Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 206
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 305
Има живо излъчване.

Денди и Ели обсъждат Златките, ЧЗ не успяла да мине цедката на Ели. Laughing

# 1 306
  • Варна
Райна има някакъв проблем с горната устна, вероятно от години, може и от дете. Още в предишния сезон - преди 100 години - не ставаше от леглото без червило. Едва ли й е приятно.
Хубаво е да се гъбаркаме с нещата, които участниците могат да променят или поне са можели, ако са имали желание да прочетат повече от една книжка. Но е леко тъпо да се захващате с козметични дефекти от рода на щръкнали уши. Това го правехме във втори клас, а после повечето от нас го надраснаха.

Имаше малък белег на устната, който въобще не беше нещо сериозно. Явно има комплекс на тази тема, но според мен с белега изглеждаше по-добре от сега.

# 1 307
Райна има някакъв проблем с горната устна, вероятно от години, може и от дете. Още в предишния сезон - преди 100 години - не ставаше от леглото без червило. Едва ли й е приятно.
Хубаво е да се гъбаркаме с нещата, които участниците могат да променят или поне са можели, ако са имали желание да прочетат повече от една книжка. Но е леко тъпо да се захващате с козметични дефекти от рода на щръкнали уши. Това го правехме във втори клас, а после повечето от нас го надраснаха.

Хубаво е когато контрираш мнение, първо да придобиеш малко информация, относно доказателствената основа на мнението на отсрещната страна.

В случая, тази дрисла Райна си е направила опит за разкрасяване, за да прикрие белег от детството, именно с горепосочената киселина, който е повече от очевидно неуспешен, а устната и е така не от раждането ( свидетелство и факти можеш да откриеш от снимки на Райна от ученическите и години, пълно с тях в Интернет.)

Другия път, първо потърси и помисли 3 пъти и чак тогава пиши мнение.

# 1 308

О, къде ти. Другия път преди да пиша мнение направо първо ще те питам лично, дали го одобряваш и чак тогава ще пиша.  Mr. Green
Дори да е неуспешен опит за разкрасяване, подигравките на тема козметичен дефект са на място само ако си на 7 годинки и родителите ти тъкмо сега ще ти обяснят, колко точно тъпо е да коментираш тези неща.

Хексе, и аз мисля, че нищо й нямаше. Но ако си го има от дете и ако е срещала достатъчно хора като горепишещото лице, е ясно, защо е имала комплекс.

# 1 309

отдавна не разчитат на СМСи.. до колкото знам се разчита на рейтинг за повече рекламодатели. Но все повече си мисля, че рейтинга също се пренебрегва, ако се появи достатъчно добър единствен спонсор, който има желание да се излъчи победител по негов избор.   
Дори не виждам смисъл да се правят на домакини... това реалити не е заради нас, а заради тях. Не лъжат нас, а себе си. 
Интересно мнение , но "сегашния" на ЧЗ едва ли има сумата за единствен спонсор.Пък и защо му е , още не е приключил развод, а тя е до него. Загадкаааа Shocked
Колкото до готвенето , предполагам че това правят и край мъжете си, освен със секс и домакинско угаждане с какво друго да ги държат ? Нивото и на мъжете им е ......ниво " сложи да хапнем и дай да идем в ....клуб". Поне така ми изглежда.

# 1 310
Денди и Ели се подиграваха на РЗ, че се радвала на шоколада който са им дали, след което влязоха вътре и нападнаха въпросния шоколад.
Ели: мммм супер, как мирише, страхотен е  hahaha

# 1 311
Мисля, че постоянното толериране на златките и изтъкването на въображаемите им добродетели, промяна, катарзис и други такива бла-бла, се прави с цел да има интрига в предаването, да се оформят лагери не само в къщата, но и сред публиката Simple Smile

Има истина в това ,да поставят публиката в състезателни условия , но с нас май не им се получава. Дори постигнаха невиждано скоро обединение във форума за качествата на участниците, а като бонус трупат негативи към Ники К и Патрашкова.
Абе да не сме жертва на експеримент заложен преди години - Дай да ги убедим веднъж,че сме държава на Златките и сега -Дай да ги убедим, че е хубаво да си сред Златки.
Ох, спирам да мисля и отивам да си купя вредна храна, от целулоза и липса на глутен ми се изостря мисленето , а тази пътека не води до добро.

# 1 312
В анкетата трябва да бъде добавен и Хининус  Crazy

# 1 313
 Този на Златка Д за пръв път го виждам,но страшно ми прилича на някого, но незнам на кого?
Някой може ли да даде малко инфо за него откъде е какъв е(белким се окаже,че го бъркам с някого)???

# 1 314
Скрит текст:
Въпрос:    Най-готиният участник в All Stars2013 е:

Хининус    - 31 (34.8%)
Хининус    - 28 (31.5%)
Хининус    - 30 (33.7%)

Общ брой гласове: 39

Коментарът е излишен!

# 1 315
  • гр. София
Скрит текст:
НЕма да мога да ви изчета,че бързам да се изкажа и преди това да се Sick
 Спирам да гледам това предаване, поне докато не бъде направено от продуцентите на ББ4
  Ох, не знам откъде да започна:
1. По думите на ПаткаРашкова хората не разбирали какво им казват Денди респективно Киро.Е, аз ги разбрах както и малкото умни хора дето все още гледат подобен бълвоч!
2. СТРАШНО СЕ ДРАЗНЯ НА ДЕВОЙКИТЕ В ТЕМАТА ,които ОПРАВДАВАТ ЗД,ЧЕ НЕЙНИЯ БИЛ  РАЗДЕЛЕН,А НЕ РАЗВЕДЕН. АМА В ТОВА ВИДИТЕ ЛИ НЯМА НИЩО ЛОШО! уВАЖАЕМИ ДЕВОЙКИ,ТОВА МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМЕ И ОПРАВДАЕ САМО ЖЕНА ДЕТО СЕ Е ПЪХНАЛА ПОД ЧАРШАФИТЕ НА ЧУЖДО СЕМЕЙСТВО!КОЛКОТО И КОФТИ ДА Е СЪПРУГАТА НА ВАС ВИ ВИКАТ И ВИЕ СТЕ  К...ВИ, ОПРАВДАВАЙТЕ СЕ И РИВЕТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ!!!
3. Не приемам  Иразни коментАтори в студиото ,които да ми казват(виж по-долу)!Това предаване щеше да е по-интересно,ако се включват директно зрители, а не платени  гъзол....чиV и какво толково цинично можем да чуем в ефир, та ние циничното го гледаме директно с опити да го замажат с бялата баданарка
4. Райнето,фейса и изказа няма да коментирам!
5.ББ ще  #2gunfire #2gunfire #2gunfire с отмяната на номинациите,дори неаргументирани и т.н те си бяха на Финдо.Чудно ако същите бяха за Киро или Денди дали щяха да бъдат отменени???

И тук ме сцепи изказването на СЕЛЧО сакалиев:Мекушав! Че той беше един твърд,твърд мани,мани. Точно него ББ накара ДА СИ смени номинацията заради неаргументирани номинации. ooooh!
6.Това,че присъстващите в студиото не знаят какво работи Денди и че пише книги,които никой не чете не говори зле за него, а за тях. Поне могат да се информират в нета,че е защитил докторска степен ,в чужда държава ,но не на тема "Бай ганьо в 21-век!" !
 Колкото и да не ми се ще трябва да призная ,че ББ и персонажите в него са образ на хората в обществото:колкото по-мазен,гаден и лицемерен, толкова по успял!

Съгласна съм с всичко останало от мнението ти, само по втора точка мога да поспоря. Предварително уточнявам, че по никакъв начин не искам да оправдавам жените, които спят с обвързани мъже, които изневеряват на жените/гаджетата си, без значение дали имат брак или не - изневярата си е изневяра и без брак. Случаят с Миро и ЧЗ обаче не е такъв. Той е чист пред жена си, пред обществото, а и пред собствената си съвест, не е изневерил на жена си, не е бил и с двете едновременно. А Златка се е захванала със СВОБОДЕН мъж, който е В ПРОЦЕС на развод. Пак казвам, разводите рядко приключват бързо. Дори Миро още да е женен ПО ДОКУМЕНТИ(а не съм убедена, че това е така, мисля, че вече са разведени), той доста отдавна е бил честен с жената и й е обяснил, че нещата между тях са приключени, не я обича и не иска да е с нея. Това, че тя отказва да го приеме е друг въпрос.

Отново пояснявам - говоря само за ЧЗ, при РЗ е имало съвсем други случаи. При Лияна също.

# 1 316
Наистина неочаквана, но заслужена победа на Хининус в анкетата  Crazy

Аз съм доста учудена от това, което се е случило с Киро през годините. Поради стечение на обстоятелствата ми се налагаше да следя отблизо точно сезона, в който той участва преди, и тогава в никакъв случай не беше толкова вкретенен и вдетенен. Имам чувството, че е прелетял през живота и не навлязъл в онази фаза, в която вместо напред, се движи умствено и емоционално назад.

# 1 317

О, къде ти. Другия път преди да пиша мнение направо първо ще те питам лично, дали го одобряваш и чак тогава ще пиша.  Mr. Green
Дори да е неуспешен опит за разкрасяване, подигравките на тема козметичен дефект са на място само ако си на 7 годинки и родителите ти тъкмо сега ще ти обяснят, колко точно тъпо е да коментираш тези неща.

Хексе, и аз мисля, че нищо й нямаше. Но ако си го има от дете и ако е срещала достатъчно хора като горепишещото лице, е ясно, защо е имала комплекс.

Променяш ъгъла на насоченост на диалога,  не може да изказваш мнение, че си най-красивата и най-популярната, а в крайна сметка да приличаш на смачкана хамсия.
Затова, я разгледахме детайлно и изкоментирахме, наличността на повече недостатъци и деформации, отколкото на положителни такива.

# 1 318
ХАХА Дендииии, това с лапидарния изказ на Финдьо съм го пропуснала  Grinning

така е като се гледа с половин око и слуша с четвърт ухо ...

Хванах пенявенето на Кънчев, колко бил груб към Златките.
Но на него това му е играта, да бъде техен контрапункт. И да провокира.

Защо всички забравят, че говориме за реалити шоу?

# 1 319
Този на Златка Д за пръв път го виждам,но страшно ми прилича на някого, но незнам на кого?
Някой може ли да даде малко инфо за него откъде е какъв е(белким се окаже,че го бъркам с някого)???

Аз нали написах по-горе, че едно към едно копие на Багата.

Общи условия

Активация на акаунт