Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 77 954
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 485
С оглед на горепосочения си коментар искам и да попитам, защо най-големите модни дизайнери на женски дрехи са мъже - Валентино, Долче и онзи другия Габарко и няма смисъл да се изброяват, процентовата разлика мъже с/у жени дизайнери на женска мода е в полза в пъти за силния пол.

Пак ще попитам защо ли?

# 1 486
Както и да е, не сме модна полиция, в предаването обсъждаме характери.  Peace

Права си, така би трябвало да бъде. Обаче ако имаше характери, които да си заслужават обсъждането. При липсата на такива, си говорим за мъниста.  Sad

Стилът е елемент от характера - абе купете си по един тълковен речник и си уточнявайте чат-пат понятията, то не може да коментираш някаква тема, като не знаеш смисъла на едно или друго понятие...

Момче, стилът, който ти налагат често и характера, всъщност нямат нищо общо понякога Simple Smile

# 1 487
Както и да е, не сме модна полиция, в предаването обсъждаме характери.  Peace

Права си, така би трябвало да бъде. Обаче ако имаше характери, които да си заслужават обсъждането. При липсата на такива, си говорим за мъниста.  Sad

Стилът е елемент от характера - абе купете си по един тълковен речник и си уточнявайте чат-пат понятията, то не може да коментираш някаква тема, като не знаеш смисъла на едно или друго понятие...

Момче, стилът, който ти налагат често и характера, всъщност нямат нищо общо понякога Simple Smile

Да бъдеш простакеса, не е толкова страшно! По-страшното е да защитаваш друга такава (Райна).

Имплицирането на социални дефекти е най-големият бич на модерното общество.

# 1 488

Охо, май си имамe работа с философ - дипломиран или леко дървен, ако не е тайна? Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 14:08 от Галантно Вхoдящий

# 1 489
  • Варна
Както и да е, не сме модна полиция, в предаването обсъждаме характери.  Peace

Права си, така би трябвало да бъде. Обаче ако имаше характери, които да си заслужават обсъждането. При липсата на такива, си говорим за мъниста.  Sad

Няма такава зависимост стил - характер. Stop
 Много добре знам значенията на думите, но ти явно си ми обиден за забележката за правописа.

# 1 490
Хм, до простакеса стигнахме значи.... Laughing Питам аз най-галантно - кога Ви нарекох аз педал, примерно?  Laughing Въпроса се отнася и до двете създания от "мъжки" пол  Laughing

Хексе, споко, те сега от мен нещо са обидени, но за кво, не знам  Laughing

Последна редакция: пт, 06 дек 2013, 14:13 от Lorein666

# 1 491
Хм, до простакеса стигнахме значи.... Laughing Питам аз най-галантно - кога Ви нарекох аз педал, примерно?  Laughing Въпроса се отнася и до двете създания от "мъжки" пол  Laughing

Искам да ми посочиш, къде съм конкретизирал/сравнил/посочил/ теб - Lorein666 и определението "простакеса"?

Това, че ти по аналогичен път на подсъзнателно ниво, възприемаеш коментара ми по-горе, си е лично твое решение. Аз обида по личността и образата ти не съм нанесъл и нямам желание да нанеса.

# 1 492
Хм, до простакеса стигнахме значи.... Laughing Питам аз най-галантно - кога Ви нарекох аз педал, примерно?  Laughing Въпроса се отнася и до двете създания от "мъжки" пол  Laughing

още  не е късно  Mr. Green

# 1 493
С оглед на горепосочения си коментар искам и да попитам, защо най-големите модни дизайнери на женски дрехи са мъже - Валентино, Долче и онзи другия Габарко и няма смисъл да се изброяват, процентовата разлика мъже с/у жени дизайнери на женска мода е в полза в пъти за силния пол.

Пак ще попитам защо ли?
мда, само че пропускаш една много важна подробност, почти всички световноизвестни дизайнери са обратни и  хич не бих ги причислила към силния пол  Mr. Green

# 1 494

още  не е късно  Mr. Green
Ахам  Mr. Green

# 1 495

Пак ще попитам защо ли?
мда, само че пропускаш една много важна подробност, почти всички световноизвестни дизайнери са обратни и  хич не бих ги причислила към силния пол  Mr. Green

Аргументи, можем да намерим и в Светото писание, но това не обръща тезата ми.

В крайна сметка критерия за оценяване е половия орган в гащите или неговата липса, а не какво прави след афтър партито с другите колеги.

Марио Прада има 3 дъщери, Армани има 2 щерки и той, обратни или не, изпълнели са мъжкото, вродено им от природата-майка.

# 1 496
  • София
Пак ще попитам защо ли?
Големи мъже си изброил, вярвай си.
На въпроса ти "защо" - защото са педали (с най-добри чувства, не искам да ги обиждам).  Peace

# 1 497

С подобни умозаключения май ще трябва да си издадеш собствен тълковен речник, в който да си събереш мъдростта.
Все пак една такава крилата мисъл като "стилът е елемент от характера" си заслужава да бъде напечатана на хартия. Едва ли в този ни живот ще хрумне на още някого. Освен може би на Русата или Черната.

# 1 498

Искам да ми посочиш, къде съм конкретизирал/сравнил/посочил/ теб - Lorein666 и определението "простакеса"?

Това, че ти по аналогичен път на подсъзнателно ниво, възприемаеш коментара ми по-горе, си е лично твое решение. Аз обида по личността и образата ти не съм нанесъл и нямам желание да нанеса.

Мда...както на същото подсъзнателно ниво възприех предният ти коментар като "Денди"....надявам се да го приемеш като комплимент  Mr. Green

# 1 499
Пак ще попитам защо ли?
Големи мъже си изброил, вярвай си.
На въпроса ти "защо" - защото са педали (с най-добри чувства, не искам да ги обиждам).  Peace

Обърни внимание, че в конкурсите за женска красота - от Мис Толбухин (бившия) до Мис Вселена Сингапур, журито е 95, а много често и 99 % процента от МЪЖЕ? Защо ли?

И обратното Мистър Красиво тяло Златоград до Мистър Олимпия се оценява от...а познай, да точно така - ЖЕНИ. Айде пак ще питам защо ли?
-------------------------------------------------------------------------------
Влез и прочети малко за Марио Прада и за Джорджо Армани и Валентино Ганавари и тогава говори.
Неслучайно именно тях изброих като пример. А не пример Гутие.

Това говори за много ниската ти обща култура и лесната привързаност към слабите аргументи около теб.

Всички мъже във всички журита за красота за гейове и те... Лесни аргументи = ниска култура.

Общи условия

Активация на акаунт