Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 927
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Пловдив
Едва ли някой нормален ще се прежали, а и на тях ще се намерят кусури  newsm78
Е, има и нормални, но това определено не са хората, които са на гребена на вълната. Т.е. тези на които времето струва много пари. Все пак могат да се намерят хора, които хем имат нужда от парите за да се подложат  на това, хем са сравнително интелигентни. Поне така се надявам...
Като характери всички си имат някакви странности, но когато имаш поне умствен капацитет, е по-различно.

# 1 531
  • Варна
Едва ли някой нормален ще се прежали  newsm78

Ами според мен добри пари им дават за два месеца, та не вярвам да е невъзможно. Особено по-младите и по-смелите.  Laughing
Общо взето, нормалните винаги са излизали с позитиви - Орлин, Никол, Лестер, Нед (на олстарс сезона), Боби.

# 1 532
И темата е зациклила като шоуто...нормално. В последния брой на в-к Уикенд има материал, посветен на ББ - Георги Неделчев е споделил гледната си точка относно вредната според него тенденция, играчите да влизат в къщата с все по-големи хонорари, а наградите да минават на заден план или да липсват изобщо. Пожеланието му е, в бъдеще екипът да намали драстично хонорарите и да измисли система, по която участниците със собствени усилия да си заработват парите, защото по начина, по който се изявяват сега, се стига до сблъсък на простащина и посредственост или както сполучливо е озаглавен този материал - "Ол овчарс" срещу "Ол домакини" Laughing Интересно ми беше да прочета неговия коментар, наистина има нещо порочно и сбъркано в това, да дадеш куп пари на някакви хора и да очакваш от тях, че ще се напъват да забавляват публиката. В повечето случаи те се напъват само да опазят хонорара си.
Това е все едно да викнеш майстори в къщата си, да им платиш предварително и после да чакаш чудеса от трудолюбие и качество на свършената работа Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 15:37 от Mesmunda

# 1 533
  • Пловдив
Изпуснах всичко вече...

# 1 534
  • SF
Какво сте се заяли с Райна, не била дама. ОК но поне е жена.

Eто такива изказвания много обичам! Бидейки жена, някак и аз се чувствам въздигната.

# 1 535
Ако ви е скучно, ето нещо старо, но златно с двама от най-колоритните ББ участници:  Laughing

Скрит текст:

# 1 536
  • ЯМБОЛ
                     Поради липса на достоен участник в ББ,наградата да получи Хининус,така ще яде месце до края на дните си! Joy

# 1 537
  • SF
Мънистата са по многобройните гривни на ръцете.
Райна и Лияна определено имат един стил на обличане, застинал някъде в периода на модата преди 20-30 години. Бих преглътнала това облекло, ако бяха тинейджърки или поне 20тина годишни. Но за зрели жени на 30+ години облеклото им е нелепо.
Както и да е, не сме модна полиция, в предаването обсъждаме характери.  Peace

Ето, виждаш ли как двете неща са свързани. Характерът някак личи и по облеклото. Или той самият определя какво да е облеклото. Или облеклото показва какъв е характерът. Но, аз много често в живота посрещам и се оказва, че и изпращам по дрехите, грима, бижутата. Това е първото нещо, което ми прави впечатление и почти никога не срещам затруднения или изненади в преценката си.

# 1 538
  • SF
Райна и Лияна определено имат един стил на обличане, застинал някъде в периода на модата преди 20-30 години. Бих преглътнала това облекло, ако бяха тинейджърки или поне 20тина годишни. Но за зрели жени на 30+ години облеклото им е нелепо.

Ето, виждаш ли как двете неща са свързани. Характерът някак личи и по облеклото. Или той самият определя какво да е облеклото. Или облеклото показва какъв е характерът. Но, аз много често в живота посрещам и се оказва, че и изпращам по дрехите, грима, бижутата. Това е първото нещо, което ми прави впечатление и почти никога не срещам затруднения или изненади в преценката си.

# 1 539
  • somewhere near the sea
Очаквам да разбера, кои сте "ние".
Когато една майка казва "Ние акаме в гърне", "Поникна ни зъбче" означава ли, че и тя - самата майка, ака в гърнето на детето си?
"Ние"  е неопределена форма". Както "ти" в "де го чукаш, де се пука"... Но като не ти харесва, "ние" съм само аз. Мир да има.... Party

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 17:26 от Marsia

# 1 540

Райна няма нищо общо с Лияна. Личнчето по снимки от събития с къси роклички с дълбоко делоте, Райна със стилни, дълги рокли. Няма нищо общо с имиджа на поп-фолк певица на Лияна, която се гримираше по цял ден.

Златка Райкова във вихъра си.

# 1 541
Днес Съквартирантите почетоха празника Никулден както подобава, със задушен шаран, печени картофи и салата.

Златка Димитрова приготви рибата, а Лео салатата и картофите.

Щом седнаха на масата, Киро се зае да каже молитвата и да разкаже притчи на останалите. Как ще прекарат деня и ще има ли изненади за Съквартирантите, предстои да видим.

ЗД направи рибата, ЗР - с помоща на Ели (тя наряза зелето)  Mr. Green направиха салата

Ели изчисти и опече картофите  Laughing

Тези от сайта на ББ са много зле  Sick Mr. Green

# 1 542
 Joy Joy Joy

Тази свръх интересна информация от сайта на ББ ли го копира?
А кой изми чиниите,как можаха да го пропуснат? bash

# 1 543
Защо не са написали в сайта на ББ,че Райна си сипа половината салата  Laughing
Нарочно ли бъркат или пак манипулации?  newsm78

# 1 544
  • sofia
Joy Joy Joy

Тази свръх интересна информация от сайта на ББ ли го копира?
А кой изми чиниите,как можаха да го пропуснат? bash
Eхххх, как ме е яд, че не гледах живото.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт