата не беше толкова изтрещял в първия Вип брадър.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт