Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 931
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 515
ББ фрийк сезон Mr. Green

1. Недялко
2. Пацо
3. Тризначките
4. Пеньо
5. Людмил /Злобил/
6. Ваня Червенкова
7. Мира
8. Венета от 1
9.  Даниел от 4
10. Стойка  от 1
11. Миглена от 2
12. Радо Прашката
13. Пламен с библията от 3
14. Митьо Пищова
15.Росица Новева

# 1 516
ББ фрийк сезон Mr. Green

1. Недялко
2. Пацо
3. Тризначките
4. Пеньо
5. Людмил /Злобил/
6. Ваня Червенкова
7. Мира
8. Венета от 1
9.  Даниел от 4
10. Стойка  от 1
11. Миглена от 2
12. Радо Прашката
14. Митьо Пищова
15.Росица Новева

Joy Joy Joy

Един отряд луди

# 1 517
Не, че нещо... ама в национален ефир да ми дават такива смешници като Райна, Златки и Пенка, най-вече, си е пълен резил, че и отгоре! Пък и тъпи освен това. Пример за какво дават, какво показват? - Две западнали плеймейтки, чиято слава е била пет минути или залязла певица? Пенка няма да коментирам, че там е страшно - като се започне от неграмотността... и не знам къде да свърша.  ooooh! Sick
Я си кажи, ти кого искаш да ти дават в Биг Брадър? барем да ти подберат най-интелигентните.........

Като за начало най-добре вече да спрат с тези простотии, пък ако има ББ - нормални и интелигентни хора (ако изобщо такива се навият да отидат там) от обикновените жители, а не нарочени "звезди", които не могат да вържат едно нормално изречение, не говорят правилно и пр.

А, ти да не пропусна ВИП брадър? Имаше изречения .....в повече, отколкото трябва дори  Laughing И то от интелигентни по-интелигентни

# 1 518
Не, че нещо... ама в национален ефир да ми дават такива смешници като Райна, Златки и Пенка, най-вече, си е пълен резил, че и отгоре! ...
Аз също бих искала да чуя предложенията ти за евентуални участници в Брадъра.  Peace

Самото риалити е сеирджийско и ако няма секс и/или скандали, драгият зрител няма за какво да го гледа.

Е нали казах - ако има ББ, то поне да е от обикновените, а не "stars" и "VIP". И да си отсяват участниците по-добре. Ама то тук е така... ако има простаци, има и забавление.

Аз, примерно, не искам хора като Пенка да ми се показват по телевизията. Имах "удоволствието" да я чуя що за глупости приказва, да не говорим за елементарните й познания от обща култура.

# 1 519
Не знам кой какво иска, но помня, че когато Тервел бъркаше в (упс държеше кракът на Лияна), балконът на темата ни беше от 7, 8 реда...
Сега я има ред, два, я не!  Whistling

# 1 520
  • София
ББ фрийк сезон Mr. Green

1. Недялко
2. Пацо
3. Тризначките
4. Пеньо
5. Людмил /Злобил/
6. Ваня Червенкова
7. Мира
8. Венета от 1
9.  Даниел от 4
10. Стойка  от 1
11. Миглена от 2
12. Радо Прашката
14. Митьо Пищова
15.Росица Новева
Ти запълни до дупка психодиспансера.  Joy

# 1 521
  • Пловдив
Ами шоу шоу, но честно казано, няма ли интелигентни хора и шоу няма, има само блато от простотии. И аз не мога да кажа, че този подбор сега ми харесва, нито на ВИП брадъра който мина. И изобщо, само онзи ВИП брадър с Орлин Павлов успях наистина да гледам без да сменя канала.

# 1 522
Не знам кой какво иска, но помня, че когато Тервел бъркаше в (упс държеше кракът на Лияна), балконът на темата ни беше от 7, 8 реда...
Сега я има ред, два, я не!  Whistling

Лиана редовно пълнеше балкона ,ама я сега я виж каква е невинна и хрисима.
Явно ние я гледаме с други очи,когато и бъркат тук - там  Mr. Green

# 1 523
  • Варна
Не, че нещо... ама в национален ефир да ми дават такива смешници като Райна, Златки и Пенка, най-вече, си е пълен резил, че и отгоре! ...
Аз също бих искала да чуя предложенията ти за евентуални участници в Брадъра.  Peace

Моите предложения са Светльо Занев, Дивна, Бойко Кръстанов, Иван Шопов, Мариан Вълев, Луиза Григорова, Рафи, Йордан Йовчев. И това са без много много да му мисля, на първо четене.

# 1 524
  • Някъде на път....
ББ фрийк сезон Mr. Green

.............
8. Венета от 1
9.  Даниел от 4
........
11. Миглена от 2
........
........

Тия пък изобщо не си спомням кои са........ newsm78

# 1 525
ББ фрийк сезон Mr. Green

.............
8. Венета от 1
9.  Даниел от 4
........
11. Миглена от 2
........
........

И по-добре  Simple Smile
Още по - големи психари от другите

# 1 526
  • Варна
Фрийк сезон не е ли настоящия?
На моите предложения никой не обърна внимание, само на фрийковете. Crossing Arms

# 1 527
  • Пловдив
Фрийк сезон не е ли настоящия?
На моите предложения никой не обърна внимание, само на фрийковете. Crossing Arms
Simple Smile Твоите са супер готини, но точно затова никога няма да ги видим в подобен формат.

# 1 528
Едва ли някой нормален ще се прежали, а и на тях ще се намерят кусури  newsm78

# 1 529
  • София
ББ фрийк сезон Mr. Green

.............
8. Венета от 1
9.  Даниел от 4
........
11. Миглена от 2
........
........

Венета от 1, си беше откровено луда
http://big-brother2005.hit.bg/picture_40.jpg

Криеха ножовете от нея, защото ги беше страх, че ще ги заколи.

Пламен е един странен човек, който вървеше и ги анатемосваше хората. Много вярващ, но междувременно не се държеше добре.
http://bb3images.bigbrother.bg/img/participants/big_part16.jpg

За Даниел се беше сбил с някакъв Данаил и ги изгоних и двамата.

За Миглена не помня нищо конкретно, освен че и тя се държеше ненормално.
http://images.bigbrother.bg/img/wallpapers/Miglena1280.jpg

Общи условия

Активация на акаунт