Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 966
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 500
Много сте  ми интересни ..
Дразните се на Златките ,че им чистят кочините и се държат като хора . А не се дразните на Денди и простака Киро
За мен първият, не е нищо повече от прост селяндур в изискани дрехи.
Да обиждаш ,и да мяташ така чужди снимки е дори по грозно от това да се снимаш гол за някое списание .
Да наричаш някой малоумен само защото не знае нещо си там е също толкова грозно . Кой е Денди че да дава квалификации на хората .?

В началото ми напомняше на Мариан но с времето разбрах, че двамата са коренно различни

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 14:38 от malko_angel4e_

# 1 501
  • Пловдив
Явно мъжете са кът не само във ВИП Брадър.
Четейки писанията на мъжките индивиди тук, желанието им да са всезнаещите и обидното отношение към жените, които пишат, просто няма как да ги нарека мъже.
Райна не била дама, а вие дето наричате нея и тези, които я харесваме 'простакеса' - може ви сте истински джентълмени? Айде стига с този двоен аршин.

# 1 502
  • София
Всички мъже във всички журита за красота за гейове и те... Лесни аргументи = ниска култура.
Виж какво пич, ако имаш проблеми със самочувствието и малка пишка, това си е твой проблем.  Peace
Много е мъжко да висиш в женски форум и да обиждаш всичко живо в поли.

# 1 503
Всички мъже във всички журита за красота за гейове и те... Лесни аргументи = ниска култура.
Виж какво пич, ако имаш проблеми със самочувствието и малка пишка, това си е твой проблем.  Peace
Много е мъжко да висиш в женски форум и да обиждаш всичко живо в поли.

Дотук с интелигентният разговор.

# 1 504
  • Пловдив
С оглед на горепосочения си коментар искам и да попитам, защо най-големите модни дизайнери на женски дрехи са мъже - Валентино, Долче и онзи другия Габарко и няма смисъл да се изброяват, процентовата разлика мъже с/у жени дизайнери на женска мода е в полза в пъти за силния пол.
Пак ще попитам защо ли?
Големи мъже си изброил, вярвай си.
На въпроса ти "защо" - защото са педали (с най-добри чувства, не искам да ги обиждам).  Peace

Обърни внимание, че в конкурсите за женска красота - от Мис Толбухин (бившия) до Мис Вселена Сингапур, журито е 95, а много често и 99 % процента от МЪЖЕ? Защо ли?

И обратното Мистър Красиво тяло Златоград до Мистър Олимпия се оценява от...а познай, да точно така - ЖЕНИ. Айде пак ще питам защо ли?
-------------------------------------------------------------------------------
Влез и прочети малко за Марио Прада и за Джорджо Армани и Валентино Ганавари и тогава говори.
Неслучайно именно тях изброих като пример. А не пример Гутие.

Това говори за много ниската ти обща култура и лесната привързаност към слабите аргументи около теб.

За Гутие малко трудно ще прочете, защото такъв дизайнер просто няма. Толкова за културата ти.

# 1 505
Четейки писанията на мъжките индивиди тук, желанието им да са всезнаещите и обидното отношение към жените, които пишат, просто няма как да ги нарека мъже.
Райна не била дама, а вие дето наричате нея и тези, които я харесваме 'простакеса' - може ви сте истински джентълмени? Айде стига с този двоен аршин.
За съжаление българските мъже повечето  в Българи са такива като Денди пенди и приятелката му Кирилка.Много малко правят изключение.Кучето Хининус е много по умно и е много по голям мъж от стопанина си Пенди.Абе да бяха вкарали в биг брадър ол старс 2013 Орлин Павлов щеше да им покаже на онези мъже вътре какво значи истински мъж.

# 1 506

Нямаше нищо интелигентно в обидите ти дотук. Не знам защо си се взел на сериозно и се перчиш в кокошарника, а не си го мериш със себеподобни Crazy

# 1 507
  • Пловдив
За съжаление българските мъже повечето  в Българи са такива като Денди пенди и приятелката му Кирилка.Много малко правят изключение.Кучето Хининус е много по умно и е много по голям мъж от стопанина си Пенди.Абе да бяха вкарали в биг брадър ол старс 2013 Орлин Павлов щеше да им покаже на онези мъже вътре какво значи истински мъж.
Кучо е безспорен фаворит на всички тук! Simple Smile

# 1 508

Нямаше нищо интелигентно в обидите ти дотук. Не знам защо си се взел на сериозно и се перчиш в кокошарника, а не си го мериш със себеподобни Crazy
Оставете го да се почувства един път мъж човека, бре   Mr. Green сега му се е паднало  Laughing

# 1 509
Не, че нещо... ама в национален ефир да ми дават такива смешници като Райна, Златки и Пенка, най-вече, си е пълен резил, че и отгоре! Пък и тъпи освен това. Пример за какво дават, какво показват? - Две западнали плеймейтки, чиято слава е била пет минути или залязла певица? Пенка няма да коментирам, че там е страшно - като се започне от неграмотността... и не знам къде да свърша.  ooooh! Sick

# 1 510
Не, че нещо... ама в национален ефир да ми дават такива смешници като Райна, Златки и Пенка, най-вече, си е пълен резил, че и отгоре! Пък и тъпи освен това. Пример за какво дават, какво показват? - Две западнали плеймейтки, чиято слава е била пет минути или залязла певица? Пенка няма да коментирам, че там е страшно - като се започне от неграмотността... и не знам къде да свърша.  ooooh! Sick
Я си кажи, ти кого искаш да ти дават в Биг Брадър? барем да ти подберат най-интелигентните.........

# 1 511

Може да не е намерил.  Mr. Green
Темата доста е заприличала  на къщата.  Confused

# 1 512

Доооста на сериозно даже.Ама и не дава да му се опонира - същински Киро,който обяснява на Райна колко е тъпа и грозна  Mr. Green
И едва ли има какво да си мери  Laughing

# 1 513
Я си кажи, ти кого искаш да ти дават в Биг Брадър? барем да ти подберат най-интелигентните.........

Като за начало най-добре вече да спрат с тези простотии, пък ако има ББ - нормални и интелигентни хора (ако изобщо такива се навият да отидат там) от обикновените жители, а не нарочени "звезди", които не могат да вържат едно нормално изречение, не говорят правилно и пр.

# 1 514
  • София
Не, че нещо... ама в национален ефир да ми дават такива смешници като Райна, Златки и Пенка, най-вече, си е пълен резил, че и отгоре! ...
Аз също бих искала да чуя предложенията ти за евентуални участници в Брадъра.  Peace

Самото риалити е сеирджийско и ако няма секс и/или скандали, драгият зрител няма за какво да го гледа.

Общи условия

Активация на акаунт