Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 249
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 095
Иска ми се да гледам номинации без коментарите в студиото. Отипват се да ми кажат, какво трябва да съм чула и какви изводи да си правя. Не, благодаря  Naughty

# 1 096
Ама как може така пристрастно и криворазбрано да се комнтира в студиото?!?!?!?! Това по Биг Брадърите в другите държави има ли го?

# 1 097
Вихра вместо да пита Денди какво работи, първо да отговори тя какво работи, защото стандартът на живот на Денди е 10 пъти по-нисък от нейния. И не беше ли Кристина Патрашкова тази, която роди лафа за държавата на Златките, а сега е тръгнала да защитава тези разтурикъщи.
абсолютно си права и аз се подразних от тая кокошка

# 1 098
  • Никога на земята...
Според мен РЗ не се смееше, а гримасничеше както винаги
Може,не гледах през цялото време. Peace

Денди не бил джентълмен,а къде са дамите?

# 1 099
 Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

# 1 100
Е, тя Патрашкова кръсти на тяхно име цяла държава, като синоним на издържани жени и др.,  сега, кой им знаел личния живот преди..... Наистина си личат симпатиите на продуцентите. За Ники Кънчев - страхотно се излага, можеше по елегантно да прокарва нареденото му.

Денди, с леки забележки, ми харесва - единственият интелигентен човек в къщата.

# 1 101
  • София
Joy Joy
Киро  контето как е  ИЗПОТЕН под мишниците Mr. Green Mr. Green   ужасТ Laughing Laughing

Този е такава карикатура, нещо средно между селски ерген и колумбийски наркотрафикант, с претенции за интелектуалност. Sick

Joy Joy Хахаха... не знам защо като прочетох горното, първото нещо, което си помислих беше, че става дума за Патрашкова.... обрисувана е едно към едно...  особено за ергена...Joy... че и бижутата като на Киро... само дето "златото" и бродериите и са в повече от неговите...винаги... Joy Joy

# 1 102
Никой не споменава, че променената Златка има връзка с женен мъж. Е, морално ли е това? Може да се случи, но тя публично унижава съпругата на Миро.

Съгласна съм, на всеки може да се случи, но когато си публична личност, или имаш претенции за добродетели, трябва да си доста почтен в поведението си.

# 1 103
Супер Денди, много добър изказ, много ме кефи. 
 Н.Кънчев големи глупости говори.

Радва ме Денди, че с много думи успява да каже почти нищо.

НК винаги говори глупости. Peace

# 1 104
  • гр. София
Нямам съмнения ,че РЗ може да накара всеки мъж да направи, каквото тя пожелае и най -малкото е да се ожени за нея.

Аз пък имам. Поне от мъжете в моето обкръжение никой не би я погледнал за нещо повече от секс за 1-2-3-5 пъти. Въпрос на принципи и достойнство.  Peace

# 1 105
ох падам Златето щяла само на приятеля си да се показва като секс бомба и верно всички забраят че става дума за женен мъж ,баси лицемерието
Киро бил циничен...
всички са по бизнес ,баси ,поне Киро е искрен
Златките все едно не са по бизнес...
добре де Златките кво работят???

# 1 106
ЧЗ отново се превърна в жертва..... Shocked Не може да овладее емоциите си

# 1 107
Я, Биг брадър разбра от раз Златка, а аз не разбрах какви са й мотивите. Усетих нещо като ти ме номинира и аз ще ти го върна.

# 1 108
Благотворителността било професия, аз не знаех....

Опааа.... ние, които сме харесали номинациите на Киро и Денди, сме хейтъри  Mr. Green

# 1 109
Я, Биг брадър разбра от раз Златка, а аз не разбрах какви са й мотивите. Усетих нещо като ти ме номинира и аз ще ти го върна.
Цял ден се упражнява... hahaha

Общи условия

Активация на акаунт