Big Brother All Stars България 2013 - 3

• 78 174
  • 1 680
  •   1
Отговори
# 1 320
Не, че нещо, ама да ви се струва новото гадже на Черната, копие на Багата:

Според мен, тя още търси някой, който да прилича на Багата, никак не е добре, тази мангуста, ама никак!

Ето го и доказателството!

# 1 321
Ne znam dali ste komentirali.
Джийсън бил пребит.

# 1 322
  • Ямбол
Джийсън бил пребит.

От кого? От сирийците? Wink

А аз разбрах, че детето на Недялко се срамувало да ходи на училище докато баща ѝ беше в къщата. И е отсъствала около седмица. Горкото дете.

# 1 323
  • Варна
Джийсън бил пребит.

Sick Наистина ли? Откъде е инфото?

# 1 324
Мисля, че постоянното толериране на златките и изтъкването на въображаемите им добродетели, промяна, катарзис и други такива бла-бла, се прави с цел да има интрига в предаването, да се оформят лагери не само в къщата, но и сред публиката Simple Smile

Има истина в това ,да поставят публиката в състезателни условия , но с нас май не им се получава. Дори постигнаха невиждано скоро обединение във форума за качествата на участниците, а като бонус трупат негативи към Ники К и Патрашкова.
Абе да не сме жертва на експеримент заложен преди години - Дай да ги убедим веднъж,че сме държава на Златките и сега -Дай да ги убедим, че е хубаво да си сред Златки.
Ох, спирам да мисля и отивам да си купя вредна храна, от целулоза и липса на глутен ми се изостря мисленето , а тази пътека не води до добро.
Не знам, за мен това е единственото обяснение да се леят толкова глупотевини от екрана, но ако във форума някои хора изказват възмущение от тенденциозното развитие на това "риалити" в определена посока, вотът показва смущаващи резултати - ЗР е все шампионка по получени смс Sick Надявам се, че просто много малко хора гласуват.

# 1 325
Джийсън бил пребит.

Sick Наистина ли? Откъде е инфото?
Оттук.
http://24bgnews.com/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%85%D0%B0-% … %D0%B8%D1%81.html
Колко е достоверно е отделен въпрос. А в профила си е написал това.
Някъде бях чел, че лошите хора винаги получават заслуженото си рано или късно. Дали аз съм такъв нямам никаква идея, само едно е сигурно... Получих си го ... Това видео показва какво се случва с Людмил и кой е Jeason Brad Lewis

Стана ми жал за НИдялковото дете. Негова съгражданка сподели че лятото ходел със сандали и чорапи до прасеца.

# 1 326
# 1 327
Пенка сутринта каза при Гала, че на ДБЛ му няма нищо и никой не го е бил, изкарал си албум ли, песен ли не разбрах и тия щели да пият кафе.

# 1 328
Аз съм доста учудена от това, което се е случило с Киро през годините. Поради стечение на обстоятелствата ми се налагаше да следя отблизо точно сезона, в който той участва преди, и тогава в никакъв случай не беше толкова вкретенен и вдетенен. Имам чувството, че е прелетял през живота и не навлязъл в онази фаза, в която вместо напред, се движи умствено и емоционално назад.
Абсолютно!    Laughing
Не че следя неговите "медийни изяви", но имам чувството, че от тийн направо е прескочил в типажа *вулгарен, перверзен чичка на средна възраст*.Изключително долнопробен ми е .....

За Джийсъна:по-добре да си остане в Тръстеник това момче, там едва ли има Златки, които да го дразнят , а и козите, овцете и патките със сигурност няма да си отмъстят за гаврата с тях.   

# 1 329
Райна има някакъв проблем с горната устна, вероятно от години, може и от дете. Още в предишния сезон - преди 100 години - не ставаше от леглото без червило. Едва ли й е приятно.
Хубаво е да се гъбаркаме с нещата, които участниците могат да променят или поне са можели, ако са имали желание да прочетат повече от една книжка. Но е леко тъпо да се захващате с козметични дефекти от рода на щръкнали уши. Това го правехме във втори клас, а после повечето от нас го надраснаха.

Имаше малък белег на устната, който въобще не беше нещо сериозно. Явно има комплекс на тази тема, но според мен с белега изглеждаше по-добре от сега.

Определено е било комплекс. На мен белегът дори ми изглежда мръснишки:

Скрит текст:

Друга известна актриса с белег на устните е Лана Парила. Е, според мен е мн яка и пак някак си мръснишко седи белега   Blush

Скрит текст:

# 1 330

Нали си наясно, че никой не се подиграва с Райна за природен дефект или пък придобит, върху който тя няма вина. Моля, моля - изродяването в лицето (киселини иили пластики) се осъществява единствено и само по нейно желание. Сигурна съм, че тя се намира за красавица и дори с това, че казваш, че имала дефект на който не бива да се присмиваме би я обидило много повече от колкото моето "детинско" присмиване.
Напълно съзнателно изродените им лица говорят косвено за тях като интелект, характер, човек и т.н. Като си отворят устата и го затвърждават.

ето предишната И уста... много си е хубава. Но някои хора, докато не се направят на патка или заек в лицето - не мирясват.
http://www.kliuki.net/wp-content/uploads/2012/09/raina_p39.jpg

Последна редакция: чт, 05 дек 2013, 13:51 от Бо_

# 1 331
  • somewhere near the sea
Аз съм доста учудена от това, което се е случило с Киро през годините. Поради стечение на обстоятелствата ми се налагаше да следя отблизо точно сезона, в който той участва преди, и тогава в никакъв случай не беше толкова вкретенен и вдетенен. Имам чувството, че е прелетял през живота и не навлязъл в онази фаза, в която вместо напред, се движи умствено и емоционално назад.
Мозъкът му е деградирал от химията, не е шега това...

Денди е клюкарка- Чул Златка да казва, че "да, на този етап се е снимала гола..." Какво го интересували етапите й?
Ами явно го интересуват, щом го коментира с Елза(която също се е снимала гола), но той не знае, може би.
Той през това време пишел книги.
Ели- почвала да се амбицира(иска да каже ядосва, нервира). Денди тактично мълчи... Тя не допускала, че такива некачествени хора ще влязат, но като видяла...още веднъж повтори любимата си дума "амбицира". И това миеко говорене...ако беше някой друг, Денди щеше да го разкости. Заради това за мен той е най-големият лицемер за всички сезони.

# 1 332
  • Варна

..........
 И това миеко говорене...ако беше някой друг, Денди щеше да го разкости. Заради това за мен той е най-големият лицемер за всички сезони.[/b][/i]

Защо според теб Денди има по-специално отношение към Ели? Thinking

# 1 333
  • somewhere near the sea

Защото Денди е оратор. Добър оратор! Но това изисква публика. Елка стои в подножието и е вечно съгласна с него. Той не иска да я оттласне от себе си-само тя му остана.
Денди е не по-малък нарцис от Русата Златка, която непрестанно се оглежда в огледалата и прави муцуни. Той прави същото. Женствен е, префинен, Ели е мъжкарана, непукист, тя не му е конкуренция Naughty

# 1 334
  • Варна

Защото Денди е оратор. Добър оратор! Но това изисква публика. Елка стои в подножието и е вечно съгласна с него. Той не иска да я оттласне от себе си-само тя му остана.
Денди е не по-малък нарцис от Русата Златка, която непрестанно се оглежда в огледалата и прави муцуни. Той прави същото. Женствен е, префинен, Ели е мъжкарана, непукист, тя не му е конкуренция Naughty

Денди също е съвсем наясно, че публиката му е пред телевизорите. Не мисля че има нужда от публика от 1 човек.
Определено обаче той е  най-женствения в Къщата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт